שלום לכם אהוביי

אהבתיה

New member
גיל ! מה נשמע?

שכחתי להגיד כמה דברים בנאום שלי על הבשורה המצערת שלך... קודם כל,אני חושבת שאתה זה שצריך לנהל את הפורום. אתה פשוט הכי מתאים!! אפילו אם לא תהיה כאן הרבה,באמת הכי חשוב הלימודים (בהצלחה!
) לכן אני מציעה שתישאר בתפקידך...
מורן

אהבתיה

New member
ובכן....

הרגשתי על הפנים כל היום....זה התחיל כבר בלילה ובקושי ישנתי...קמתי עם כל הגוף תפוס (כזכור לך,התחלתי לעשות אירובי...אכן מקרה מצער!) והבטן שלי גם לה היתה במיטבה...בקיצור הרגשתי זוועה! היום הכל סבבה....

יופי, המחלקה הגריאטרית ../images/Emo122.gif

למה את עונה לי כאילו שזה באמת מעניין אותי? זו סתם היתה שאלת נימוס, סתם משפט כזה כמו "שלום עכשיו" לא ממש מתכוונים לזה.

אהבתיה

New member
רוני!! ../images/Emo123.gif

אנשים מרגישים לא טוב וככה את מתייחסת אליהם?!?!?! את בושה לאנושות !!!! באמת!!!!!! מה שלום ירוחם ותקווה?

הם חיים, נושמים

אבל נורא כועסים עלי, תקווה זיינה (אופס, אמרתי מילה גסה, כמה ברברי מצידי) לי ת´מוח על זה שלא נותנים לה יחס מספק. וירוחם שבר ת´אף בתאונה עם טרקטור

אהבתיה

New member
סליחה?! אני גנבתי לך הצהרות?

למה,יש לך עליהן זכות בלעדית? את ממש חוצפנית את יודעת????

אהבתיה

New member
אני אתלונן עליך לצער בעלי חיים!

ככה את מטפלת בתקווה וירוחם החמודים? שלא לדבר על מנחם המסכן שבטח גם בו התעללת! את לא מתביישת? איך את מסתכלת לאנשים בעיניים ככה?

מותק

ביום שאת תילמדי איך מתייחסים לחיות כמו שאני מתייחסת, יעופו לעראפת מלאכים המתחת. אני מוחה בתוקף על מה שאת אומרת, ולדעתי, לא מזיק להצליף בהן מדי פעם.

אהבתיה

New member
להצליף??? איזו התעללות!

ואת עוד לא מפחדת להודות בכך בפורום ! בפומביי !! (בדיחה אישית
) נ.ב- אני חושבת שמיצינו את הריב לא? כולם בפורום עוד יסגירו אותנו לבית משוגעים....

אהבתיה

New member
את בטוחה שזה קשור למודם?

ממה שהבנתי פעם שעברה זה היה האקספלורר שנתקע לך! בקיצור,המחשב שלך צריך שיפוץ כללי !
ודחוף ! סליחה על העיקוב,דיברתי ב
.....
אני תכף אלך לי לשמוע את בקלטות ששלחת לי...לרשום איזה שירים יש בכל אחת !

למעלה