שלום לכל חברי הפורום!!!

שלום לכל חברי הפורום!!!

לא כתבתי כאן מלא מלא מלא זמן, אבל אני תמיד נמצא פה.. :) מתחילת השנה האמת נכנסתי לתקופה מאוד קשה ואינטנסיבית של עבודה (לא כספית) ולכן רוב הזמן הזה לא היה לי כל כך זמן לכתוב. אז האמת יותר חשוב לי שדודי ידע שלא עזבתי לגמרי, אני פשוט צופה בינתיים מהצד ואני בטוח שאני עוד אחזור ובגדול. בינתיים אני אספר לכם שכל החודש וחצי האחרון התעסקתי בתחרות שירים מתוך מחזות זמר של הלהקה שאני נמצא בה. התאגדתי עם עוד קבוצה של אנשים ובחרנו לעשות נאמבר קבוצתי ביחד. חשבנו במשך שבועות איזה שיר יכול לנצח ולהוציא אותנו טוב, חשבנו וחשבנו עד שהגענו להחלטה סופית וזה היה השיר "אין לי חיים" מתוך המחזמר "אווניו קיו" "it sucks to be me" - "Avenue Q" . היינו נורא נרגשים הוצאנו מילים, היה לנו כבר פלייבק לזמן החזרות והכל עבד מצויין. דבר אחד לא היה לנו - בובות. רציתי להכין את הבובות אבל הזמן היה חודש ובחודש להכין 4 בובות זה קצת קשה - כידוע לכם. אנשים שם הציעו גרביים ואני אמרתי שזה הדבר המגעיל והמזלזל ביותר להופיע עם בובות גרב מול קהל. הציעו שנתחפש לבובות ועוד המון הצעות כאלו ואחרות. החלטתי ליצור קשר עם אילן סביר (הבובות של אווניו קיו הרי נמצאות במרכז) והוא ענה ישר ואמר אין בעיה רק צריך אישור מהחברה "קרן אור הפקות" של יריב יפת. מאחר והבמאי של הלהקה שלנו עשה לא מעט הפקות של קרן אור הפקות, בשבילו לא היתה בעיה להרים טלפון אליהם. הוא התקשר קיבל אישור. יום אחרי או בלילה כבר דיברתי עם אילן וניתן לנו האישור לקבל את האישור. כולנו כל הקבוצה שלי נורא שמחה והיינו מאושרים לדעת שיש לנו את הבובות המקוריות של אווניו קיו של ההפקה שעלתה בארץ. עוד לפני שידענו שנקבל את הבובות העברתי את כל הקבוצה בשבועות מפרכים של הפעלת הבובות או לפחות בתור התחלה הפעלת היד. קיבלנו את הבובות יום חמישי - היה פחות משבוע לתחרות. ואיך שהבובות הגיעו היה כיף אך עם זאת בלאגן. הבובות פתאום בשבילהם היו זרות וכבדות. ולהפעיל בובה במשך 7 דקות ברצף זה קצת קשה. התאמנו ועבדנו קשה על הפעלה נכונה, תגובות של הבובה, כוריאוגרפיה לפעמים לבובות והכי חשוב שמי שמעניין בעצם היא הבובה עצמה ולא השחקן ואסור לקחת פוקוס. הגענו לתוצאות מדהימות והמון שבחים מצד השופטים (בוגרי בית צבי). זו הייתה חוויה, כיף אדיר והתנסות חד פעמית בשבילי ובכלל בשביל כל הקבוצה שלי. אני רוצה להודות מכל הלב לאילן
שבאמת עזר לי מהבחינה הזאת. אתם בטח יודעים שהבובות היו בתוך תערוכה מחוברות לחוטים וכדומה והיה צריך להוציא אותן, ואילן בכל הזמן של הלחץ שהיה גם בדיוק באופרה של "תיאטרון הבובות של דון פדרו" עזר לי למרות שהוא היה מאוד עסוק (בכל פעם שהתקשרתי אמרו לי שהוא בחזרות
) אני רוצה להודות לדודי על המפגש של הפורום שעשה לנו שבו היתה סדנה שאותה העביר אילן על בובות כפפה וממנה לקחתי המון ידע והשראה
עכשיו כשנגמרה התחרות אני עדיין עובד קשה. יש לי כל השבועיים בגרויות של י"ב - מגמת תיאטרון. אני נמצא מהבוקר עד הלילה (אחראי צוות טכני
) ישר אח"כ אני מצטלם לסרט סטודנטים, אח"כ יש בגרויות של י"א. והדברים לא נגמרים..
.... בינתיים אני מבטיח לבקר, להכנס ולכתוב אפילו מדי פעם שיהיה שבוע טוב לכולם רועי

גליתוי

New member
רועי! איזה כייף לשמוע ממך../images/Emo140.gif|

כמה דברים מלהיבים ומרגשים אתה עובר! ממש מלך
. אני כבר מקנאה ממרום שנותי... שמחה שהתפנית לכתוב ולעדכן, בתמונה אתם נראים מצוין! אז בהצלחה עם הכלללללל!

