שלום לכל חברי הפורום (דנד"ש)

שלום לכל חברי הפורום (דנד"ש)

נעים מאוד טוני.... אני רוצה לעצב שעון לאיזה בית אופנה נשמע יומרני אני יודע, אבל בכל מקרה אני רוצה לנסות מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא חומר אודות צורת הגשה של עיצוב שעון, או מודלים של נעליים? גם תוכנות מומלצות יתקבלו בברכה (יש לי פרי הנד ופוטו שופ) שאני לא ממש ממוקצע בהן. ועוד שאלה אחרונה למנהלת עקרונית אני גם כותב טקסטים והסבירו לי שאני צריך להוציא סימן רשום סימן רשום בו זמנית יכול גם להגן על עיצובים כמו גם על טקסטים???

סימן רשום בפועל לא ממש מגן..../images/Emo97.gif

לכן, אם אתה רוצה להציע משהו,אתה יכול להוסיף את האייקון של הסימן הרשום ,אבל זה לא ממש יעצור מישהו מלגנוב רעיון. רוב החברות הגדולות לא תתעסקנה איתך ותהרוס את שמן הטוב. יחד עם זאת,כפי שהצעתי בעבר, רצוי ללכת לפגישה עם עו"ד. אף אחד לא יחתום לך על שום סודיות,כי כל חברה עובדת בעצמה על פיתוחים שונים. וכמו כן,אני לא יודעת כמה אתה בקיא בעולם האופנה ואולי אתה מתכנן משהו שכבר ניסו בעבר... תבדוק את עצמך ושיהיה בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום אגב,לגבי תוכנות,מאחר ושעון הוא יחסית מוצר דו ממדי,ניתן לעשות הדמיה טובה בפוטו שופ- כמובן שעלייך לדעת טוב את התוכנה. לידיעתך,הרמה של הפרזנטציות היום היא מאוד גבוהה!!!רצוי שתיתן למישהו לבנות את הרעיון שלך בתוכנת דו/תלת מימד ולא תעשה לעצמך פדיחות עם משהו ברמה נמוכה. יש נטייה לאנשים שרק התחילו לעבוד בתוכנות להתלהב מכל דבר קטן שעשו...אבל הלקוח שלא אתה רוצה למכור את הרעיון ראה דברים ברמות על..אז תתאים את עצמך.צורת ההגשה היא כמובן שיקול של קומפוזיציה טובה שמעבירה בצורה הכי טובה את המסר שלך,את הקונספט ורח הדברים. יפעת

שאלה באותו עניין של סימן רשום

מה בדיוק המשמעות של סימון ה- C בתוך העיגול ? כדי להגן על העיצוב מספיק שאני מוסיף את הסימן בפינת העבודה ? או שאני צריך לרשום אותה באיזשהו משרד ממשלתי כלשהו ? כלומר האם זה כמו במשרד הפטנטים ? שצריך לרשום את הפטנט במקום מסוים ? או ציור ה C מספיק ?

roy27hfa

New member
בעקרון עובדים באילוסטרייטור

בחברות יוקרה של שעונים התוכנה הסטנדרטית היא אילוסטרייטור- להדגמה של השעון, ואליאס- לעשייה תלת מימדית.

אוקיי לא זכרתי שרשמתי הודעה

אבל זה אופייני אילוסטרייטור??? מה זה בדיוק??? לגביי פוטו שופ אני כנראה אלמד או בקורס או מורה פרטי אבל בכל זאת אני צריך איזה קישור לדוגמא או שניים כדי להבין איך מגישים אם מישהו יכול לעזור בזה אני אשמח תודה

שומע שכחתי לבקש

אם אתה יכול להגיד לי איך רושמים באנגלית את השמות (ולא בעברית אנגלית גם לי קשה לאיית האמת) אז אני אשמח לא איכפת לי לקנות ספר שמסביר איך עושים את זה אבל לא נראה לי שמישהו בארץ טרח לתרגם כשיש כישרון אפשר לדלג על לימודים קשים בתחום הספציפי הזה. תודה רבה אגב על המידע

למעלה