שלום לכל רוקרים!!!

Shraga182

New member
שלום לכל רוקרים!!!

לימפ ביזקיט שולטים!!!!!!! אני שומע גם KORN, SLIPKNOT, MARYLIN MANSON, SYSTEM OF A DOWN, NIRVANA, METALICA, BLINK182 ועוד. רוק זו מוזיקה נצחית לעומת הפופ. תשמעו מה קרה לי בפורום רוק ומטאל. כתבתי להם הודעת הכרות ועידוד והם מחקו אותה, אולי הם עשו זאת בטעות , אני צריך לשאול אותם בכל אופן. אבל משהו נראה לי מסריח. מה דעתכם על "התאחדות של כל רוקרים, פאנקיסטים ומטאליסטים"? פריקים מכל הארץ להתאחד!!!!!!!! רוק ומטאל שולטים!!!!!!!!! פופ וערסים מוצצים!!!!!!!!!

SuperBeast

New member
ברור שזה ככה...

תראה, המוזיקה שאתה שומע אחלה ואני מקווה שאתה תשאר כאן הרבה ! אבל רוק ומטאל הם ממש "קשוחים" והם לא שומעים את המוזיקה שלך כל כך... בגלל זה מחקו לך את זה ! ברוך הבא !

HandsomeDevil

New member
עצה שלי...

תשמע, גם אני חולה על ניו-מטאל וזה בדם שלי.. (אני לא בדיוק שומע את הלהקות שאתה שומע- כי סיסטם הם הומואים ומטאליקה הם סתם... לא יודע) אבל... מה אתה מתפלא שהם מחקו לך את ההודעה?! אף פעם אל תכנס לפורום רוק ומטאל ותצהיר שאתה שומע slipknot! או שיימחקו את ההודעה או שיימחקו אותך (אם אתה מבין למה אני מתכוון). בלקרים שונאים ניו-מטאל, מקסימום תשר ותגיד שאת שומע abigor או cradle of filth או משהוא... ד"א, לימפ-ביזקיט הם גם סוג של ניו-מטאל. זה נקרא hip-hop metal וזה מעיין סגו של ניו-מטאל (כמו שיש פאנק- וסוג של פאנק זה אימו..) יום נעים.

™chester

New member
הבעיה היא כביכול במוזיקה שאתה שומע

אלה אנשים מוזרים ששומעים מוזיקה מוזרה ולא מוכנים לקבל אחרים כי ייש להם בעיות מילדות, ואני בטוח שהם מסתובבים פה עכשיו, קוראים את זה ואחרי זה הם יילכו וייפרסמו בפורום כי הם שרצים שמחפשים ריגושים איזה מטאל אתה שומע בדיוק ?

Upon The Ashes

New member
בלה לכם...

דבר ראשון, מי אמר שאנחנו בלאקרים בפורום מטאל? אתם בכלל לא יודעים מה זה, אז הש! ומי אמר שאנחנו שומעים את קריידל העלובים? וחוץ מזה, לא! לימפ ביצקיט זה לא סוג של מטאל! זה לא מטאל! זה פשוט ראפ עם דיסטורשן! אין להם קשר למטאל! לא קצבים של מטאל, לא מילים של מטאל, מטאל זאת "מוזיקת אנדרגראונד" בערך, שפועלת נגד מיסחור ונגד פופ, ולימפ ביצקיט זה פופ, מוזיקה פופולרית, מה שמטאל אמיתי בחיים לא יהיה, ומה שמטאל אמיתי פועל נגד, אז תשמעו כמה שאתם רוצים לימפ ביצקיט או שאר הומואים כאלה ואחרים, אבל ברגע שאתם קוריאם לזה מטאל זאת כבר בעיה! גדולה!

XT

New member
אל תתחיל איתם ריב

הם לא יבינו.......תראה אותם את הפורום הזה.....זה ריב בלי סוף שישארו פה לבד עם הדיעות שלהם.....ואנחנו עם שלנו (אבל כמובן שאנחנו צודקים
) XT have a nice day

נו נכון.. חח..

למען האמת, כן, הפורום החביב "רוק ומטאל" הוא אכן די סנובי.. ולוקח זמן והרבה הורדות כדי להבין חצי ממה שמדברים שמה.. (או שאתה פשוט מאמץ לך את אחד המנהלים לאח, כמו שאני עשיתי) בכל מקרה, אל תצפו שאם תכנסו ותגידו" אני שומע מה שיש באמ טי וי, זתומרת לינ קין המגניבים ולימפ ביזקיט", אז יקבלו אותכם בזרועות פתוחות.. היום גם סתם פוסטמות מתהדרות בשם "מטאליסטית" כשלו בנוצות של טווס..

