שלום לכל חברי הפורום ......

שלום לכל חברי הפורום ......

רק רציתי לברך אותכם על הפורום המדהים הזה.... בהצלחה...... ודרך אגב שאלה: האם אתם הייתם רוצים להיות האחד??? ולמה???? שלכם באהבה, עידודו הלוחם

ודרך אגב במה הייתם בוחרים....

בגלולה האדומה או בגלולה הכחולה??? כאילו לדעת באמת מה קורה הכוונה למציאות, או להמשיך לחיות בעולם החלומות ולהרגי שנפלא למרות שאתה לא יודע שכל העולם הזה נשלט על ידי רובוטים והוא בכלל לא עולם מציאותי?? דרך אגב אני שכחתי למה שייכת הגלולה הכחולה והגלולה האדומה, הכוונה לאיזה מההסברים הנ"ל?? שלכם באהבה, עידודו הלוחם

IC4

New member
לכל שאלותיך

אני הייתי בוחר בגלולה בכחולה כי אני אוהב את הצבע כחול לא סתם כי פשוט אני מאמין בIGNORANCE IS BLISS באופן לא מנוגד לזה לדעתי הייתי בשמחה רוצה להיות האחד בגלל שאני רוצה לעוף ועכשיו AS I WRITE THIS אני חושב על עוד סיבה שהייתי רוצה להיות האחד כדי להיות חבר של האחת ! :) trinity is the one (for me:) )

אוקיי ואם היית האחד??????

אז מה היית עושה????? מציל את העולם????? שולט על העולם????? משחק עם העולם????? עושה שטויות??????? עוזר לאנשים?????? מסביר לאנשים שזה לא עולם אמיתי ומראה להם את המצאיות???? שלך באהבה, עידודו הלוחם

IC4

New member
עידו..... אם הייתי האחד .....

הייתי עוזר לאנשים אבל לא היתי מסביר לאנשים שזה לא מציאותי כי אין בזה שום טעם נניח ואני אסביר לאנשים שזה לא מציאותי מה כבר יקרה? ננתק אותם מהמטריקס? ואז תפרוץ המלחמה מחדש? ואז הרובוטים שוב ינצחו ויחזירו את בני האדם למאטריקס? או נניח והרובוטים יפסידו אתה באמת רוצה שהגזע האנושי , מה שישרוד אחרי מלחמה כזאת מעוותת חסרת סיכוי, יחיה בעולם שבו אין שמש אין מה לעשות ואין פיצות? וגם אם אחרי הרבה מאד זמן יצליחו להחזיר את העולם לתהילתו שהוא היה פעם... זה יהיה אותו עולם כמו במטריקס, ואז מה זה כבר משנה אם זה מטריקס או לא ? עוד סיבה כנגד היא שאם אנשים ידעו שהמטריקס זה סתם מטריקס, ויש עולם מאחור, הם רק יהיו פראנואידים כמו REDSTORM וישתגעו אני חושב שהכי בריא לכולם לחיות בתוך המטריקס THE PEAK OF OUR CIVILIZATION איכפת לי באמת אם המשמעות של החיים שלי זה לספק חשמל למכונות או לא? לפחות יש משמעות בכלל :))) תשכנעו אותי אחרת......

כנות

נניח שאני תופס אותך בגרון. ולוחץ חזק. ועכשיו, אני מוציא איזה מזרק ועומד לתקוע לך זריקה, שתכניס אותך לחלום, שממנו לא תתעורר, אבל החלום יהיה נחמד. ובינתיים, אני אתן למי שרוצה לעשות מה שהוא רוצה לגוף שלך, אבל אתה לא תדע את זה ולא תרגיש את זה לעולם. מתאים? או שאולי היית מעדיף שהזריקה לא תיגע בך ושיהיה לך סיכוי להיחלץ ממני?

לבן ול-ic4

אז בקשר לזריקה שבן אמר אני הייתי מעדיף לדעת מה באמת קורה, ולא שהגוף שלי יהיה זרוק ויוכלו לעשות איתו כל דבר.... אני מעדיף לחיות במציאות ולא בעולם החלומות, הרי המציאות יש בה יתרונות וחסרונות, אבל ההיתרונות והחסרונות משלימים את עצמן... ובעולם החלומות יש דברים טובים, לרוב אבל למרות שאלו דברים טובים, הם רק אשליות, הרי אני לא רוצה לחיות בעולם של אשלייה, עולם לא ממשי, למה זה לא כייף, אני רוצה באמת לחוש את המציאות, אני רוצה להיות בן אדם רגיל, לחיות במציאות, ולא במציאות המדומה, או עולם החלומות.... הרי עולם החלומות הוא רק אשליות, תעתועים, זה עולם קסום מאוד, אך לא מציאותי.... ושוב אני אומר אני רוצה לחיות בעולם המציאותי ולא בעולם החלומות, הרי זה מה שאני עושה עכשיו חי בעולם המציאותי, ומאוד נהנה ממנו..... אז חבר´ה מה אתם חושבים?? שלכם באהבה, עידודו הלוחם שחי במציאות

