שלום לכל חברי הפורום

mikonww

New member
שלום לכל חברי הפורום

האמת שכבר הרבה מאוד זמן שהמחשבה לרשום בפורום זה או אחר עוברת לי בראש. אז עכשיו מאזו סיבה יש לי את האומץ אז אני העשה את זה מהר לפני שיעלם לי
איזה קטע לא יודע אך להתחיל חחחחח אוקי יש מצב שזה יהיה קצת מבולגן בנוסף לא ברור, סליחה מראש. אני בן 29 והבן זוג שלי 25, כן כן בן זוג, זו לא טעות. 5 שנים יחד ואוהבים. אך זה לא הסיפור, השאלה שלי אם בחוף נטוריזם אני הרגיש או יקבל תחושה של ביטחון ללכת עם הבן זוג שלי יד בייד ואולי גם לחבק מבלי שאנשים יצבעו או יהיה להם מה לומר ? האם אתם חברים הפורום מנסיון והיכרות שלחם, כבר יצא לכם להכיר זוגות של הומואיים או לסביות שמהלכים עירומים יד ביד מחובקים לאור השקיע, מבלי שהיה למישהו משהו להגיד ? פשוט אין לי את הכוח ליתמודד עם ביקורת לאחרונה, כל מה שבא לי זה הכי טבעי, הכי אדם. ללכת בעירום זה לא חדש לי כבר פקדתי מספר פעמים חופים כאלה ואחרים, אך יחד עם זה תמיד שמרתי איזה מרחק מה מהבן זוג שלי, מה שניקרה מרחק נגיע. זהו תודה לעונים ומצטער על השעה חחח

Kitsune

New member
סה"כ... תלוי בך :)

רק אתה יודע מה תרגיש אם וכאשר. רציתי לכתוב משהו בסגנון "מה אכפת לך מה אנשים אחרים חושבים", אבל אני מבין שבשלב מסוים נמאס כבר להתמודד עם ביקורות גלויות או סמויות ולא תמיד כבר יש ראש להתעלמות בלתי פוסקת. אני כמעט בטוח שאתה גם יודע כבר שאם למישהו יש בעיה, אז זו בעיה שלו... מניסיוני, לא תקבלו שום תגובה חריגה - אך פה טמונה הבעיה - הנסיון שלי לא ישקף את הנסיון שלכם וזאת משום שהאנשים שיהיו לידכם (אם יהיו) לא בהכרח יהיו האנשים שהיו לידי... זה כמו לשאול "האם יעצור לידי אערס מעצבן ברמזור או לא?", התשובה: אולי כן ואולי לא... :) מי יודע? זאת סיבה להפסיק לנהוג? לא... וכמו-כן תגובות חריגות הן לא סיבה להפסיק ללכת לאתרים נטוריסטים בין אם יש תגובות או אין תגובות... ואם אתם למרות זאת מקבלים תגובות בלתי-נסבלות (אם כי אני מאוד בספק שזה יקרה (לא כולל מציצנים, אויבי הנטוריסטים באשר הם\ן! P:)...), תמיד יש אתרים עם פחות אנשים או בכלל ללא אנשים. קיצקץ, שורה תחתונה, תגובות תלויות בחומר האנושי הקיים באותו מקום באותו זמן נתון, אי אפשר לצפות את זה. אלא אם מדובר במשהו חריג, הייתי משתדל לחיות איך שנוח לי ולהימנע מ"אוכלוסיות מסוכנות" בדרכי. כמו בכל מקום אחר... עכשיו, לא בדקתי את הנושא, תמיד יכול להיות שכל מה שאני כותב זו טעות אחת גדולה, אבל לדעתי, נטוריסטים יודעים לקבל כל אחד\ת ללא הבדלי גזע\דת\מין\נטייה מינית\צבע רכב\אורך זנב חתול\מזג אוויר\מס' טלפון\סוג החללית וכו'... וכו'... P: מה שלא יהיה, תיהנו :)

