שלום לכל מביני פינק פלויד:)

Great LoVeR

New member
שלום לכל מביני פינק פלויד:)

לכל מי שיודע על הלהקה ויכול לעזור לי יש לי עבודה ואני עושה סקרים אם תוכלו לעזור לי ולענות עלייהם באנגלית אני אשמח:) כמובן שתסיימו לענות על כל השאלות תשאירו את שמכם בתודה רבה יוסי עזרא:) 1) In your opinion, What is their best song?________________________________________ 2) What is the source of the name Pink Floyd?_________________________________________________ 3) Where was their first performance?_________________________________________ 4) What was the knowledge of the members before they became to band?______________________________________ 5) Who was the leader of Pink Floyd after Syd Barrett left the band? __________________________________ 6) How Pink Floyd called at the first time?____________________________________________________ 7) Rate Pink Floyd from 1 to 10?___________ 8) How did the band gained such high respect in the music world?________________________________________ 9) Which member is your favourite?___________________ 10) What kind of music are they playing?__________________________________________________ The answers by:_________________________________

melancholy man

New member
מעבר לכל מיני הסתייגויות

שב, תבדוק את האנגלית שלך קצת קודם, יש לך כמה שגיאות ניסוח.

Great LoVeR

New member
שלום לך:)

איפה בדיוק יש טעויות באנגלית אני אשמח לשמוע ולתקן מה שצריך אם צריך:)

Great LoVeR

New member
ולמה לעסוק בטאפל ולא בעיקר?

אם אתה מבין חלק מהשאלות תענה זה יעזור לי מאוד

melancholy man

New member
אני מבין את כולן

ושגיאות ניסוח יש בשאלות הללו: What was the knowledge of the members before they became to band אין דבר כזה they became to band והמילה knowledge פשוט לא במקום פה, לא ברור מה אתה שואל. How Pink Floyd called at the first time מילת השאלה הנכונה היא What וחסר פועל עזר, what was the band's first name למשל היה נסוח טוב יותר. מעבר לכל זה, אין שום מצב שאכתוב את השם האמיתי שלי בפורום, ויותר מזה, מטרת הפורום היא לקדם דיון בנושא הפורום, לא לעזור לך לכתוב עבודות, לו היה מדובר בפורום שלי, ההודעה מזמן הייתה מוצאת את דרכה לשרשור
או נמחקת בכלל. יש לי הרגשה שזה מה שציף תעשה עם צאת השבת.

Great LoVeR

New member
ואלה צודק וזה בטעות יצא הטיוטא

אני תיקנתי את השאלה הזאת גם חבר שלי אמר לי זה באמת טעות ועכשיו אחרי הטעות הזאת אתה מוכן לעזור?

בוחן פתע???

שיהיה! נזרום איתך גבר גבר. 1- כל יום זה משתנה. היום זה : TIME 2- פלויד קאונסל ופינק אנדרסון, שני זמרי בלוז אמריקאיים שסיד בארט העריץ (סליחה, אהב). (בלי להעתיק חבר'ה) 3- מועדון ה-UFO הלונדוני ... (שליטה בחומר, תוסיף כמה נקודות) 4- אני יודע לגבי ווטרז שלמד ארכיטקטורה בקיימברידג', נראה לי ביחד עם מייסון ורייט. בארט הסתובב שם אבל לא יודע מה הוא עשה, אולי "מדעי הדשא". לא יודע לגבי גילמור. (פה אני אקבל מינוס, עדיין בוחן פתע! ולא מצפה לקבל 100) 5- רוג'ר ווטרז. 6- לפי ברייטמן: SIGMA 6. 7- 9... אין אצלי 10. 10 זה מושלם ואין דבר כזה. (פיינל-קט מושלם?!) 8- סוד ההצלחה? המקוריות למרות החיפוש המתמיד אחרי כיוון מוסיקלי חדש. הנושאים להשירים עסקו בהם (לא רק אהבה אהבה אהבה...). להקה משוגעת! 9- אני אוהב את כולם! 10- ניגנו רוק! בלי תוספות של מילים. אולי פסיכולדי אבל רק בהתחלת דרכם. השם שלי?!

Great LoVeR

New member
לקרייזי דיימונד

חחחח הראת ידע רב על פינק פלויד ועזרת לי מאוד חחחחחחח התשובות היו טובות גבר גבר ובקשר לחינוך שלהם כולם למדו יחד לפי מה שידוע לי:)

שלום great lover

כאשר כתבתי לך הבוקר במסר להעלות חלק מהשאלות לפורום, לא התכוונתי שתעלה את כולן כשאלון, ועוד באנגלית. הפורום שלנו לא עוסק במתן סיוע בהכנת שיעורי בית או בסקרים. כמו כן, הפניתי אותך למקורות הנמצאים בפורום - בשאלות הנפוצות ובמאמרים - לקבלת מענה על חלק משאלותיך. אתה מוזמן להשתלב בפורום, ולהשתתף בדיונים שבו בהתאם לכלליו ורוחו.

שנייה אבל,

מה זה עזור אם את נותנת לו מקורות... הבן-אדם עושה סקר לעבודה שלו, רק אוסף ניתונים, אחרי זה שישבור את הראש, אנחנו לא עושים בשבילו את שום עבודה...

הוא שואל

מה מקור שם הלהקה. בשביל זה צריך סקר? "מי היה המנהיג של הלהקה אחרי סיד"? "איך הם השיגו מעמד גבוה בעולם המוסיקה?" ולמה באנגלית? ולמה שניתן את שמותינו? זו לא בדיוק סוג ההודעות שמתאימות לפורום, כפי שמ"מ אמר. אבל אם אתה רוצה לענות לו, סחתיין.

Great LoVeR

New member
סבבה ציפציף

אני מוכן להצטרף לפורום הזה יש פה חבר'ה סבבה לגמריי וזה לא להכנת שיעורי בית זה גם להעלות מצב רוח ולבדוק מה באמת יודעים על פינק פלויד וזה לא כל השאלות יש לי עוד מתי שהוא נעלה כל פעם קצת את רואה זה יותר פעילות טובה:)

wish i was here

New member
תשובות

Shine on you crzy diamond-1 the blues musicians Pink Anderson and Floyd Kaunsell which Syd Barret admired are the inspiration for the name "Pink Floyd"-2 the UFO club as much as i know somewhere around 1967-3 only Rick and syd had any formal education in music before they joined in to create pink floyd-4 for a few years each member of the band donated something for the band until the dark side of the moon where Waters took the lead-5 sigma6-6 11-7 they had their own style and they knew how to assemble each instrument to another in such a perfect way while doing so brilliantly-8 each and every one of them inclueding Syd-9 in the early years the played psychodelic rock,then they tried to find a new direction in music while trying different geners inclueding Jazz,Heavy metal,Pop and pschodelic.since about 1972 onwards they played Prog Rock

למעלה