שלום לכל פורום אקזיט היקר

שלום לכל פורום אקזיט היקר

אני רואה שקצת אנחנו כמה חודשים בפגרה ואם כבר אנחנו עוסקים במשחקים ועל הדרכים של המנחים אני רוצה לשאול אתכם משהו שקשור לתוכנית וגם לעונה הקרובה ואני מקווה לראות בזה צד מההפקה באמת אין כאן שום פרט להכנס בכם אלא שאני רוצה לדעת וגם מעוניין לשמוע חלקכם מעוניינים לדעת על מה שהיה בעונה הבאה והדבר שנעשה ברגע זה אם יהיה שיתוף פעולה אשמח מאוד.אז ככה... אני אציב כאן כמה שאלות ותבחרו אופציה מה שעולה לכם לראש אז תענו ותשתפו פעולה חולה עליכם השאלות הבאות הן: 1.את מי הייתם רוצים לראות בתור מנחים שיבואו במקום המנחים העוזבים? 2.איזה פינות הייתם רוצים שיהיה באקזיט? 3.אילו אורחים חדשים הייתם רוצים לראות באקזיט בעונה הקרובה? 4.איך אתם רוצים לראות את פתיחת העונה החדשה של אקזיט? 5.אילו הייתם בנעלי העורך והמפיק של התוכנית איזה תוכנית הייתם רוצים שתהיה מבחינת תוכן? ואיזה סגנון תוכנית הייתם רוצים שתהיה? 6.האם יש לכם בקשה מאנשי ההפקה או מאחד מהם מה שהייתם רוצים שהיה באחד התוכניות של העונה הבאה או משהו שאהבתם בתוכניות קודמות ואתם רוצים להשפיע להחזיר אני מקווה שזה ילך בצורה יפה ולא בצורה מכוערת כמו שעשינו שירשור להפקה וזה גלש למקומות לא יפים בעיקר עם העימות שלי ושל העורך ליאון אני מבקש לכתוב את הדברים בצורה הכי אמיתית והכי כנה כדי שהיה כייף לקרוא את השאלון וגם שזה יכתב פחות בוטה ממה שאני עושה אז תפרגנו בשיתוף פעולה אשמח אפילו לעבור ולקרוא גם הדס יכולה לעבור ולקרוא אם היא רוצה אולי תיקח פה כמה דברים לצומת ליבה של הפקת אקזיט אז קדימה אני מחכה לקרוא.. יום טוב לכולם ולא לשכוח כמו שסהר אמר שירי מימון אצל דודו טופז בשעה 7

נמחק ../images/Emo152.gif

ד"א... אנשים למי שחושב ש"נטשתי", אז ממש לא... אני פה באופן יומי ומסתכלת... פשוט יש משפט חכם, אם אין לך משהו להגיד אז...אמממ אתם יודעים את ההמשך.

../images/Emo140.gifאז תכתבי לנו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בטוח יש לך משהו להגיב עליו

crazy cottage

New member
אני ינסה לענות../images/Emo163.gif

1.את מי הייתם רוצים לראות בתור מנחים שיבואו במקום המנחים העוזבים? מישהו חדש!! ולא בן של.. 2.איזה פינות הייתם רוצים שיהיה באקזיט? מוזיקה(אבל שתהיה פעם-פעמיים בשבוע לא פעם בחודש!) ואולי גם קצת אקטואליה 3.אילו אורחים חדשים הייתם רוצים לראות באקזיט בעונה הקרובה? מה בטוח שלא יביאו את אותם אנשים 6 פעמים בעונה
4.איך אתם רוצים לראות את פתיחת העונה החדשה של אקזיט? ספיישל ענקי! וכותרות ענק בעיתונים! ובלי דליפות לאינטרנט 5.אילו הייתם בנעלי העורך והמפיק של התוכנית איזה תוכנית הייתם רוצים שתהיה מבחינת תוכן? ואיזה סגנון תוכנית הייתם רוצים שתהיה? אמממ יש לי מלא דברים לומר אבל אין לי כוח לכתוב אותם. 6.האם יש לכם בקשה מאנשי ההפקה או מאחד מהם מה שהייתם רוצים שהיה באחד התוכניות של העונה הבאה או משהו שאהבתם בתוכניות קודמות ואתם רוצים להשפיע להחזיר כשאקזיט היו בערוץ 10 הם היו הכי טובים!!!!! שיחזירו את אקזיט הישנה!

חברים לשתף פעולה

תודה רבה קרן שניסית אני מקווה שאחרים יאהבו את זה אבל להזכיר השאלון לא נועד לפגוע בתוכנית או בהפקה עצמה אתם מביעים את זה בצורה שלכם

שלי.....

1.לא איכפת לי 2.הכי חשוב לי פינת המוזיקה אז... 3.את כל המנחים שעזבו 4.לא יודעת מה שיהיה יהיה טוה 5.מה זה השאלה הזאת אני גם ככה לא יהיה 6.רציתי שיעשו ספיישל לאסי מלי ושירי בנפרד כמו שעשו ליעל אבל לא עשו ולהחזיר שישדרו את סיום העונה שלהם ב-10....עם החוליה החלשה או את ספישל החלל ממש אהבתי את זה....

אני יענה רק על שאלה אחת

אני רוצה כאחד המנחים את יהודה לוי ואם הוא חתם עם הוט שלוש הם יכולים להכניס אותו ואני אומרת לכם יש לו מלאן מעריצים אז זה רק יוסיף רייטינג ומחנה שני אפשר להוסיף אולי את עומר ברנע כי הוא מתאים לתוכנית הזאת ואפשר גם את ידידה ויטל

nat18

New member
ממממ חחחח יהודה לא רצה לבוא להתארח

בתכנית אז הוא יבוא להחנות אותה.. האמת שזה נתון לויכוח ותלוי כמה אפסים אחרי המספר והפסיק החוזה שלו יכיל!

תודה על שיתוף הפעולה

נטליה גם את מוזמנת את יודעת גם את יכולה לתת לקחים יאלה חברים עוד אנשים

nat18

New member
אם אני אפצח את פי

זה לא יגמר טוב. אז אני מעדיפה לשתוק לפחות נכון לעכשיו. תודה.

תפצחי אותו לפי החוקים שהצבתי

את לא חייבת לרשום מגילת העצמאות פה זה שאלון וכמו שכתבתי זה לא יפגע ולא יצא משליטה אז אל תתביישי מאז הבלאגן כי אני לא מתבייש לעשות זאת ואף אחד לא אומר לי כלום אז קדימה נטליה פשוט תעשי את זה ותפסיקי לספור אנשים כמו בפעם שעברה למריבה כמו שאני לא ספרתי אותם אז קדימה לפחות בשבילי

nat18

New member
חחחח ממש לא קטע של לספור אנשים

יש דברים שאני לא רוצה להגיד וזהו. אני יודעת מה צריך להגיד ומתי ואני עדיין אל חושבת שאני צריכה להגיד את מה שיושב לי בפנים הרבה זמן ואתה אםילו לא יודע על רבע מהדברים והתחושות.1

קיצור את מפחדת להגיד פה

אבל לא נכנס לזה לא רוצה להרוס את הנושא פה אז חברים עדיין תמשיכו זה לא סיבה לפחד רק תמשיכו להגיב

../images/Emo163.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה קטע של לא להכנס שוב לריב הזה ואם היא לא רוצה לכתוב זאת זכותה

Pincherit

New member
../images/Emo107.gifלגבי פינות אפשר לעשות פינת

מחשבים. כל פעם להראות תוכנות חדשות ומשחקים חדשים שיצאו והמלצות על אתרים

למעלה