שלום לכל חברי הפורום!!

שלום לכל חברי הפורום!!

מקרה שקרה לי היום מאוד נדיר יצאתי לסיבוב קצת בהרים אני גר באזור המרכז ומצאתי פיתון מתכדר מתחת לפח כנראה ברח למישהו רציתי לדעת קצת יותר עליו אודה אם תענו לי...

HyperViper

New member
?!

1. איזה הרים באיזור המרכז? 2. אתה עוד מתלונן שאתה לא נתקל בנחשים? 3. זה בהחלט פיתון מתכדר, אחד הנחשים הנוחים ביותר לגידול בשבי וגם מומלץ מאוד שתאסוף אותו הביתה כי הוא אינו שייך לטבע הארץ הישראלי ואין לשחררו חזרה.

אני הוא אצלי עכשיו..

מחר אני יביא לו עכבר הוא 55 ס"מ תשמע זה סוג של מזל מצאתי אותו ליד קיבוץ שיש בוא הרבה מגדלים אני התכוונתי שאני יוצא להרבה לסיורים רואה הרבה מאוד נשל של נחשים ונחשים כלום מה שכן דרוסים בכמויות כנראה הם יוצאים בלילה ודורסים אותם...

youvalosman

New member
התמונה

+ הפיתון שייכים לי, והדשא הוא הדשא בחצר שלי. אשמח לראות אותה יורדת מהמודעה הזו. אין לך מה לעשות מלבד להעלות מודעות שכאלו גבר?<

גבר התמונה להמחשה!!

התמונה להמחשה לא אמרתי שזה הפיתון אחי אני לא יודע מה איתך אבל תרגע כי יש לי הרבה תמונות במחשב של כל מיני נחשים ואני עובד על מגדיר זוחלים אתה מבין?

youvalosman

New member
...

גברבר!! על זכויות יוצרים שמעת? אני מקווה מאוד ששאר התמונות שיש לך ל"מגדיר":) שאתה "עובד" עליו הן באמת שלך...

אחי!

אני לא הולך להוציא מזה ספר או משו כולה איזה משו קטן באינטרנט בלוג או משו מבין חח?

youvalosman

New member
..

תתעורר אחי,אתה לא יכול להשתמש בתמונות שלא שלך,בטח שלא ככה,ללא אישור!

טוב אחי!

שמעתי את התענות למינהם והפנמתי אני לא ישתמש בתמונות של אחרים.. אם תוכלו לתת לי עוד מידע על פיתון מתכדר אני יודה לכם.[.

למעלה