שלום לכל הרקדנים- יש לי שאלה

שלום לכל הרקדנים- יש לי שאלה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כשהייתי קטנה בערך בגיל 12 שלחו אותי לחוג מתחילים של ריקודיי עם , זה נורא מוזר לי הריקודים האלו, אבל השאלה היא- למה אתם רוקדים כשהחלק העליון נשאר בבית? רגע מה ככה זה ריקודיי עם? זוכרת את השיר" אהוב ליבי היכן הלכת לאן לקחה אותך בת החן........" זה ממש מצחיק הריקודים האלו , ממתינה לתשובה כי אני לא רוצה שוב להירשם רק חצי גוף, זה צריך להיות חצי מחיר לא? שיהיה לכם בהצלחה בכל אופן- ממתינה לתושבה אני כאן בים הגלים גועשים גם כן רוצים תשובה. אוהבת...>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

קורין1

New member
רואים שנשארת ילדה

המונים חולקים עלייך,,,,,,תתבגרי את בהחלט כבר לא ילדה.....

שרעבי

New member
שלום ילדת חופים

תהיתי מה גרם לך לתפוש את ריקודי העם כריקוד של חצי גוף. לדעתי יש רוקדים רבים שרוקדים "מהבטן",העובדה שכל כך הרבה נשים,גברים ובני נוער אוהבים לרקוד ריקודי עם או לרקוד בלהקות מוכיחה שיש קסם בריקודים אלו.

e.g

New member
זו לא חובה

אולי נסי את מזלך בגלים ,בחופים, או בפורום המשפחה שם יש יעוץ של מומחים

orlyt

New member
אנשים מה קורה לכם??

הילדה שאלה משהו, למה לא לענות כמו שצריך? ילדת חופים יקרה, רק כדי שלא תקבלי את הרושם שאנשים שאוהבים ריקודי עם הם לא נחמדים אני אענה לך. ריקודי העם, יש להם צעדים קבועים שמשלבים לפעמים גם תנועות ידיים, אבל יש בהם בעיקר פעולת רגליים... אם תחשבי על זה אז גם בסגנונות ריקוד אחרים יש מעט חלקים דומיננטים שמשתתפים בריקוד...(סלסה, ריקודים סלונים 0 שם הם בקושי מחייכים) עם זאת, כשמתלהבים ורוקדים בשמחה אז כל הגוף, ובעיקר הנשמה משתתפים בזה. כל סיבוב מתנופפות הידיים כל זינוק מקפיץ את כל הגוף... לא, לא הייתי אומרת בכלל שזה ריקוד של חצי גוף - יש את אלה שרוקדים ושעמום ניבט מעיניהם אבל זו הדרך שלהם... מסרי דרישת שלום לגלים
אורלי

כל הכבוד אורלי

אם ילדת החופים אכן כתבה ברצינות, הרי שתשובתך מצויינת ותודה לך. לעומת זאת יתכן ומה שכתבה היה בציניות או בלעג ואז... חבל על הזמן ואין מה לענות.

mm-merav

New member
../images/Emo104.gif זה רק שלנו!!!!!

שלום לך ילדת החופים - אלין. בהמשך לשאלתך, ריקודי עם נכון להיום זה לא מה שהיה פעם, האומנם המרכיב העיקרי בריקוד הוא הרקליים, אך היום עם השירים המתקדמים ומהקצבים בהחלט הוסיפו תנועות ידיים וכמו כן שיתוף פעולה עם זוגות, כך שאני מאמינה שאם תגיעי פעם לחוג ורק תסתכלי תביני על מה אני מדברת. ושנית המיוחד לריקודי עם הרי שאלו ריקודים לשירים עבריים וריקודים שרק אנו "היהודים" רוקדים אותם. אז חשבי לך ולהנאתך לכי ותנסי ותרקדי עם העם. שיהיה לך בהצלחה ומקווה שעניתי לשאלתך ביי mm

למעלה