שלום לכם, אולי אתם תוכלו לעזור לי..בבקשה!

שלום לכם, אולי אתם תוכלו לעזור לי..בבקשה!

אני נמצאת בקשר כבר שנה וחצי, הוא החבר הראשון והסקס הראשון. אני אף פעם לא גומרת, מחדירה ז"א, והוא מודע לזה, אבל בוחר להתעלם מהבעיה, וטוען שאני סתם מוזרה ולא עושה שום דבר בכדי שאגמור, מה גם, שפורפליי זה לא חלק מהלקסיקון שלו. זה מגיע עד לגג חמש דקות ואז הוא נכנס. הבעיה היא שאני בקושי רטובה, ואחרי פעם אחת שהוא גומר אני כבר לא מסוגלת להמשיך, והוא פשוט נשכב לצידי מתוסכל וזהו, וגורם לי להרגיש הרעה בכל העניין, בזמן שאני עושה אינסוף דברים בכדי לענג אותו. והוא-נכנס גומר ויוצא. ואני דיברתי איתו על כל העניין הזה כמה פעמים, והסברתי לו שאני כן צריכה פורפליי בשביל סקס טוב,וכן, אני לא גומרת מחדירה, אבל כפי שכבר ציינתי, הוא טוען בצורה ילדותית למדיי שמשהו לא בסדר איתי, ואחרי שיחה שכזאת הוא מנסה קצת להשקיע אבל במהרה חוזר להרגלים הישנים שלו. מה גם, שכל העניין הזה גורם לי להרגיש כאילו הוא כלל לא נמשך אליי, ואני פשוט כוס בשבילו, למרות שאני יודעת שהוא כן אוהב אותי. כל העניין הזה מתסכל נורא, וכבר נמאס לי לא להינות מהסקס ולספק את עצמי. ואני כבר לא ממש יודעת מה לעשות. צר לי על המגילה שכתבתי כאן, אבל למישהו יש עצה בשבילי?

Mor L

New member
אוקיי אז ככה

הוא חייב אבל חייב להתחיל להשתנות! את לא עשית שום דבר רע להיפך! הוא זה שלא מבין ולא תומך בך! אני מניחה שגם הוא בגיל צעיר כמוך (רשום שאת בת 17 בכרטיס) ככה שגם לו אין הרבה ניסיון בתור אחת שהיו לה הרבה כשלונות וגם מעט הצלחות אני יכולה לומר לך כמה דברים: אחת: לא כל אישה גומרת מחדירה! אחוז קטן מהנשים גומרות כך. שתיים: את יכולה לגמור בכל מיני דרכים אחרות: שיעשה לך ביד, יירד לך עם הלשון, חיכוך של הדגדגן עם הגוף שלו ועוד. שלוש: זה רק הסקס הראשון שלך ויכול להיות שהוא לא מתאים לך מבחינה מינית - לי לקח המוווון זמן עד שמצאתי מישהו שכן גמרתי איתו מחדירה וזה כי הוא החזיק מעמד הרבה זמן בלי לגמור - ייתכן שאת צריכה מישהו עם כוח עמידה גדול. ארבע: תדברי איתו על העובדה שגם לך יש צרכים ולא רק הוא קיים בקשר הזה, ומה לעשות אם הוא לא ישתנה כנראה שהוא לא מתאים לך. אל תפחדי לעזוב אותו, עדיף להיות לבד מאשר עם מישהו שלא נותן לך מה שאת צריכה.

הייתי מפסיקה לשכב איתו. חד וחלק.

