שלום לכל חברי הפורום!

black buttercup

New member
שלום לכל חברי הפורום!

אני חדשה בפורום. אני לא ממש פריקית של הסידרה אבל השתדלתי להתמיד ולצפות כל עוד היה לי ביפ או עוד כשהיא שודרה בערוץ 10 וערוץ 2 בעבר הרחוק. קיצר אני דיי אוהבת את הסידרה, וחברה שלי שני חולה עלייה! בלחץ! אז רק רציתי להגיד שלום ואלי נמצא דברים נחמדים לדבר עליהם...חוץ מתמונות. אגב, לפני שבוע בערך זיפזפתי לי בערוצים ונתקלתי בסרט מצוייר של זינה והרקולס נגד הטיטאנים. להצלת אלי האולימפוס. משהוא מגעיל ממש...אתם מכירים את זה? ואם כן, גם אתם חושבים שזה מכוער?

shiri_b

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

כן, הסרט מוזר... חבל שלא השקיעו בציור הדמויות... אותי מעניין לדעת למה השחקנים אישרו את הציור הזה ולא ביקשו לשפר למרות שהיו קטעים מצחיקים.

shanyz

New member
היי! ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

גם לי קוראים שני....
חחה.. סתם לידע כללי... איפה החברה שלך? אממ..שתבוא גם..!! אמ... לא ראיתי את הסרט המצוייר.. אבל זה נשמע לי מעצבן סרט מצוייר כזה של זינה והרקולס..

black buttercup

New member
אין לה אינטרנט...

למרות שהיא אחד האנשים הכי מצופים שאני מכירה! הסרט נוראי, הייתי בשוק שהשחקנים הסכימו, אבל יכול להיות שזה היה ברוח טובה ובהומור (כל אחד וההומור שלו). בכל אופן הסרט לא מומלץ.

הסרט דווקא מאוד מומלץ..

אמנם הציורים עלאפנים והכל, אבל אני עומדת להראות אותו לאחותי הקטנה (בת שש) והיא שאלה איך זה שזינה מצויירת אם היא אמיתית, כשהיא תראה אותו היא תבין שזה לא נראה כמו זינה (ברגע שתמר תחזיר לי את הקלטת *שיעול*), אבל היא נורא תתלהב ממנו... הוא מתאים לילדים קטנים, וזה בעצם מה שזה אמור להיות, למישהו שאוהב סרטים מצויירים... חוץ מזה, עד כמה שאני אוהבת את גבריאל, היא הופכת לציפור! now THAT'S Entertainment!

*neta*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני גם ראיתי את הסרט ביום רביעי (בפעם הראשונה, אחרי שפעמיים פיספסתי מסיבות שונות..) והדמויות קצת קצת לא בפרופורציות...במיוחד לא הסתדר לי הקול של רנה עם הדמות של גבריאל, נראה מוזר..הסרט חביב היו כמה קטעים מצחיקים, בשיר של זינה לוסי שרה מהמם!, והשיר של הטיטאנים היה מצחיק..

למעלה