שלום לכל חברי הפורום מקאפרון

שלום לכל חברי הפורום מקאפרון

שבאוסטריה. אנו (גדי. דניאל. ינון, איילה ואנוכי) בחןפשת אופניים מדהימה ודיווחים מלאים יגיעו בקרוב. כמתאבן קליל תמונה שלי ושל גדי נחים באמצע טיפוס מתיש צופים בנוף המופלא בדרכנו אל פסגת השמיטנהואה המתנשא ל-2000 מטר.

תאונת שרשרת

שמתרחשת מדי פעם בסינגלים האינסופיים, שדוגמתם בתמונות הבאות

בארי מנהל ה-BIKE WORLD

מדריך מעולה ורוכב בחסד (רוכב מאחורי), הדריך אותנו ביום הראשון וקבע לנו תוכנית להמשך השבוע עם המדריך מרטין.

וגם תופסים רגיעה על האגם

שהרבה חובבי סקי מכירים אותו קפוא בחורף - הלא הוא צל אמ זה.

alonaski

New member
וואוו!!! איזה נוף צמחיה מדהים!!!

איך אתה כותב בעברית אגב???!!! ו... נו - פגשתם את לורי שם מתכוננת לתחרות ביום ראשון?!

אכן פגשנו את לורי והיא מתאכסנת

דקה הליכה מהמלון שלנו, כולנו מחזיקים לה אצבעות ומקווים לתןצאה טובה שלה בתחרות. המסלול הוא 6 הקפות של 5.5 ק"מ והפרש גובה של 300 מטר להקפה, כלומר 33 ק"מ וטיפוס של 1800 מטר סה"כ עם כמה ירידות קשות מאוד. לורי מתחרה ביום ראשון והיום היא עשתה הכרת מסלול. (שעליו תחזור בשבת) מחר מתחילה התחרות ב-4 קרוס וביום שבת גמר הדאונהיל במסלול שלא מתקבל על הדעת. ביום ראשון גמר ה-XC. אנחנו בילינו היום ב-BIKE WORLD ותפסה אותנו סערה כשהיינו ברכבל לכיוון מעלה, הקרונית התנדנדה כלולב ואיך שירדנו ממנה סגרו את הרכבלים ואנו עשינו דרכינו מטה על האופניים טועמים ממסלול הפרירייד המפורסם של לאוגנג ומתמודדים עם ברד שהצליף בנו במהירות של 90 קמ"ש וטמפרטורה של 0 מעלות. מצורפת תמונה במזג אויר טוב יותר.

schwinnie

New member
מסור לאיילה שתתחדש על המגינים

בסוף היא הצליחה למצוא...

אכן המגינים הגיעו למלון ועזרו לה

בהרגשת הבטחון בסינגלים הרטובים המשופעים והפתלתלים

hindeer

New member
קצת על האמת ההיסטורית

אני לא נפלתי שם ומה שרואים בתמונה זה אותי לאחר נסיוני להציל את האופניים של גדי

hindeer

New member
קצת על האמת ההיסטורית

אני לא נפלתי שם אלא ירדתי את המדרגות כמו שצריך ...מה שרואים בתמונה זה אותי לאחר נסיוני להציל את האופניים של גדי

viczan1

New member
מה זה ההרים ברקע../images/Emo70.gif זה בטח ציור ../images/Emo41.gif

היה אתנו ינון שנכנס לעולם האופניים

בתקופה האחרונה, ואים מקום טוב לכך מה- BIKE WORLD

היו רגעים של מפח נפש

כשהמעביר הקדמי עשה קולות של גסיסה עד שדניאל תיקן את התקלה

למעלה