שלום לכל משתתפי הפורום!

whatever4

New member
שלום לכל משתתפי הפורום!

שמי לילי ואני תלמידת מגמת פסיכולוגיה. במסגרת המגמה אנו עורכים שאלונים שעוסקים בנושאים שונים. השאלון שלי עוסק בנושא הפורום- יחסי הורים ילדים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי ותקדישו כמה דקות מזמנכם לענות על השאלון. *לפניך משפטים המתייחסים להורייך, כפי שנהגו בשנות ילדותך. קרא/י כל משפט ודרג/י את המשפטים בסולם של 1 עד 5 כאשר: 1=לגמרי לא נכון 2=לא נכון 3=לפעמים נכון ולפעמים לא 4=נכון 5=נכון מאוד 1. לפעמים הורי נתנו לי הרגשה שאינני רצוי/ה- 2. הורי התייחסו לפעולותיי החיוביות והיו מבהירים לי את התוצאות הרצויות שלהן- 3. הורי הבהירו לי שהם ה"בוס"- 4. הורי אפשרו לי, במידה רבה, לעשות כרצוני- 5. הורי היו מתעלמים ממני, כל עוד לא עשיתי משהו שהפריע להם- 6. הורי כיבדו את השקפותיי ועודדו אותי לבטאן- 7. הורי ציפו שאציית להם מיד ובלי שאלות- 8. הורי לא התנגדו שאסתובב בחוסר מעש או אחלום בהקיץ- 9. הורי עודדו אותי תמיד ובעיקר בתחומים שבהם אני טוב- 10.הורי נתנו לי הרגשה שאני רצוי ונחוץ- 11.הורי היו מענישים אותי בחומרה על התנהגות לא נאותה, על מנת ללמדני לא לשוב ולבצע אותה- 12.הורי היו נוחים וותרנים איתי- *בשאלון זה את/ה מתבקש/ת להתייחס לכל אחת מהתכונות שברשימה הבאה ולדרג בסולם של 1 עד 10 כאשר 1=הכי לא נכון 10=הכי נכון: קשוח- רע- אקטיבי- חלש- פחדן- בעל חוש הומור- עקשן- מתבודד- מסודר- פסימי- חסר ביטחון עצמי- עליז- נכנע- מתבייש בעצמי- שונא את עצמי-

yaronxx

New member
תשובות

1=4 2=4 3=2 4=3 5=1 6=4 7=2 8=3 9=3 10=5 11=4 12=3 קשוח=2 רע=2 אקטיבי=9 חלש=3 פחדן=3 בעל חוש הומור=5 עקשן=5 מתבודד=6 פסימי=2 חסר ביטחון עצמי=3 עליז (מבחינת מצב הרוח)=6 נכנע=4 מתבייש בעצמי=3 שונא את עצמי=1

למעלה