שלום לכל חברי הפורום

yuda000

New member
שלום לכל חברי הפורום

יש לי ילד מקסים עם קלאב פוט צו צדדי בן חודשיים שהתחיל את הטיפול בחגורת דניס בראון לאחר טיפול בגבס וניתוח בגיד אכילס. הבונבון שלי (שבועיים לאחר הניתוח) כל הזמן מצליח להוציא את העקב הרגל אל מחוץ לנעל וכמה חזק שאני סוגר את הנעל זה לא עוזר,ניסיתי להוסיף גרביים כדי להפעיל יותר לחץ על הרגל ותמיד רגלו של הבונבון שלי על עליונה. יוצר מצב שכף הרגל (תמיד אותה רגל) ברוב המקרים לא יושבת בצורה ישרה בנעל אלא במצב של "כאילו" הליכה על קצות האצבעות והעקב הרגל מבצבצ כלפי מעלה.אני מסדר את הרגל לאחר מספר דקות שוב וחוזר חלילה.. יש למישהו איזה רעיון יותר יצירתי שאנוכי יוכל להעזר? אני חייב בנוסף לומר מילה טובה על הפורום הנ"ל שאבתי הרבה מאוד כוח ומידע יישר כוח לכם.

בוקר טוב יהודה...

קודם כל ברוך הבא למחוזותינו ולשאלתך למרות שאנו לא מטופלים בדניס בראון וטופלנו בסדים, כל פעם היה יוצא מצב שרגלו של תמיר בן שנה ותשעה חודשים היום, הייתה יוצאת מחוץ לסד ולפחות 100 פעמים ביום היינו מסדרים את זה, לדעתי זה קרה בגלל שהוא שמנמן והגרב הייתה מחליקה ממנו, לא הייתה ברירה והמשכנו לסדר כל הזמן. אני לא יודעת איך זה בדניס בראון אבל אנחנו מצאנו פתרון שגם לא החזיק זמן רב והוא להשתמש בגרב ארוכה יותר ולאחוז אותה בתחילת ובסופו של הסד. שוב, אני לא יודעת אם זה סייע לך ואם הבנת את כוונתי אבל לפחות, אני מקווה שנתתי לך חוט למחשבה אחרי הצהריים יגיעו המומחים לדניס בראון ויעדכנו אותך בהצלחה אורית

ilana k

New member
שלום וברוכים הבאים

אנחנו הלכנו לסנדלר פשוט וביקשנו שימציא משהו כדי שהרגל לא תוכל לברוח. אז הסנדלר הציאה לנסות מבדקות ששמים אותם בדרך כלל על נעליים כדי שלא יהיהו שיפשופים. ניסינו וזה אכן עבד. המדבקה בולטת קצת ואז העקב לא יכל לברוח. מקווה שהסברתי את עצמי ברור.

יהודה, ברוך הבא

אני אמא לנטע. נטע ארבעה חודשים עם דניס בראון. ולשאלתך: לא ברור לי, האם אין רצועה בנעל מתחת לשרוכים אשר מחזיקה את הרגל בתוך הנעל? צריכה להיות רצועה אשר היא למעשה "עושה את כל העבודה". היא מהדקת את העקב של הרגל אל בסיס הנעל. ברצועה אתה יכול לנקב חורים בהתאם לעובי הרגל. אם יש את הרצועה הזאת אין שום אפשרות לרגל לשבת בצורה לא ישרה בתוך הנעל.

yuda000

New member
יש את הרצועה מעל השרוכים

אני קושר את הרצועה לטעמי מאוד חזק (אני חושש שזה ממש לוחץ לילד) למרות זאת העקב שלו לאחר זמן מה מבצבצת בחוץ. אני אנוס לא מצליח לקבע את הרגל לנעל באופן ישר.

אם הרצועה

נמצאת מעל השרוכים - אז אני באמת לא יודעת מה להגיד, כי אני לא מכירה. אצלינו הרצועה נמצאת מתחת לשרוכים וגם אם השרוכים נפתחים - וזה קורה הרבה כי נטע אוהב לשחק אתם, עדיין הרגל במקומה כי הרצועה מחזיקה. כשקיבלנו את הנעליים, האורטוטיסט הסביר לנו שגם כאשר הרצועה סגורה חזק וזה נראה לנו לוחץ, זה לא עושה שום נזק לרגל. היא לא תהיה כחולה ולא בשום צבע אחר ולכן לא צריך לחשוש. כמו כן הוא הסביר לנו שהרצועה היא החשובה בנעל כיוון שהיא מצמידה את העקב לנעל. מצטערת שאני לא יכולה לעזור מעבר לכך.

ברוך הבא יהודה ../images/Emo13.gif

תוכל להכנס לאתר של בני. יש שם עשרות עיצות ייעול בנושא, בעברית טבאנגלית. בהצלחה. אם אתם גרים בירושלים או באיזור נשמח להפגש ולהראות... עידית

למעלה