שלום לכל חברי הפורום, אני נמצא במלכוד 22...

google101

New member
שלום לכל חברי הפורום, אני נמצא במלכוד 22...

יש ברשותי בערכת לפרסום עסקים (בעיקר נותני שירות) בגלל שאני עדיין בתחילת הדרך בתחום בניית אתרים, אני מציע שירות בניית אתר אינטרנט לכל בעל מקצוע בחינם, הבעיה היא שכאשר אני מציע את השירות עסקים מרימים גבה ושואלים איפה הקאץ', אני בתגובה אומר שאין כזה אבל נראה שזה לא ממש משכנע אותם וההיענות נמוכה.
אוקי, אמרתי לעצמי, נדרוש כסף בתקווה שאולי בכיוון הזה תהיה יותר היענות אבל גם כאן לקוחות נתנו בתגובה שהם השקיעו בעבר המון כסף בבניית אתר ולא יצא להם כלום מזה או כאלו שפשוט אומרים שהם לא מעוניינים להשקיע כסף לבניית אתר אבל כאשר אני מציע את השירות בחינם סימני שאלה מתחילות לצוץ, נראה שבשני המצבים ההיענות נמוכה! אבל אני יודע שהיתכנות לשירות שלי אפשרית כי כבר יש שרותים כאלו בשוק שמצליחים.
השירות שאני מציע כולל בניית אתר, הזנת תכנים, עיצוב אישי לאתר, ותמיכה טכנית כללית בניהול האתר. כל זה נותן לי יתרון מול "הענקים"
אני ממש לא יודע מה לעשות על מנת לקדם את העסק ואין לי אפשרות לשכור שירותי משרד פרסום או קידום אתרים. עזבתי את עבודתי האחרונה בכדי להשקיע את כל הזמן שלי באתר ולכן אפשר לומר שאני...

אשמח לקבל עזרה וכמובן שיתופי פעולה מתקבלים בברכה, תודה.

שורה תחתונה

מה לך יוצא מזה? כאשר תוכל לענות לצד השני תשובה מנומקת שתשכנע שהעסקה משתלמת לשני הצדדים הם ישתכנעו שאין קאץ'
מתוך הכרות עם השוק וצרכי הלקוחות שפגשת, מהו המודל העיסקי שייסייע לך לבסס את העסק ויהיה אטרקטיבי גם עבורם?
בכל תחום עסקים מתמחרים מוצר בטווח מחירים והפער אינו במחיר אינו בהכרח מעיד על האיכות. כאשר אתה נפגש עם לקוח אתה משווק לא רק את התוצר הסופי (אתר) אלה גם את עצמך ולכן מנקודת מבטו של הלקוח, למה כדאי לבנות דווקא אצלך את האתר? האופן בו אתה עונה על השאלה האחרונה ישפיע גם על הנכונות של הלקוח להשקיע כסף בבניית אתר וגם על סגירת העסקה איתך.
&nbsp

google101

New member
אוקי, אבל אם...

אני רוצה לתת את השירות שלי כפרימיום איך אני משכנע את הלוקח שאין קאץ'?
שלחתי לך הודעה בפרטי עם קישור לאתר.

הראשון שצריך להשתכנע זה אתה

כאשר אינך בטוח מה צריכה להיות שיטת התמחור שלך והיא משתנה (לפעמים עם אותו לקוח), הלקוח מרגיש את חוסר הביטחון ולכן אינו תופס אותך כגורם מקצועי ולכן לא מעוניין להתקדם בבניית אתר, גם כשהשרות ללא עלות.
כדי למכור אתה חייב להאמין במוצר ובערך שהוא שווה ללקוח. כשתאמין שאתר שווה X ש"ח גם הלקוח שמולך יוכל להשתכנע.
לגבי האתר- אני מגיב בפרטי.

אשמח לענות לשאלות נוספות,
אלעד

למעלה