שלום לכל תושבי העיר

שירZ

New member
שלום לכל תושבי העיר

לאור טיולי באתרי הפורום ניתקלתי בפורום הזה, שבטח לא ממש נותן מענה להודעת מנהל הפורום, אולי בגלל היות המקום חדש עדיין. מן הסתם הרבה גם לא יכתבו בשל כל מיני סיבות. בכל אופן מקווה שיכתבו בעית הערים רמלה לוד זה לא דבר חדש, , אין לי למה להצדיע לעיר הזאת, עיר רפאים וסמים, את המעט הטוב שהעיר יכולה לספק ניבלע לתוך בור ללא תחתית, אין מענה ואין קול לקורא. אם היו מתרעמים תושבי העיר אולי פני הדברים היו ניראים אחרת, באחד הערים הכי מרכזיים בארץ לסיפוק עבודה וקריירה לוד ניחשבת לתת רמה ותרבות והם לא טועים בכך. העיר לא מושקעת והשחיתות בעירייה חוגגת ראש העיר הנכנס מר בני רגב, בושה לעיר הזאת. אין משכורות לעובדי העיריה אבל יש כסף להשקיע בגינון, ברכישת מכולות חדשות ומשאיות ניקיון חדשות. ראש העיר מתי חשבת על זה לאחורנה? שיש משפחות רעבות בעירך שבגלל השחיתות שלך אינם יכולים להאכיל את בני משפחתם.. בגלל שני דוברי עיריה שמרויחים 30 אלף שח והן כמובן מקבלים בזמן את המשכורת שלהם.. חלילה שלא יקבלו הרי יש פריירים אחרים שלא מקבלים ושותקים לראשי העיריה. מתי קמת בבקר ראש העיר? וחשבת על אותם המשפחות שהילדים שלהם קמו לעוד בוקר רעב, לבוקר של ביטלון, לבוקר של רחוב, במקום לספק שרותים קהילתיים לילדים האלה אתה עסוק איך להתנקם בוועד העובדים של עירית לוד. בושה בושה בושה.... אתה לעיר הזאת בתקווה שאולי במאה הבאה העיר תראה אחרת.

הביקורת על ראש העיר במקומה

אבל מאיפה הקביעה שלוד היא תת רמה ותת תרבות? האם יצא לך לדבר עם תלמידי בתי הספר בעיר? האם ביקרת באחד מהמתנסים בעיר וראית את החוגים שמתנהלים? במקרה יש לי שלוש בנות במערכת החינוך של לוד ובמקרה יש לי שלוש בנות שלומדות חוג ג'ז בעיר. התרבות והחינוך בעיר ברמה טובה אבל לא הייתי אומרת שזה בזכות העירייה כי אם בזכות התושבים שדורשים רק את הטוב עבור ילדיהם.

zivsb

New member
אמא את כל כך צודקת!!!!!!!!!!!!!!!

בית הספר התיכון מהטובים ביותר בארץנמצא בלוד על"ה בית הספר למדעים כן כן לכל המלעיזים זה בלוד גם תיכון ביסטריצקי כאן בלוד וגם עשרות מאות ואלפים מבני הנוער שנולדו חונכו בלוד ומפוזרים בכל חלקי הארץ כן כולם היו בני לוד

סולידית

New member
../images/Emo6.gif חיחיחי../images/Emo110.gif

רופאים יש מספיק באיזור, אנשי חינוך נורמלים אין מספיק ומכאן הכל מתחיל...

למעלה