שלום לכל מעריצי פראצ'ט!

שלום לכל מעריצי פראצ'ט!

היי! שמעתי שיש פה פורום על פראצ'ט (שהוא אחד הסופרים הכי שיש לדעתי) וחשבתי להצטרף למרבה הצער אני לא ממש מצליחה לקרוא אותו באנגלית זתומרת לקרוא - כן להבין - לא אז שיהיה. בכל מקרה אם למישהו יש מושג איך מחליפים כינוי אני אשמח לשמוע... ציטוט אהוב : יש פ-ו-ל אז נראה לי שכל פעם אני אכתוב משהו אחר

ויימס

New member
שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

יש טקס קבלה היכנשהו שם למטה. הצטרפי נא אלינו בחדווה, בששון, שמחה וצהלה.

Maladict

New member
ברוכה הבאה!!!!!

ברוכה הבאה לפורמונו הקט והחביב. עוד מעט ויימס הכוהנת הגדולה תעביר לך את טקס הקבלה וככה תוכלי להיות חברה מן המניין.
והמלצה שלי.... תחליפי כינוי.... *מתחיל ללחוש* לא אוהבים פה יותר מדי את רולינג.

הייתי מחליפ כינוי אבל זה

מוכן להחליף הכל חוץ ממנו אני אצטרך להחליף כרטיס בשביל להחליף אותו?

מה ה מצב

New member
ברוכה הבאה!

אני החלפתי כרטיס (כלומר עשיתי כרטים חדש) כדי להחליף כינוי... ויש עוד אנשים שלא מצליחים להבין את פראצ'ט באנגלית את לא בודדה
(אפילו שלפעמים בפורום מרגישים שכולם קוראים רק אנגלית)

עברי, דבר עברית!

גם אני שונא לקרוא באנגלית, ועל כן יזמתי את העצומה המדוברת ביותר בשנים האחרונות: מפורסמת יותר ממשאל מתפקדי הליכוד; פופולרית יותר מספיישל "המורדים" בפריים טיים; ושנויה במחלוקת יותר מסגנון לבושו של צביקה פיק - העצומה למען תרגום ספרי פראצ'ט נוספים לשפת הקודש.

ויימס

New member
זה נשמע ממש כמו משהו מהתקציר של

ספר של פראצ'ט... נו, אני רואה שלקחת ברצינות את עניין העמותה, כה לחי לך. בכל אופן, אני בהחלט מבינה את האנשים שמעדיפים לקרוא בעברית. 5000 מילים, וחצי מהן לא אומרות שום דבר- "!have I have heard! has-was-were"
סתם, בשפת המקור זה תמיד יותר טוב, אבל לפעמים זה כל כך לא מובן שזה פשוט לא שווה את המאמץ...

limilu

New member
יותר פופולרי מ"המורדים"

אל תגיד את זה לדביר, הוא מעריץ אותם, נכון, דביר?*חיוך זדוני*

Maladict

New member
*לוקח שוט גאן*

*ומתחיל לרדוף אחריך* אני אראה לך מה זה לחבב את הגנבת הזאת!!!!!!!!!!!!!

DviRincewind

New member
*מתבצר מאחורי שולחנות הפוכים*

אז מה! גם אני אהבתי הארי פוטר!

Maladict

New member
*שולף ניצרה*

*וזורק את הרימון מאחורי השולחנות* הא לך אויב אכזר! משמיד ההיגיון ומשקץ היופי

Greebo

New member
oh come on...

it's not THAT bad... it's not that good.. but not bad at all... but when it comes to children fantasy : narnia>harry plonter

Athaclena

New member
*זורקת את הרימון חזרה*

*מהר, לפני שהוא מתפוצץ...* *
בום! טראח!
* הספר החמישי ממש לא כיף והארי מתפגר מספר לספר, אבל הספרים היו מענינים וזורמים פעם, אם לא ממש טובים. הא לך, ערפד חסר דם! וחוץ מזה תמיד יש פאנפיקים שבחלקם יותר טובים (או הרבה יותר טובים) מהמקור.

Maladict

New member
*תופס את הרימון ואוכל אותו*

יאמי!!!! טעים!!!! ממש פיצוץ בפה... הארי פוטר הראשון זה גניבה של המשחק של אנדר רק בפנטזיה.... כל השאר בנוי על סטראוטיפים וסטיגמות... פרופסור לופין מתגלה כאיש זאב.... וואו לא ידענו (ומי שבאמת לא ידע לופו זה זאב בלטינית)... כמה מפתיע

limilu

New member
ולופין זה זאבי.../images/Emo6.gif

אני לא יודעת, עוד לא קראתי את כל הדברים האלו... ומה עם רומח החתול? יש בהארי פוטר העתקה משם, או שזה כבר מוגזם?

DviRincewind

New member
צ'מעו

הכתיבה קולחת, העלילה מעניינת, ובסך הכל אני די במתח מספר לספר. אז למה לא?

limilu

New member
ברור

גם אני אוהבת לקרוא את הארי פוטר. אבל לפעמים הילד הזה ממש מעצבן.

ויימס

New member
איך אני אוהבת את הדיאלוגים שלהם...

שני אנשים שרוטים מעבר לכל תיקון. בכל אופן, אני לא יודעת, קראתי את ה-4 ספרים הראשונים, והם היו מאוד מעניינים, אבל זה לא אור מופלא שאני מסוגלת לקרוא את זה 24 פעם.

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה! :)

את מוזמנת להישאר בפורומינו הקט ולכתוב כמה שיותר. :) וכדי להחליף כינוי אני חושבת שאת צריכה להירשם מחדש.

למעלה