שלום לכל חברי הפורום

L L B

New member
שלום לכל חברי הפורום ../images/Emo140.gif

"נחתכתי" ביום שני אחרון והגעתי למרפאה בלילה בכדי שיתפרו אותי... כשהרופא סיים לתפור, הוא שם לי משחה על החתך בשם "ביאפין". כששאלתי אותו לשם מה נועדה המשחה, הוא ענה לי שאינו יודע, אך הוא ידע שצריך לשים אותה...
. לאחר מכן הוא נתן לי זריקת טטנוס. היד ממש כואבת לי עד עכשיו, האם זה נורמלי?! תודה לעונים ויומקסים!
L.L.B נ.ב. - אני משתדלת לקרוא כאן בקביעות... לא יודעת למה, אני אני פשוט נהנית מכם.

tapuach

New member
מעניין שהרופא לא יודע מה זה ...

אני הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מאפשר לרופא למרוח עלי משחה שאיננו יודע מהי ... המשחה מיועדת להרגעת העור, לכווית ושלפוחיות בעור ... (למיטב ידיעתי)

L L B

New member
הבעיה היא שרק

אחרי שהוא מרח לי את המישחה ניסיתי לברר למה היא נועדה...
. תודה על המידע

afiksambol

New member
"ביאפין", "טוקסואיד" ושאר ירקות

בראש ובראשונה אדגיש שוב כי פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו. "ביאפין" (BIAFINE), ע"פ מאגר התרופות של משרד הבריאות היא תרופה להקלה בכוויות שטחיות, כוויות שמש ופצעים שטחיים. עוד מידע תוכלי למצוא בעלון לצרכן של התרופה. לגבי הכאבים ביד, אף אחד מבין הגולשים כאן אינו יכול לאבחן אותך דרך האינטרנט ומומלץ לך בחום לגשת למרפאה הקרובה ולבדוק האם הכל בסדר.

למעלה