שלום לכל..

דרייה

New member
שלום לכל..

ברוכים הנמצאים בתפוז,לא אגיד מזל טוב כי,אוי למזל על זה הפורום,אוי למזל שלעולם לא נגמר כל עוד יש רשע ביצר האדם. לא הבנתי בדיוק את מהות הפורום,כותבים אנשים שירים שלא תמיד מובנים ,כותבים אנשים בנוסטלגיה על אה ודא אולי יש מקום לכל זה ,אך האם יש מקום בצורה ברורה ,כנה ,ישירה לכאב? אמנם אני יחסית צעירה אך בהחלט ענן שחור מסב מעלי ועל ליבי מעולם כואב שכזה שכן הוריי מולידי הם תוצר של שואה זו ולכן גם אני לצערי משלמת בכל רגע ורגע את היותי תוצר משנה .. אור לכם ליום שכולו גשם גם בלב ובנשמה.

שלום לך דריה

ולשאלתך: כן. יש פה מקום לכאב. לצער. לפחד. לחרדה. לכל הקשת. בצורה כנה וישירה, בצורה עקיפה ומתחמקת. בכל צורה שייבחר בה הכותב. בכל צורה בה הוא מסוגל להתבטא. ברוכה הנכנסת בשערי פורומנו, שאוי לו כי צורך בו, ומבורך הינו על קיומו. וכתבי ככל העולה ברוחך. חופשי חופשי. מיכל.

דרייה

New member
תודה,נגה כוכבית..../images/Emo140.gif

במחשבה שנייה צודקת את.אכן,כל אחד ואחת מתומדד בצורה שונה עם כל תחום בחיים על שיהיה שמחה או עצב... אוי על הצורך ....טוה שקיים כתבת אכן כן...כתבת נכון ולוקחת כל מילה שלך שוב תודה...צריכה לעכל...עדין כלא מאמינה שאני כותבת או יותר נכון רוצה לכתבו את חלקי בזו השורה... ה ת ב ש ל ות..קוראים לזה..

כל תבשיל וזמנו...../images/Emo71.gif

כל הזמן לרשותך. יש דרכים שונות להשתתף בפורום. גם רק לקרוא. להתבשל בשקט. ולכתוב כשמתאים. אם מתאים. מה שמתאים. יש דברים שונים שכותבים כאן. יש נתיבים שונים להשתלב פה. כל אחד ודרכו. לא קל הפורום הזה. נדמה לי שלכולם. את שואלת האם כותבים כאן ישירות על הכאבים. לא קל לנו גם עם "העקיפות". ואנו יודעים היטב לקרוא בין השורות. אם וכאשר תרגישי נכונה - אנחנו כאן. מצרפת לינק לפורום במיקומו הקודם. קראי והתרשמי. בברכה מיכל.

הבת של

New member
ולמה לא מזל טוב, דרייה?

דווקא מזל שיש לאן לבוא ואיפה לצחוק ואיפה לבכות ושיש מי שקורא ומשתתף ושמח וכואב ומנחם ותומך. מזל שהכרנו ומזל שיש לנו הזדמנות להכיר גם אותך.

דרייה

New member
שלום לבת של...../images/Emo140.gifתודה לך..

על קבלת הפנים ,נכון מאוד שיש לאן לבוא ואף מזל ,כוונתי הייתה כלפי המושג מזל-טוב משמעו בחיבור לנושא לא הטיב עימי לכן את שכתבתי... מוצאת את עצמי מתבוננת ויש הרבה לכתוב,הזמן יעשה את שלו והמילים תכתבנה בהתאם .... יש כאבים שלוקחים תמיד ..הם חלק ממך,חלק מחייך ,בעצם אתה תוצר שלהם ואולי באמת ובתמים זהו המקום לחלוק מילים ואף אחרים יבינו את משמעותם.. אור לך

למעלה