שלום לכם, אולי תוכלו לעזור לי

שלום לכם, אולי תוכלו לעזור לי

אני נשואה כמה שנים, למראית עין הכל טוב ויפה, אבל מבפנים אני מרגישה שמשהו "לא זה". אני לא יודעת בדיוק מה, אולי זאת השגרה, אולי השעמום ואולי משהו מעבר. מצד שני יש מישהו שאני חושבת שהוא לא אדיש כלפיי. עשיתי 2 פריסות קלטית אחד לגבי בעלי ואחד לגבי הגבר השני, שניהם פוטנציאל לשנה הקרובה. הקשר עם בעלי: 1. מגדל 2. אביר גביעים 3. 10 חרבות 4. מלך הגביעים 5. נער חרבות 6. 4 מטבעות 7. 10 מטות 8. מלכת מטבעות 9. 3 מטות 10. אס מטות - - - - הקשר עם הגבר השני: 1. נער גביעים 2. מלכת חרבות 3. 7 גביעים 4. אוהבים 5. שוטה 6. 9 מטות 7. 7 חרבות 8. כוח 9. העולם 10. 8 מטות אשמח אם תוכלו לפרש זאת.

צוף3

New member
הי אני האחרת :)

אנא ביחרי באחת משתי השאלות ונפרש לך את הפריסה בשמחה :)

אוי, צוף, עשית לי את החיים קשים

שניהם חשובים לי, אבל אני מעדיפה שתפרשו את הפריסה השניה, על הגזר האחר. תודה

צוף3

New member
אהבתי את הקריצה בעניין הגזר...

אך כנראה שלא סתם התבלבלת... לפי הפריסה את קרובה מאוד למהלך משמעותי עם הגבר הזה, מה שעלול לפגוע בנישואייך. ניכר כי את עוברת כיום משבר בזוגיות שלך ונוטה למצוא דברים דווקא באדם זר במקום בבעלך. מחמיאה לך התעניינותו של גבר זר בך, אולי בשל חסך בהתעניינות זו מצד בן זוגך. לפי הפריסה צפוי שינוי ביחסים בינכם, "עליית מדרגה". את כרגע נמצאת בדילמה כנראה מטעמים מוסריים, אך בראשך את כבר מפליגה לעבר קשר ממשי עם הגבר השני, ואכן לפי הפריסה קשר כזה יצמח אם לא תעצרי את זה בשלב הזה ותפתרי את הדילמה. הקשר שעתיד להתפתח בינך ובין הגבר השני יוביל אותך לעמדת התגוננות ואולי לניהול חיים כפולים, כאשר התחושה שאת למעשה בוגדת תציק לך מאוד. מקוה שתעשי את הבחירות הנכונות עבורך :)

וואו! קלעת בול לגבי דברים מסויימים!

האמת, כבר עשיתי את הבחירה שלי, לפחות נכון לשלב הזה. מקווה שדברים אחרים יקרו כפי שהקלפים אמרו. המון המון תודה

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם צוף, ורצה להוסיף

שהבגידה אצלך כבר ממש ממוממשת בראש, כלומר את כבר הכנת לעצמך כמה תסריטים. אבל כמו שצוף אמרה, את תצטרכי להיאבק ולחיות חיים כפולים-למרות שאת חושבת שאת יכולה "לבלוע את העולם" ואולי לעבוד על כולם. אל תפעלי ללא מחשבה!!!!

איזה קטע! תסתכלי מה עניתי לצוף ../images/Emo13.gif

העיקר שיהיה קשר. והוא יהיה, נכון?

צ ל י ל 8

New member
יהיה קשר, אבל -

תחשבי על שאר ההשלכות של משפחתך. זו כבר בחירה שלך

למעלה