שלום לכל חברי הפורום!

El Argentino

New member
שלום לכל חברי הפורום!../images/Emo168.gif

שלום לכולם, נעים מאוד שמי אסקייל ואני מת על שאקירה ועל המוסיקה שלה בעיניי היא מאוד כישרונית כזמרת יש לה קול של זמיר וכבנאדם היא יפה חכמה ומוכשרת היא פשוט כישרון מהלך טוב, מה עוד אוכל לומר על שאקירה שעוד לא נאמר היא פשוט כוכבת! מסכנה שאקי
, פטריסיה טז'ס האמרגנית הראשונה שלה נפטרה בדיוק לפני שבוע ביום רביעי שעבר, שאקי הגיע להלוויה שלה בבוגוטה היישר ממיאמי מלווה בהורים שלה ובחבר שלה אנטוניו דה לה רואה... דרך אגב, לאחרונה הסתובובו כל מיני שמועות ששאקי נפרדה מאנטוניו בגלל שהוא בגד בה מה אתם אומרים? לדעתי, התקשורת ממש מציקה להם היא לא עוזבת אותם לרגע... אהה?? שמעתם יש ברשת שיר חדש של שאקירה ויש לו שתי גירסאות אנגלית וספרדית הוא נקרא באנגלית: Knock On My Door ובספרדית: Pideme El Sol ובעברית: תבקש ממני את השמש סתאאאם... הלוואי והיתה גירסה עברית לשיר נכון??? זה רק התירגום לשם השיר, השיר נמצא למיטב הבנתי בדיסק של שירי פפסי כחלק למסע הפירסום של המשקה וששאקירה מפרסמת אותו כמעט כל שנה האם השיר יכלל בדיסק החדש שלה? ה ל ו ו א י אני ממליץ בחום על השיר בשתי הגירסאות תהנו, היה נעים לכתוב את ההודעה הראשונה שלי בפורום המקסים הזה ביי וד"ש לברונו= אלכס.

perrinat

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

יפה יפה, התרשמתי, ממתי אתה מעריץ של שאקירה
אני מתה על השיר Knock On My Door/Pideme El Sol ואכן היו שמועות על ששאקירה ואנטוניו נפרדו, אבל הן כנראה לא נכונות...

brunu

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ברוך הבא אחי אני מקווה שתהנה...שמח שהחלטת לבוא סוף סוף. אחלה נאום

El Argentino

New member
../images/Emo168.gifתודה תודה ../images/Emo24.gif

אני מעריץ את שאקירה כמעט 5 שנים... ובעצם התחלתי להעריץ אותה מיד אחרי שקניתי את הדיסק Donde Estan Los Ladrones? שמאוד אהבתי אח"כ בא הדיסק מה- MTV וממש השתגעתי והבנתי שהיא לא איזו זמרת חולפת אלא שמדובר בכישרון אמיתי
לאט לאט קניתי את כל הדיסקים שלה חוץ מהשניים הראשונים: PELIGRO ו- MAGIA שאיכשהוא לא הצלחתי להשיג בארץ... ואח"כ ההמשך ידוע היא הוציאה את הדיסק הראשון שלה באנגלית והנה אני כאן היום מחכה כמו כולכם לדיסק הבא! דרך אגב, מישהו יודע אם אפשר למצוא את הדיסק של פפסי בארץ? [בגלל Pideme El Sol]

לאה14

New member
ברוך הבא../images/Emo41.gif

אני לאה ואתה מוזמן לטייל בפורום : בגלריות, בקישורים וכל דבר שתרצה אני פה

El Argentino

New member
../images/Emo24.gif תודה לכן ../images/Emo140.gif

תודה... רציתי לשאול אם למישהו כאן בפורום יש את הדיסק של שאקירה: Grandes Exitos זה דיסק האוסף של הלהיטים הגדולים שלה. לי יש אותו והשאלה שלי היא כזו בדיסק אמור להיות קטע וידאו ובחלק מהאתרים כתוב שיש שני דיסקים,[ולי יש רק דיסק אחד של השירים] 1.דיסק שירים 2.דיסק מולטימדיה. איך אפשר לראות את חלק המולטימדיה? תודה

perrinat

New member
גם לי יש אותו, אבל אין את....

הקטע וידאו משום מה... כנראה זה לא נכלל בהוצאה הישראלית....

El Argentino

New member
איזה מעצבן זה ../images/Emo7.gif

רינת ויש לך רק דיסק אחד נכון? בצבע בורדוזה? אני פשוט כבר המון זמן מחפש תשובה לזה תודה... נראה לי שאני אלך להתלונן ב- אן.אם.סי [החברה שמייבאת את הדיסקים של שאקירה] זה לא פייר גם לנו מגיע לקבל את כל החבילה בשלמותה לא?
אין כמו שאקירה!

El Argentino

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

בצבע בורדו זה חחחחח
בכל מקרה כבר פניתי לאן.אם.סי נראה מה תיהיה התשובה שלהם! יום נעים

למעלה