שלום לכל חברי הפורום-מאוד מרשים

מיטל52

New member
שלום לכל חברי הפורום-מאוד מרשים

היתי שמחה אם תעזרו לי ,אני מעונינת לקנות דיסק של הלהקה אבל אין לי מושג ממה להתחיל...אולי תציעו לי איזה דיסק לקנות ראשון...אני מאוד אוהבת את השיר{שרק היום יצא לי לגלות את שמו}:STREET SPIRIT ואת KARMA POLICE ויש עוד שני שירים שאין לי מושג איך קוראים להם:הראשון הוא קליפ מצויר מלאך מסוק בתולות ים...והשני שמישהו שוכב ברחוב והקליפ עם כתוביות וכשהאדם מגלה להם למה הוא במצב הזה כולם נשכבים בלי תזוזה...נוו רואים איזו בורות יש לי בכל מה שנוגע ללהקה המוכשרת הזו...אז אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד...חג שמח שיהיה לכם{אפילו שנשארו שעות מועטות לסיומו}...ביי

מיטל52

New member
אמממ..תודה ../images/Emo140.gif על התגובה המהירה

אהבתי! ומה בקשר להמלצת הקניה של אחד מהתקליטים הרבים-ממש אין לי מושג איזה מהם לקנות.HELP!!1

Knives Out

New member
אוקע, להקשיב טוב,

רדיוהד מחולקים לתקופות: 1) בריטפופ רגיל ומלא בלהיטים כמו creep שזה מיועד בעיקר לקהל של שומעי גל"צ. - האלבום הוא האלבום הראשון, Pablo Honey 2) תקופת הרוק\רוק עם שילוב בינוני של אלקטרוניקה - כאן כדאי ומומלץ להתחיל עם האלבום שנקרא The Bends (לפי דעתי צריך להביא את זה לכל רדיוהדיסט מתחיל..) ואז לאחר שמיצית טוב טוב את האלבום ואהבת, להשיג את Ok Computer שזהו אלבום פריצת הדרך של רדיוהד, נגיד שזה השיא שלהם, זכה במלא פרסים ונחשב אחד האלבומים החשובים אי פעם בתעשיית הרוק\רוק אלטרנטיבי. 3) התקופה האלקטרונית - האלבום הרביעי של רדיוהד לוקח אותך לגבהים חדשים, התקופה מתחלקת לשני אלבומים, Kid A שהוא הראשון מביניהם והוא משלב גיטרות מינימליסטיות והמון המון אלקטרוניקה. רבים מהמבקרים קטלו את הלהקה בגלל האלבום, אך רבים מן המעריצים אהבו את הניסיונות החדשים והסגנון החדש של רדיוהד, והאלבום מועדף ע"י רבים מהם. האלבום השני האלקטרוני והאהוב עליי ביותר הוא Amnesiac שעבדו עליו באותם sessions עם Kid A והוא יצא פחות משנה אחריו. הוא משלב טיפה יותר גיטרות והוא אלבום מהפנט, שונה ויפייפה בפני עצמו, אני לא יכול לתאר אותו כ"כ. זה קשה. 4) התקופה המשולבת... אלקטרוניקה וגיטרות באותה המידה. זהו האלבום שיצא לאחר המהומה של התקופה האלקטרונית והוא משלב את שני סגנונות המוסיקה במידה שווה. לאלבום קוראים Hail To The Thief והוא האחרון של רדיוהד(יצא ב2003). הייתי מאוד מאוד מאוד מציע לך להתחיל עם The Bends ולא עם Pablo Honey, ואז לעבור ל Ok Computer. מקווה שעזרתי. :)

למעלה