שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה

PePener

New member
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה

האם משיהו כאן היה בחיל המודיעין? ויכול להמליץ על כך? ממה הוא נהנה ומה היו בשבילו היתרונות או החסרונות

PooKiPsiT

New member
חיל המודיעין זה "מקום" ענקי...

אני מציעה לך למקד קצת את השאלה אם אתה רוצה תשובה נורמלית.. על איזה תפקיד/ים אתה שואל?

PePener

New member
הייתי אומנם מעוניין במידע על

חמ"ן שפות זרות, אמרו לי שיש שם איבזור חדיש, מחשבים חדישים וכו' וכו', אבל האם באמת יש את כל זה? האם באמת יש את כל הציוד הזה. חוץ מזה, אשמח לשמוע לא משנה איפה הייתם, איך החיל? איך היחידה? מבחינת הארגון והאנשים שמתמיינים אליה, הרי בדרך כלל למסלולים מסויימים יש מיונים, האם מסלולים אלה באמת מסננים את כל אלה שלא צריכים להיות בחיל?

PePener

New member
הבנתי את המסר

אבל אני רוצה לדעת ברצינות על החיל, מי שבאמת היה ומה עשה

PooKiPsiT

New member
כמו שאמרתי, כדאי שתשאל שאלות יותר

ספציפיות... אני מכירה דיי הרבה אנשים שמשרתים/שרתו בחיל...אבל לכל אחד מהם יש עולם אחר, משרת במקום אחר, בתנאים אחרים ועושה תפקיד שונה לגמרי. ככה שקצת קשה לכתוב לך עכשיו בכלליות על כולם. אני מכירה יותר את המסלולים של תרגום, אע"מ ואמ"מ. יודעת גם קצת על האזנות ועל עוד כמה תפקידים שהם פחות מוכרים ואני לא אציין את שמם. קח בחשבון שגם מה שאני אכתוב הוא במגבלות ביטחון שדה. על תנאי השירות, האנשים וכל ה"מסביב" אפשר לכתוב כמעט הכול. על התפקידים עצמם אי אפשר לכתוב כמעט כלום... אז תנסה למקד את השאלה ואני אנסה לענות

PePener

New member
כן זה ברור

אני מבין ויודע לגבי בטחון השדה, מה שמעניין אותי זה האנשים ואיך הם? בעיקר אם את יודעת במסלול עיבוד נתונים, בחמ"ן שפות זרות. גם אלקטרוניקה

PooKiPsiT

New member
האנשים שאני מכירה

הם באמת אחלה אנשים! ואני מתכוונת בעיקר מבחינת האישיות שלהם, ופחות מבחינה "שיכלית" (למרות שלחלקם הגדול גם זה לא חסר...). אבל תזכור שגם אם אני מכירה בערך 20 אנשים (שזה דיי הרבה בהתחשב בעובדה שלא שירתתי בחיל בכלל..), יש עוד הרבה אנשים חו. מהם ואי אפשר לדעת אף פעם על איזה אנשים תיפול.... אני לא מבטיחה לך כאן שכל חיל המודיעין זה רק אנשים נחמדים וחברותיים. אבל האנשים שאני מכירה משם, הם אנשים שאני אישית בהחלט נהנת להיות איתם. בקשר למסלול עיבוד נתונים בשפות זרות.. אני מכירה את מסלול אע"מ שזה שמתקשר לעיבוד נתונים בשפה הערבית. אני מניחה שזה לא המסלול היחידי ואין לי מושג אם זה המסלול שאתה באמת מדבר עליו. אבל בכל אופן, אני מכירה רק 2 אנשים מהמסלול הזה אבל החבר שלי שכן משרת בחיל ועובד עם החבר'ה מהמסלול הזה דיי מקרוב מעיד עליהם שחלקם הגדול "צופיפניקים" וכאלה שהתנדבו בכל מיני מקומות והיו פעילים חברתית בצורה כלשהי. לא שזה תנאי במבחני קבלה או משהו
אבל איכשהו זה יצא.. אני מכירה גם מישהו שהיה טכנאי אלקטרוניקה, אבל הוא ממש סבל בשירות שלו. אבל זה כי הכריחו אותו להיות שם כי הוא למד את זה בבית ספר, למרות שהוא ממש שנא את זה... אבל זה גם בן אדם שבכלליות היו לו בעיות עם הצבא..ככה שזאת לא דוגמא מייצגת במיוחד. אממ...נראה לי שזהו. מקוה שזה עזר לך קצת

PooKiPsiT

New member
אוי ואבוי..

דבר ראשון חו. = חיל (אין לי מושג איך זה יצא לי!!) ודבר שני, סליחה על הניסוח המפגר קצת של ההודעה..
אני חייבת להתחיל לקרוא את ההודעות שלי לפני שאני שולחת אותן!!

PePener

New member
תודה תודה

זה בהחלט היה מידע רב, יחסית למי שלא הייתה בחיל, כנראה שיש לך קשרים חבריטיים רבים

PePener

New member
אוי, את רואה מה קורה, גם אני התחלתי

תראי מה כתבתי, "חברתטיים" חחחחחחחחחחחחחחח זה כמובן חברתיים

למעלה