IC4

New member
THE POINT UR MISSING

אני לא הייתי רוצה לסבול את המחשבה של התעללות בגוף שלי את הזריקה היה עליך לתת לי לפני שתפסת אותי ולא אחרי שכבר איימת עליי גם אני לא רוצה לחיות בעולם של אשליות אבל אם איני יודע שזה אשליות אז מה יש לי להפסיד הרי כל האנשים במאטריקס , לא איכפת להם מהסיבה הפשוטה שהם לא מודעים לאמת אז היא לא מטרידה אותם קח לדוגמא אנשים שמאמינים בדת ואלוהים הם לא יודעים שזה שקר בשבילהם הם חיים את החיים הטובים בלי לדעת שזה אשליה

היי ic4!!!

קודם כל אל תכליל את הדת והאלוהים זו רק דעתך שזה שקר, לפי דעתי(למרות שאני לא דתי), קיים אלוהים ואני מאמין מאמין... חוץ מזה דיברנו אם אתה כבר האחד ואתה יודע שיש עולם מציאותי ועולם חלומות, אז אני חושב שאתה יודע את התשובה שלי? שאני בעצם אבחר בעולם המציאות.. הרי שוב, עולם החלומות הוא עולם של תעתועים ואשליות... ושוב אל תשכח אנחנו דיברנו מה תעשה כאשר תיהיה האחד, וכאשר תיהיה האחד במה תבחר בעולם המציאותי או עולם החלומות... חוץ מזה אני הייתי מגלה לאנשים שיש עולם מציאותי, פשוט מפרסם זאת ומוכיח להם זאת, הרי אני לא רוצה לחיות במציאות לבד!!! שלך באהבה, עידודו הלוחם

IC4

New member
עידו ידידי

אתה לא חושב שאנשים ישנאו אותך שהבינו על מה הם "ויתרו" (מה הם הפסידו) רק כדי לעזור לך לחיות בעולם האמיתי והמסריח? אני משוכנע שרובם היו מעדיפים שהמצב היה כפי שהוא ולרמה אחרת של השאלה אם לא נתיחס אליה כרעיון פילוסופי אלא כמציאות בסרט הרי איך בדיוק הם יחיו ? הדרך היחידה זה להעביר את כולם לציון (אחרי שהחזרנו לכולם את היכולת להשתמש בגוף=שרירים שלהם) איך תעביר את כולם לציון בלי שהבינה המלאכותית תדע מה שיקרה זה שהם יעקבו אחריהם וכולם ימותו CASUALTY OF IDEOLOGY הרי תחשוב בעצמך יש לנו את כל הסרטים והמשחקים והאמונות אפילו , שמביאים לנו את הרוחניות והקסם של החיים אם תיקח אותם , אם תפרק את המטריקס שלנו, נרגיש ריקנות בעוצמה אדירה ועוד משהו אם אין יותר מטריקס, העובדה שאני ה"אחד" ממש חסרת תועלת , שהרי אין לאחד השפעה בחיים האמיתיים

RedStorm

New member
איך שנאתי את סייפר....כש

כשהוא אמר... לאיג´נט שהוא יעזור להם אם הם יחיזרו אותו חזרה לתא עם הג´לי האדום שלו ויגרמו לו לשכוח מהאמת... ולחיות בשקט ובשלווה...לא מודע! יש אנשים שיסכימו איתו...ברור ...ולא מעט... שאם יתנו להם את הבחירה על חיים מצליחים פה או על ספינה או בעיר הרוסה בעולם האמיתי.... מה לעשות ....דמננ

ולתשובה שלי.......

אני הייתי רוצה להיות האחד...... אם הייתי האחד הייתי קודם כל עוזר לאנשים וונלחם כנגד הרובוטים...... הייתי מגייס לעצמי עוד ועוד יותר אנשים שיעזרו לי כנגד הרובוטים..... חבר´ה אז יאללה מה אתם הייתם בוחרים?????? להיות האחד או להיות אייג´נט או מורפיוס או בן אדם שחיי בארץ הפלאות????????? There is no spoon שלכם באהבה, עידודו הלוחם

DJNYC

New member
אני אענה לך..

האדומה. Cause I wanna know how deep the rabbit hole goes. ובקשר ל"לרצות" להיות האחד.... זה הרבה יותר מסובך מזה...

RedStorm

New member
האחד או השני.....

לא אכפת...לי (למרות שהייתי ברוררר מעדיף להיות ה1) אבל הייתי שמח לעזור במלחמה נגד המכונות..... ולהשיב את החרות להיוומן ביןןןןן

למעלה