™chester

New member
מה מהדברים שאתה אמרת

מתייחס אליי? כי אני לא אמרתי שום דבר ממה שהזכרת בהודעה שלך

SuperBeast

New member
נכון, אתה קשוח וחסר חיים עם זאת...

כמובן שאתה קשוח ומפחיד ששומע בלאק סאבת´ ואני לא ירד לרמה(הנמוכה בהחלט) שלך ושל חברייך... כמובן שאני יכול לציין שעם כל הקשיחות שלך, אתה בנאדם חסר חיים שהכיף שלו זה לבוא להתפלצף בפורום של להקה שהוא שונא... אני מבין במטאל, אולי פחות ממך, אבל אני מכיר להקות וסגנונות ! בדיוק כמו שאני מכיר פאנק ושאר ירקות... אתה יכול לשאול את XT אנחנו מכירים ותיקים... אז אני מבקש, בלי קללות, בלי ירידות ואתה מוזמן להתווכח אבל אני שם לב שאתה יוצא בסוף כמו מישהו עם ראש סגור וגיטרה ביד ששומע מטאל "קשוח" כמו שהוא אוהב... אז אני מבקש ! (/__\)

Shraga182

New member
עזוב אותו...

כמו שכולכם שמים לב, כל המפגרים מפורום "רוק ומטאל" באים לפורומים של להקות רוק אחרות וכותבים ירידות ברמה של ילדים בכיתה ג´. לא ממש הבנתי ממה זה נובע, אולי לא חינכו אותם מספיק טוב , או שהתעללו בהם בילדות , אבל צריך לתת להם תשובה, כי שמתי לב שמשתתפים בכל הפורומים חוץ "ר"מ" הזה דיי פסיביים ולא עושים כלום למען כבוד ושם הטוב. כמה אפשר לסבול את זה? הם יותר גרועים מפורום מזרחית, אנשים סתומים שמשחקים אותה חכמים! אידיוטים! אני מכריז על מלחמה נגדם. צריך לעשות הכל כדי לתת להם להבין והם ילדים מתלהבים ורק כשהם יביאו חרטה , לסלוח להם! ותאמינו שזה יקרה והם עוד יבקשו סליחה. מעניין למה אף אחד לא חשב על זה לפני. או שכן? אם יש להם רעיונות , אתם מוזמנים לכתוב , לי כבר יש כמה לרעיונות , ואני מתכוון לממש אותם, מקווה שימצאו פה אנשים שגם ירצו להשתתף. ראו גם הודעות בפורומים של בלינק וגרין דיי.

Death Wish

New member
יש פורום מזרחית?!

לאן הגענו????????????????????????? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מדברים שם על אייל גולן?? אני למות!!!!!!!

a_duck

New member
הוא לפחות יכול להסביר את עצמו...

שמתם לב שהוא נותן לך טענות מבוססות למה זה לא מטאל וכל זה? ואתה רק עונה משהו בסגנון של "אתה טיפש" כי אין לך מה להגיד...אתה לא חייב לענות כשאין לך משהו להגיד...הוא דיבר איתך על ריפים ועקרון של מטאל ואתה רק יכול לענות לו שהוא חסר חיים...בכלל לא התיחסת למה שהוא כתב... אולי בגלל שאתה לא ממש יודע מה זה מטאל ולא ממש הבנת את ההודעה... ואני לא מנסה לרדת עליך, אבל, איזה להקות מטאל אתה מכיר?

a_duck

New member
אה...ועוד משהו קטן...

בלאק סאבאת´ לא ממש מטאל...הם די השפיעו וכל זה...אולי רק בזמן האחרון הם מתקרבים למטאל...והם גם לא נחשבים ללהקה קשוחה, ככה שמה שאמרת לא ממש תקף... ואני מקווה שאתה לא חושב שבלאק סאבאת´ זה בלאק מטאל כי יש בשם של הלהקה את המילה "בלאק"...

a_duck

New member
ואתה עיוור...

החבר שלך אמר לפני זה שהם נחשבים ללהקה קשוחה...אני אמרתי שלא... אני לא התחלתי את החרא הזה של מי קשוח ומי לא...

למעלה