שלום לכל

יניב247

New member
שלום לכל

שלום רב לכולם...כן כן חדש בפורום.....לעת עתה רציתי לשאול את מנהלי הפורום או את המוחות הפועלות בפורום זה שאלה שאלתית: יש לי בבית תמונה מרהיבה די גדולה של האוסף של פינק (זה עם התחתים) ויראה לי ממש מגניב להשיג איכשהוא תמונה (אפילו לא משהו מקורי, סתם המצאה) של הצד השני של הפוסטר. אשמח לתשובה

TAZ!

New member
צריך רק...

...למצוא 5 דוגמניות (היו שם 5, נכון?) שיסכימו להצטלם בעירום ומאפר גוף מוכשר. פשוט.

RoieL

New member
?

אם אתה מארגן אחד אני מבטיח לך שאני תולה את הפוסטר הזה מול המיטה

TAZ!

New member
לא בלתי אפשרי...

אבל לא זול. ועוד לא בחנו את עניין זכויות היוצרים.

The Walrus

New member
מעולם לא צולמה.

למעשה, לא קיימת שום תמונה אחרת מאותו סט, שום דבר אלטרנטיבי, כלום. אני חושב שסטורם תורגמסון דאג לזה.

Ivory Flower

New member
בומבמלה ושות'

(שבתי מן המצולות) בפסטיבלים בסגנון יש מתחמי נודיזם, יש מאפרי גוף, ויש אוהדים של הלהקה. נראה לי שלצלם תמונה כזאת שם לא יהיה בעייתי במיוחד. אולי רק תחסר שפת בריכה..

יניב247

New member
אתה באמת חושב שזה אפשרי???

אתה רוצה להגיד לי שיהיו נשים אוהדות הלהקה פה בישראל שיסכימו לחשוף את גופן הקדוש בשביל פרוייקט קטנטן שכזה? אגב אם רק הבריכה זה מה שנשאר, אז זה לא בעיה אני יכול לארגן את זה, בכל אופן אם לפתח את הרעיון אפשר לעשות הפתעה בצד השני...

שלום יניב

אין לי בעיה עם רצונך לצלם נשים בעירום. סחתיין. אבל אנא, אל תבלבל בין החרמנות שלך לבין אהדה לפינק פלויד בקרב נשים, או ניצול גופן של נשים - אוהדות או לא אוהדות - למטרות אישיות שלך. בכל מקרה, את המשך הדיון הזה אני מבקשת שתעביר למקום אחר.

אולי אני קצת מנותק, אבל...

לא בדיוק ברור לי איך הצלחת בשנייה לקבוע עובדות שהוא חרמן, שקרן ונצלן. ומה אם הוא באמת ובתמים רוצה ליצור משהו אומנותי כמחווה ללהקה שהוא כ"כ אוהב? ואני דווקא אשמח מאד אם הוא ימשיך את הדיון הזה כאן, ברשותך, כמובן.

פורומנו הוא

פורום פינק פלויד, לא פורום פורנוגרפיה או פורום סרסרות. לשם כך, אני מניחה שקיימים פורומים אחרים. ברגע שהדיון הגיע לרמות של "שיהיו נשים אוהדות הלהקה פה בישראל שיסכימו לחשוף את גופן הקדוש בשביל פרוייקט קטנטן שכזה?", ודיונים פרקטיים על איך להשיג נשים שיתפשטו, אין מקום לזה כאן. אני אסיר הודעות נוספות ברוח ולשון זו.

FunkyMonk

New member
אחלה

צילומי וציורי ערום הינם פורנוגרפיה בהכרח? אז מודלי ערום הינם זונות - הלא כן?

יניב247

New member
למה?

ואולי אני באמת חושב שזה משהו שיוכל לעניין אנשים אחרים? אולי אני לא סתם חרמן נצלן ואיש רע אלא באמת ובתמים מעוניין דרך פורום זה לעשות מחווה ללהקה? שהרי אם לצלם את פרונט הבחורות עם ציורי גוף מדהימים הוא פורנוגרפיה ותאוותנות, שהרי מה ההבדל בין זה לבין לצלם את האחוריים שלהן? אני בטוח שאם היתי בא עם רעיון צילום אחוריים כרעיון שצץ בפעם הראשונה את היית מאלו שינגדו לזה והסיבה היתה שאני בא במסווה של פורנוגרפיה וחרמנות.... אני לא חושב שאני יכול למצוא מקום טוב יותר לדיעות של אנשים על הרעיון חוץ מהפורום הזה, ברשותך תודה ויום טוב

יניב247

New member
את אמנם מפעילת הפורום

אך חוששני שכרגע את ב"מיעוט יחסי" בדעתך ובגישתך לנושא...רובם ככולם מנסים לעזור ומתענינים ברעיון כזה בעוד שאת רואה אותו בצורה הכי שלילית שאפשר.....וחבל!

Ivory Flower

New member
ובכל זאת

גם אם היא המיעוט, היא האחראית פה. ציף תמיד בעד דיון פורה, כל עוד זה תואם לחוקים של תפוז.. אז אין טעם ל-חבל, יש גבולות, ויש את ציף בשביל להזכיר לגביהם. זה לא שהיא אמרה לא להוציא לפועל את הרעיון בכלל, פשוט לא לתכנן פה. בהצלחה

למעלה