אגב, לאחר שהיו לי מספר מערכות יחסים שבהם הרגשתי שהבנים לא מספיק מכירים את הגוף שלי, ולא יודעים איך לעזור לי להנות, קראתי ספר שבו הומלץ לעשות ה-כ-ל פרט לחדירה, למשך תקופה, גם בלי לנסות להגיע לאורגזמה אלא רק להינות מהחושניות. משלב מסויים זה מה שעשיתי: כאשר הכרתי בחור חדש, עשינו ה-כ-ל פרט לחדירה. כן, כן. ככה למדנו להכיר אחד את גוף השניה, ולהפך. זה הוביל אותנו להיכרות, אינטימיות, חושניות, וסקס הרבה הרבה יותר טוב מאשר 5 דקות וחדירה.. ובאופן מפתיע, זה הוביל לאורגזמות (שלי..) הרבה יותר מאשר בנסיונות הקודמים. את יודעת מה אני חושבת - אולי בעצם הוא באמת צעיר ולחוץ מדי. אולי אם ימשיך בפורפליי הוא חושש שיגמור נורא מהר כשכבר יכנס. יתכן אגב, שהוא לא יודע מה עושים בפורפליי, ולא יודע בדיוק כיצד לענג אותך. האם הסברת לו מה בדיוק עושה לך טוב? ואיך? אם אכפת לו ממך, ומזה שיהיה לך טוב - הוא יהיה מוכן לתקופה של סקס חושני ונהדר ללא חדירה. שכולל את זה שהוא יענג אותך ללא כל מטרה. אם הוא לא מוכן לזה - אני לא הייתי ממשיכה איתו. במקרה כזה אולי הוא אגוצנטרי מכדי להיות בן זוג טוב.

ועוד אגב:

ההבדל שאת מתארת הוא הבדל מאוד רגיל בין גברים לנשים. גברים רבים ישמחו להיכנס תוך דקות ספורות מרגע ההתחלה, ולא יעלה על דעתם בנוסף לנגוע ולגרות. בגילאים הצעירים גברים גומרים מהר בהרבה מנשים. נשים זקוקות לרוב להרבה יותר: תחושת קרבה ורומנטיקה, גירוי חושני כולל, וגם גירוי ספציפי באזור הדגדגן (כל אחת והעדפותיה בנוגע לאופן). לרוב, בלי אילו, נשים לא רטובות מספיק. רוב הנשים, בלי גירוי מתמשך לדגדגן לא יגיעו לאורגזמה. אם הוא לא מאמין שיפתח ספר כלשהו על מיניות האשה ויקרא. פעם זה היה תגלית גדולה, ודור שלם של נשים וגברים סבלו מכך. היום זה כבר לא סוד, אבל כנראה שעדיין לא כולם יודעים. יכול להיות שהוא פשוט לא יודע, ובטוח שנשים הן כמוהו, והנרתיק הוא המקבילה הנשית של הפין, וזה ממש ממש לא כך. אבל בנוסף לזה שהוא כנראה לא מבין מספיק בהנאה מינית של נשים (וגברים רבים לא מבינים עד שיש להם קשר מתמשך עם אשה, שכאשר הקשר פתוח מספיק משני הצדדים, מלמדים אותם), יש שאלה אם זה חשוב לו בכלל - שתהני במיטה.

תודה לכן..

ובשביל הרקורד- הוא גדול ממני, ואין לו שום בעיה להמשיך שעות מבלי לעצור, אני זאת שסוגרת את הבאסטה..

עקב

החוסר ברטיבות, הנגרם מחוסר בפורפליי. וכפי שהבנתי ממנו,יש לו ניסיון, והוא כבר היה בקשר די ארוך עוד לפני. לפעמים עולה לי המחשבה שאולי החברה הקודמת שלו פשוט גמרה מחדירה, ולכן היא הסתפקה רק בזה ולא הייתה צריכה את כל המסביב, ולכן כל הטענות שלי מוזרות לו. אבל זאת רק השערה,כמובן. ולניק זמני קטן- איך בדיוק אני אנחית עליו "אין יותר חדירה" ככה פתאום? הוא לא יבין מאיפה לעזאזל בא לי הרעיון הזה, וכמובן שהתשובה לא תהיה "מפורום בתפוז!"

adex

New member
אומרים: "שהזין עומד השכל בתחת"

לא רק השכל בתחת, גם הסבלנות. אולי החבר שלך חרמן ואת מעמידה לו את הזין כמו טיל והוא לא יכול לחכות. אולי כדאי לך להיעזר בויברתור?