giora10

New member
לנטוריזם אין קשר לנטייה מינית|גאווה

תרשה לי לתת לך ביקורת בונה: הכותרת לנקודה שהעלה גרועה באנלית ולא מושכת לתגובה. אולי כותרת כמו : "כיצד תקבלו זוג גברים לחברה נטוריסטית" אינני חושב שאתה צריך לציין את נטייתך המינית כי היא אינה נוגעת לנטוריזם בכלל. לנטייתך המינית, רצונותך ואהבותך, אין מאומה עם חברה נטוריסטית עירומה, כי הם שלך ומי אני שאקח לך אהבה זו, או אגיד לך כיצד להתנהג בביתך. חברי הקהילה החד מינית מופיעים דרך קבע למפגשים הנטוריסטים הנערכים לעיתים, באותו אחוז שהם מופעים למפגשים חברתיים בחברה לבושה ולכן אינני רואה אותך שונה מאף אחד מאיתנו. לגבי נגיעות חיבוקים וכו' אני חושב שסיכמת לבד את הנושא ואין לי להוסיף מילה על מה שאתה אמרת...ואני מצטט: הכי טבעי, הכי אדם. ללכת בעירום זה לא חדש לי כבר פקדתי מספר פעמים חופים כאלה ואחרים, אך יחד עם זה תמיד שמרתי איזה מרחק מה מהבן זוג שלי, מה שנקרא מרחק נגיעה.

mikonww

New member
צודק בקשר לכותרת ../images/Emo13.gif

הכוונה שלי היתה אך חברת נטוריזם מקבלים את השונה בפרט הומואיים במקרה שלי האישי ? זו היא כוונתי, ולא מה מותר ומה אסור במפגשים. עברתי על חוקי הפורום ועל חוקי המפגשים באתרים שונים ופורומים שונים ומשונים, לאחר שהבנתי אותם בנוסף מהסיבה שניראה לי מתאמים הגבולות, שאלתי את שאלתי
מכאן הסיבה לצייון הנטייה המינית שלי, על מנת להקדים אולי תרופה ולא סתם להגיע לחוף או מפגש זה או אחר. מספיק פעמים כבר יצא ואני מנחש שעוד יצא
שבגלל הנטייה המינית שלי אני מוצע אצמי מחוץ למעגל. וכמו ש Kitsune רשם " אני מבין שבשלב מסוים נמאס כבר להתמודד עם ביקורות גלויות או סמויות ולא תמיד כבר יש ראש להתעלמות בלתי פוסקת".

giora10

New member
נטייתך המינית זו הבחירה שלך../images/Emo34.gif

האם אני צריך להכריז ברבים "אני סטיירט"...??? מדוע אתה רואה לנכון להכריז ברבים על היותך הומו? מדוע אתה חושב שנטייתך המינית חשובה לנו, הנטוריסטים? אני יכול להשיב לך, בלשון רבים תשובה חד-משמעית: לא חשוב מה היא נטייתך המינית ובהחלט היא אינה מעניינת אותנו. זו הבחירה שלך וכולנו מכבדים זאת. כיון שאנו מכבדים אותך, כבד אתה אותנו. כאשר תגיע למפגשים שלנו, אנו מצפים שתתנהג לפי ככלי ההתנהגות המוסכמים בחברה נטוריסטית עירומה, המשותפת לנשים וגברים כאחד. את כללי ההתנהגותבחברה נטוריסטית, תוכל למצוא באתר העמותה הישראלית לנטוריזם בכתובת: |הלינקwww.naturism.org.il||סלינק|

Kitsune

New member
P:

ניסחתם את מה שרציתי לומר בצורה כל-כך יותר פשוטה... :)

דין../images/Emo22.gif

דין כל הזוגות,על כל הקומבינציות האפשריות אותו הדבר.. ללא הבדל דת,מין,גזע או העדפה מינית..... מקבלים כולם,כל עוד כללי הנטוריזם נשמרים...

קוואנט

New member
מקבלים את כולם ../images/Emo13.gif

הנטייה המינית של אדם היא עניין אישי שלו בלבד וזה לא ממש משנה מה הסובבים חושבים. מי שרוצה להימשך לגברים, לנשים, ביחד או לחוד - שיהיה בתאבון
הדבר היחיד שצריך לשמור עליו במפגשים הוא כללי ההתנהגות המוכרים והידועים. נתראה במפגשים
.
קוואנט

למעלה