שלום לכל הראשל"צים

manew

New member
שלום לכל הראשל"צים

אני ראשל"צי ותיק כבר 14 שנה בעיר (מגיל שלוש וחצי) גר חמש דקות מהעיר ושבע מהשקם דיברו פה על "העיר" בתור מושג שקיים רק בראשל"צ אני מוסיף לזה גם את "השקם" שאני מניח שכל אחד פה יודע איפה הוא ויודע שכבר שנים אין שם שקם ד"א ראיתי לפני כמה ימים מפה של דן והיה רשום "שקם" וזה די הפתיע אותי בכל מקרה שלום לכולם ובהצלחה לפורום חיים

זה באמת מצחיק שאומרים "השקם"

ואין שם בכלל שקם כמה שנים טובות. אני אישית משתמשת המון במושעים "העיר" "השקם" ושאני אומרת תחנה מרכזית אני תמיד מתכוונת לישנה .

תגידו - זה נכון...

שעומדים להרוס את התחנה המרכזית הישנה??? לפי דעתי לא רק שלא צריך להעיף אותה , אלא צריך להכריז עליה כאתר היסטורי!!!. יהיה חבל לראות שם בניין משרדים במקום... היא נמצאת שם מאז שאני זוכרת את עצמי והיא מהווה חלק חשוב בתנועת האוטובוסים במרכז. לא הגיוני שמי שגר במזרח יצטרך לנסוע את כל הדרך עד לתחנה המרכזית במערב העיר. מה דעתכם?

כן זה נכון, עומדים להרוס אותה

ולדעתי ממש חבל. אבל הבנתי שמשאירים תחנות של אוטובוסים ראשיים ץ

elcool

New member
לא נראה לי

נראה לכם יעזו לסגור אפילו לשניה את הרחובות שמסביב בשביל הבניה? בחיים לא זה כמו הרעיון שיהיה מנחת קטן בערב

manew

New member
אמרו שיסגרו אבל

לפי מה שהבנתי התוכנית היא לגדר את התחנה לפני חודשיים בערך וזה אחרי עיכובים ולפזר את כל התחנות ברחובות שמסביב בקשר ללסגור את הכביש - רק לפני כמה חודשים עשו שיפוצים בהרצל ובחלקים מסויימים השאירו נתיב אחד לכל כיוון יהיה אפשר לעשות את זה גם כשייבנו אבל אסור שיעשו את זה
חיים

למעלה