שלום לכל חברי הפורום היקרים!

• פותח הנושא lvb
  • פורסם בתאריך

lvb

New member
שלום לכל חברי הפורום היקרים!

שמי ניר, ואני רץ בימים הקרובים ל"בחירות" למשרת מנהל פורום "מוסיקה קלאסית". אני בן 18, בוגר מגמת מוסיקה מהטובות בארץ. תלמיד קומפוזיציה של המלחינים מיכאל וולפה, אנדרה היידו וישראל שרון. תלמיד הרמוניה, קונטרפונקט וסולפג' אצל ד"ר בת-שבע רובינשטיין. כמו למדתי נגינה בפסנתר במשך כמה שנים. תחומי ההתעניינות והידי שלי במוסיקה רחבים- החל מהאזנה למוסיקה מימי הביניים ועד ימינו, בתחום האומנותי, הג'אז והמוסיקה הקלה, דרך היכרות של תולדות המוסיקה מראשיתה ועד ימינו, ועד לתיאוריה של המוסיקה הקלאסית והרומנטית. כפי שציינתי אני עוסק גם בכתיבת יצירות מקוריות, עיבוד ותזמור. הסיבה שאני מפרט ב"יתר צניעות" את המידע הזה היא העובדה שגונבה לאוזניי שאתם מחפשים נואשות מנהל/ת פורום, ולאור העובדה שהידע שלי בתיאוריה במוסיקה, בייחוד בתחום הפרקטי אך גם במישורים אחרים הוא גדל, יחסית, חשבתי להציע את עצמי למנהל הפורום. אני יודע שזה קצת חצוף ואף יומרני מצידי, והייתי רוצה שתשרשרו את תגובתיכם כאן ובהתאם לכך אחליט האם להציע את עצמי בפני הנהלת הפורום. תודה, שבת שלום וחג שמח! ניר.

../images/Emo45.gif אתה פותח לעצמך אופציות?...../images/Emo13.gif

למקרה שלא תנהל את פורום מוסיקה קלאסית?...
אני צוחקת, כמובן, ואני מרגישה ש"הבאתי אותך" לפה, אז תמיכתי נתונה לך. כבר תכננתי לנסות לעשות את זה בעצמי - אבל אם יש לך זמן, חשק ונכונות להשקיע אז זה עדיף עלי - כי לא הייתי מצליחה לתת פה 100%... אני רק מציעה שתקרא את ההודעות בפורום, תכיר את השמות הקבועים פה ו,תרגיש את האווירה" (כרגע - אווירת נכאים משהו) לפני שאתה ממלא טופס להנהלת הפורומים. אם וכאשר תצטרך - אני גם אכתוב לך המלצה... חג שמח! נועה.

DannyZ

New member
חחח

במקום להגיד "אני למדתי בפנימיה בירושלים" פירטת את כל צוות המורים..

../images/Emo13.gif לא רציתי להגיד כלום...

כי פחדתי מעין הרע - אבל אכן, הפורום חי ובועט!

אני 555

New member
תשמע, כל הכבוד לך

לאו טרייטלר וג'ון קייג' ודאי מסתתרים בפינה בפנים נפולות, מבויישים, לאור הכוכב החדש בשמי התאוריה והמוסיקה. מה אתה עושה כאן? לך כבוש את העולם! סתם, אל תתרגש. יש לי סלידה מבעלי אגו נפוח. אני מהדור הישן.

lvb

New member
לא התכוונתי להשתחצן...

זה בכלל לא האופי שלי. אני מצטער אם זה נראה כאילו באתי כטווס מהודר, אבל באמת חשבתי שזה יהיה נחמד אם אנהל את הפורום, וזה נראה לי יותר גאוותני פשוט למלא טופס ולא לבקש את רשותכם קודם, ושתדעו מי אני ומאיפה החוצפה לחשוב שאני מתאים. אם אתם לא רוצים אין בעיה.

אני 555

New member
חלילה...

אל תיקח את דעתי כמשהו שמייצג את הפורום. אני סתם אורחת. נכנסתי לכאן במקרה, בדרך למקום אחר. יש לי רקע במוסיקה ולכן נהניתי לקרוא את מה שכתוב בפורום הזה, אבל לא מעבר לזה. כל הכבוד על היוזמה ועל ההערכה העצמית. מקווה שלא נעלבת ממה שכתבתי, ואם כן - סליחה.

slowhand1

New member
אממ..לא הייתי נחפז..

זה נחמד מאוד שיש לך את השליטה הזאת בתיאוריה הייתי מת שתהיה לי חצי ממה שיש לך אבל זה לא מספיק..הייתי מציע שקודם תשתלב בפורום בתור משתתף רגיל עד שתציע את עצמך להיות מנהל הפורום
אני בעיקרון בעד אבל קודם תראה מה אתה יודע ויכול..לא?

אני מסכים

לנהל פורום זה לא רק לשלוט בנושא ללא עוררין. תמיד יהיו משתתפים בפורום שידעו דברים שאתה לא, ויוכלו לחדש לך המון. לנהל את הפורום זה אומר לקחת אחריות על דברים שנאמרים, לדאוג לסדר, לדאוג לרמה נאותה של התבטאויות, להשקיע זמן פנוי, והרבה, והכי חשוב, להכיר את כולם, להשתדל לאהוב את רובם.. ולהשרות אווירה כיפית ! אני נשמע כמו פוליטיקאי שמאלני יפה נפש... רע מאוד.. אבל בכל זאת אני עומד מאחורי מה שכתבתי :)

דוייק

New member
תשמע

לי הוא נשמע כמו בנאדם נחמד וגם נראה שהוא יודע על מה הוא מדבר אז אני תומך, לך תהיה המנהל שלנו...:) הנה תמיכה:

אנחנו לא אמורים להחליט, אלא-

מי שרואה עצמו מועמד רשאי להציע עצמו בפני הנהלת "תפוז", והם בוחרים. כרגע היחיד שמעוניין זה ניר-lvb (אני חשבתי על זה, אבל כמו שכבר אמרתי בשלב זה לא נראה לי שיהיה לי זמן לפחות בתחילה שנת הלימודים...), והוא הציע את עצמו לפני זה בפני חברי הפורום, בשביל לראות להיכן נושבת הרוח ולזכות בתמיכת הפורום (צריך להביא להם גם המלצות...). אם יש עוד מישהו שמעוניין יכול לפנות להנהלת תפוז בפורום "תפוז משוב".

למעלה