יכול להיות שהוא יותר מבוגר אבל לא יותר מנוסה

ולא משנה מה הוא אומר שהרי הוא לא מתנהג כמשהו מנוסה - ואת זה את יכולה להגיד לו שכתבו לך בפורום בתפוז. יתכן והיתה לו חברה קודמת שגם לה הוא עשה אותו דבר והיא או הצליחה לגמור או ששתקה כמו הרבה בנות שמוכנות לוותר או לסבול. את לא כזו ולכן את צריכה לנהוג כפי שמתאים לך. אם הוא אוהב אותך כפי שאת מרגישה את יכולה לאמר לו באסרטיביות שאיך שהעיניינים מתנהלים עכשיו לא ממש בא לך שיחדור אליך כי זה כואב לך, לא נעים לך, ואת לא יכולה להגיע לאורגזמה - ולכן אין לך חשק לשתף עם זה פעולה יותר. רק אם תרגישי מגורה מספיק את תזמיני אותו לחדור, וזה בסדר לגמרי מבחינתך שהוא לא יחדור ותעשו כל דבר אחר בינתיים שלא גורם לך אי נעימות. תעמדי על דעתך בעיניין הזה. האם את יכולה להגיע לאורגזמה באוננות? אם כן במהלך המשחק המיני בניכם הביאי את עצמך לאורגזמה בנוכחותו שיראה מה את עושה ואיך את כן יכולה להגיע לאורגזמה. בכך גם את תראי שאת דואגת לעצמך ושום דבר לא " לא בסדר איתך" כי הנה את מגיעה לאורגזמה. בינתיים את יכולה לקנות ספר הדרכה כמו "סקס עכשיו ולקרא איתו יחד, או רק עם עצמך, או לקנות את הספר של ריצ'ל סוויפט על האורגזמה הנשית, תלמדו ביחד ותעזרי לו להרגיש נוח יותר עם הגוף הנשי שאולי מרתיע אותו במובן זה או אחר.

kamrashhalural

New member
תזרקי אותו ! הוא לא מבין כלום בנשים !

את באמת רק כוס בשבילו ! כמו כן - יתכן שאת כלל לא מסוגלת לגמור מחדירה (כמו רוב הנשים !) מאוננות בדגדגן את גומרת ? מין אוראלי ניסית ?

doty

New member
אז אולי

תנסי יום אחד לא לענג אותו בשום צורה עד שהוא לא עוזר לך לגמור... אני לא יודעת כמה זמן תחזיקי מעמד ככה,אבל אולי הוא סוף כל סוף יתרגל לא להיות היחיד שגומר.

doty

New member
אגב

כשאמרתי "לא לענג אותו בשום צורה" התכוונתי לא להביא אותו לגמירה. תשחקו כמה שאתם רוצים תתנסו בכל מיני דברים, תלמדו אחד את השני.. אני מציעה לך אפילו לאונן ליידו, שיראה איך את מענגת את עצמך. בהצלחה

gringole

New member
אני מתנצלת מראש

אבל יש לך חבר אידיוט! וכעצת ורדה רזיאל הייתי אומרת לך "תזרקי אותו"!!! אני די בטוחה שכולם כבר הגיבו לך פה שהוא חרא ואגוצנטרי וילד קטן ובלה בלה בלה. הם צודקים. אני לא אמשיך לרדת עליו אבל באמת באמת רק דבר אחד יש לי להגיד לך. הוא הבן אדם שאמור להיות הכי קרוב אליך מבחינה אינטימית וריגשית ואם הוא גורם לך להרגיש כמו שאת מרגישה (גם אם לצורך העניין זה ממש לא ככה ואת סתם מגזימה) הוא אמור לעשות כלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל מה שאת תבקשי ע"מ שתפסיקי להרגיש ככה. וזהו. וברגע שהוא מתעלם וחושב שהוא הכי צודק ............ ===> "מזל שאלוהים ברא את יד ימין". מקווה שתגיעי למסקנה שאת צריכה להגיע אליה.

למעלה