שלום לכל ציפורי הלילה! הוזמנתי

שלום לכל ציפורי הלילה! הוזמנתי

לבקר מבעלת הבית טאקי...אז קודם ברכותיי מזל טוב כן ירבו שיחות הלילה לצד הקוקוריקו של הבקר... אני אישה של בקר חבל! אז מה ועל מה משוחחות הציפורים כאן? (שאני אדע לקטלג לי)

טאKילה

New member
ברוכה הבאה סיציליה..../images/Emo9.gif

הפורום פעיל סביב השעון,בכל שעות היממה. את יכולה לעלעל בדף הפורום ולהתרשם. יש כתיבה יוצרת,סיפורים,הגיגים,ואפילו בדיחה, או סתם פטפטת.. את מוזמנת להיות חלק מקהילת הכותבים בפורום.
תודה..

גם אני ! רציתי לכתוב שם איפה את

בכוונה! אבל לא ידעתי אם תכעסי. אני תחת קונטרול עם הרעלת קפאין וזה למה? כל מי שעובר ליד חדרי ויש שם מיחם.אני מזהה את הצעדים שלו וקוראת לו "יוסי תכין בבקשה קפה. תודה" אח"כ דקה עוד מישהו עובר ואותה בקשה מתבקשת ממנו...(אני עושה חשבון שלפחות אחד מתוך העשר יכין) והפדיחה שכל רגע נכנס לי פה משהו עם קפה שהכין ואני מחביאה תקודם מתחת לשולחן מהפדיחה. ומה יצא לי מזה הרעלה אני עומדת להקיא..... מה שלום העוברי המתוק?

מתה עליך סיציונת לא לשתות הרבה

קפה..שלא תורעלי לנוווווו!!! את חשובה לי מאוד
האמת אני כבר לא שמה בכלל! ולא מעניין אותי השמה .. יש הרבה מקומות יותר נחמדים ומענינים משמה
לגבי העוברון הוא גדל לו בנחת ובכייף, זה זכר קטנטן.. אני כבר בחודש חמישי
קצת מקוררת הגרון כואב אבל מי לא מקורר במזג אוויר שכזה. ומה שלומך את יקירתי מה חדש אצלך?... נ.ב הנה מצרפת תמונה של הפרופיל של העוברון מלפני שלושה שבועות בערך.

וואלה לפי הפרופיל את מגדלת

ריג´רד גיר חחחחח חתיך! שיהיה בריא אמן! את צודקת יש חיים אחרי הנשואין. אני עדיין בבדיקה ברחבי הוירטואליה. וגם שתהי בריאה הרבה תה עם נענון שינענע את הגרון ויגרום לו להבריא. יש לי שאלה איך אנשים בכלל מצליחים לכתוב שירה? גם אני רוצה פעם לכתוב רק שמילים לא עולות לי לראש.

רוצה שנפתח שירשור שירה אני יכתוב

משפט ואת תשלימי משפט וכך הלאה ונבנה לנו שיר מיוחד? ותראי שגם את יכולה כמו כולם.. יקירתי לכולם יש רגשות פנימה חלק מאיתנו מבטאים את זה וחלק מאיתנו מדחיקים את זה, אבל אם תפתחי את הכפתור שם מתחת לצד השמאלי של הלב..זה יצא ממך בשצף מבטיחה

טאKילה

New member
ואני נטולת קפאין..

שתיתי רק תה צמחים לשם שינוי,השפעת.. גם אם מתחשק לי קפה אני רק מקנאה בך סיציליה חחח לי אף אחד פה לא מכין קפה,,אם אין אני לי מי לי מי לי מייייי חחחח

טאקי אל תדאגי הם משוחדים חחחח

וגם משום מה שמתי לב שרוב האנשים פה ולא משנה מה תפקידם הגבוהה באים אלי לחדר כאילו עם הקפה ומתחילים לספר לי בעיות או סתם שיחות. ומדובר לפעמים באנשים נורא שתקנים יחסית שלא מתקשרים עם אנשים הרבה. לא פלא שהיתה לי פעם בוסית שאמרה "זאת עם ממותות מתקשרת גם" חחחחחח

טאקוש בואי נעזור לסיצי לכתוב שירה

כל אחד תורם שתי שורות וכך ברצף נפתח את כפתור השירה של סיציונת..ונראה לה שגם היא יכולה ..מתאים לא?.. יאללה מי עוד כאן לשתף פעולה?

למעלה