וואו תודה רבה גלית, אילן ועומר :) שמח שאהבתם!

אילן גם אני כמוך מת לראות איך זה נראה בDVD ואני מאמין שאני אקבל את זה בקרוב. עומרי אני בכיתה י' וכמו שאמרתי אחראי צוות טכני.. בכיתה י"ב מסנג'רים את כיתה י' כדי שיהיו אחראיים על הפעלת תאורה, סאונד, חילופי תפאורה וכו'.

ooommmr

New member
איזה מגניב! רועי, כל הכבוד! נשמע פצצה

היכן הבובות עכשיו? אתה בשכבה שלי?!? (י״ב) הייתי בטוח שאתה יותר צעיר... עומרי

הבובות בשקיות אצלי במשרד.

אמא של רועי הביאה בובות וחיוך. עכשיו הן מחכות בסבלנות ובשקט (שזה מאד חשוב אצלי במשרד, אחרת קשה לי עם ה"הום" וה"זום") שנחזיר אותן למקומן. אוטוטו הן יכנסו לתנומת חורף ובובות אחרות יתפסו את מקומן במוזיאון.

ooommmr

New member
זה היה סופ"ש ארוך

שהתחיל בחמישי ונגמר בראשון בלילה... היה אדיר! עומרי

רועי המקסים ../images/Emo24.gif

קודם כל שמח לראות אותך פה
תודה על השיתוף המושקע
במתרחש בחייך!!! אין ספק שעוברות עלייך חוויות יחודיות שלא כל אחד זוכה לעבור בכל הפקה של הלהקה וזה מלמד, מעשיר ומהנה כ"כ ( עם כל הקושי, ההשקעה, החזרות וההופעות ) שאפו על התושייה בעניין הבובות
ממש לא מפתיע אותי שאילן התגייס בשמחה לעזרתך
גם אני קיבלתי ומקבל ממנו עזרה ברצון ומכל הלב ולמרות התדמית ה"קשוחה" ( שנדמה לי שהוא אפילו די נהנה ממנה...) הוא כל כולו חמאה
בכלל, זה מה שמדהים בפורום הזה בניגוד לאחרים, כולם מפרגנים, עוזרים, מייעצים, מתעצבים ושמחים יחד עם כל חבר\ה פה ראה את הפירגון שקיבלת בשירשור זה ועל כמויות האהבה והתמיכה שאני מקבל מכם. מאווווווווווווד, אבל מאוווווווווד ריגשת אותי כשכתבת: " אז האמת יותר חשוב לי שדודי ידע שלא עזבתי לגמרי " תודה
אתה לא מבין כמה אני מעריך את זה ולגמרי מבין את הסיבות, העיקר שאתה איתנו, לפעמים מהצד, לפעמים בחזית אבל כאן. שמחתי שאהבת את המפגש והוא הועיל לך מיקצועית מעבר לפגישה החברית סיים אתה את עניינך, אני אטפל בשלי...ובהמשך נארגן עוד מיני מפגשונים שישלבו גם בילויי בהצלחה בצילומי הסרט ועוד יותר בבגרויות - אנחנו מחזיקים לך אצבעות ויודעים שאם תקיע ברצינות כמו שאתה יודע התוצאות יהיו מצויינות!!!!! רק לא לשכוח לנשום מדי פעם הא?
שבת שלום

"קשוח"? "נהנה מהתדמית"? "חמאה"?

ווי ווי ווי דודי.... תזהר! אני יודע איפה אתה גר! לא חבל? והשאר בפרטי.

פ י ו ל ה

New member
איזה יופי רועי!!

נראה ממש כמו בהצגה האמיתית (ראיתי בלונדון)! כל הכבוד על ההובלה של הפרויקט וחינוך החברים לתנועה והפעלת הבובות. איזה מקסים אתה אילן על ההירתמות! ובהחלט מסכימה איתך על השיעור שהיה במפגש פורום, גם אני נתרמתי מאוד:) תודה ששיתפת, המון בהצלחה בבגרויות מגמה, אתה ביא' (ככה זה היה אצלנו עם ראשי צוות טכני)? מה אתם מעלים? שוב המון בהצלחה בהכל!!

ועכשיו לאחר שקראתי את כל מה שכתבת....

כל הכבוד לאילן על הרצון לעזור וכייף לדעת שיש לנו הבובנאים אח גדול
ולך רועי המון הצלחה בבגרויות ותודה ששיתפת אותנו....ואוי ואבוי לך אם שוב תכתוב , דבי כועסת? נעלבתי
יום נפלא לכולנו וחג פורים שמח דבוש

למעלה