שלום לכל חברי הפורום וכל מי שיוכל לעזור

sands2

New member
שלום לכל חברי הפורום וכל מי שיוכל לעזור

לפני שנתים וחצי קיבלתי תושבות קבע וכל הזמן הזה חיתי בארץ(סיימתי לימודים אקדמאים),זה אומר שאני חייבת לנסוע עכשיו כדי לא לאבד את התושבות.רצה הגורל ולפני 9 חודש פגשתי בחור שממש לא היתי רוצה להיפרד ממנו(אהבה גדולה!
ויחסים ריצניים של חתונה),מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהגיע איתו לקנדה. תודה רבה על התייחסות ויום טוב לכולם

לבוא מייד לקנדה, ולהתיישב כאן בפועל, אחרת

תהיי בעוצר, 3 שנים רצופות. הוא יכול לבוא אחרייך כתייר שבא לבקר חברה, תסדירו חוקית את הזוגיות ותתחילו תהליך ספונסרשיפ עבורו. תוך כחצי שנה יהיה לו PR. להבא מוצע לשאול שאות הגירה כאן, ועניינים של תרבות והווי חיים קנדי שם. אין טעם לשכפל את השאלה בשני הפורומים. בהצלחה.

sands2

New member
תודה לך על ההתיחסות ואיך מתחילים את

התהליך הספונסרשיפ?מקריאה מרובה מהפורום הנפילה הזה הבנתי שהצעדים שלי הם; חתונה נסיעה הגשה לספוסרשיפ והמתנה של 6 חודש וקבלת הPR לבעלי (רק לא הבנתי אם הוא מקבל את המסמכים של הPR בארץ או בקנדה כלומר הוא יצטרך לחזור לארץ)? תודה האם זה הסדר הנכון?

אפשר גם לנסוע קודם ולהתחתן בקנדה

בכל מקרה עד קבלת ה PR בן הזוג לא יכול לעבוד בקנדה, ותצטרכו להחליט אם היחסים שלכם יעמדו בפרידה של חודשים, או שיש לכם ממה להתקיים תקופה מסויימת כשהוא לא יכול לעבוד באופן חוקי. את ה PR מקבלים בארץ אבל לא צריך להיות נוכח, שולחים את כל הניירת בדואר הלוץ וחזור.

sands2

New member
יש לי עוד שאלה ברשותך

אם הספונסרשיפ לא נגמר אך הויזה של בעלי עומדת להיגמר,יש אופציה להאריך את הויזה על סמך שהוא בתהליך ספונסרשיפ? או שהוא חייב לחזור לארץ ולחכות שם?

אפשר לנסות להאריך, אבל קבלת הארכה אינה מובטחת

בכל מקרה, הוא יכול לצאת לכמה שבועות ולחזור, בכל זאת אתם זוג נשוי, ויש לכם בקשת ספונסרשיפ שאושרה עקרונית...(האישור הראשוני לוקח פחות מ 4 חודשים.

למעלה