שלום לכל מעריציי טוקיו הוטל!!!

Eurogirl

New member
שלום לכל מעריציי טוקיו הוטל!!! ../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

אני אמנם לא מעריצה של הלהקה (אני זקנה כבר בשביל להעריץ) אבל אח שלי מת עליהם, שומע אותם כל היום בבית בפול ווליום, ומתלבש כמוהם ומחקה תסרוקות של ביל! בקיצור, בגלל שאח שלי תמיד שומע אותם בבית, אני ואחותי התאהבנו באחד השירים שלהם והחלטנו להקליט גרסה שלו בסגנון שלנו. עשינו הכל לבד, כולל לנגן ולשיר...אמנם הצילום הוא זוועתי מתוך פלאפון, אבל לא נורא. אחותי הקרצייה לוחצת עלי לפרסם את זה במלא פורומים, אז הנה אני עושה את זה
. בקיצור, הנה לינק לפליקס וליו-טיוב. מקווה שתהנו, למרות שאנחנו לא טובות כמו הבחורים היפים המקוריים
. נ.ב - אגב סתם שאלה שתמיד חשבתי עליה. למה קוראים להם tokio hotel ולא tokyo hotel? (כמו שכותבים באמת את השם של העיר טוקיו) או שהשם שלהם בכלל לא קשור לעיר?

Leb Die Sekunde

New member
ראיתי:p ו-ואווו

אתן שרות מהמםם קצת מיהרתם בשיר אבל בטח עשיתן עיבוד חדש כנראה.. ממש מהמם!! וואאוווו

LiHiLuSh

New member
אתן שרות ממש יפה ^^

אבל לי זה נישמע מוזר XD כי אני לא רגילה לישמוע את זה ככה חח יפה יפה :]]

LiHiLuSh

New member
יווו קבלו איך היא שרה יפההה

http://www.youtube.com/watch?v=Ngv_x9ww6Ro&mode=related&search= (אלווי אני היתי ככה שרה ממיזמן היייתי פה זמרת חחח)

Eurogirl

New member
היא מדהימה!

גם אני ראיתי אותה שרה וממש התלהבתי. ראיתי את זה בלופים. יש לה שם עוד המון שירים שהיא שרה מדהים...אם הייתה לי חברת הקלטות, הייתי מחתימה אותה על חוזה מיד!!!

LiHiLuSh

New member
XDD חחח ויש עוד כמה כמווה ואחת אפילו

שרה בגרמנית וזה היה משש יפה

למעלה