שלום לכם אחיי הדרומים היקרים.

sharon82

New member
שלום לכם אחיי הדרומים היקרים.

לפני שאני מעלה כאן את השאלה שלי, אני רוצה רק לוודא שאין לכם בעיה עם זה... לשאול לגבי כמה מלונות באילת, יש אפשרות כזאת?

DreamS_HunteR

New member
אולי פשוט תשאל../images/Emo121.gif

ואנחנו נחליט אם לענות

sharon82

New member
סבבה, לא רציתי להכעיס את הנפשות הפו

בכל אופן, רציתי לדעת מבין חמשת המלונות הבאים, מהו המלון שנחשב להכי טוב: מלכת שבא דן אילת הרודס רויאל ביץ' קלאב מד

harhanegev

New member
שרון הנכדב/ה ,

לכל אחד יש את ההעדפות שלו, ולכן עדיף שתציין ספציפית מה חשוב לך מבין המאפיינים השונים. שיתאים לילדים ? שלא יתאים לילדים ? חוף צפוני ? חוף דרומי ? קרוב לקניונים ? רחוק מהם ? וכו' וכו' וכו' אחרי שתאפיין/י מה בדיוק חשוב לך, יתכן שיהיו מי שידעו לייע לך. פורום נוסף שיכול להיות לא פחות טוב (ואולי אפילו יותר טוב) לבירור על מלונות אילת, הוא הפורום הזה .

sharon82

New member
תודה רבה

מדובר על זוג צעיר שיוצא לנופש, חשוב שרמת המלון תהיה גבוהה מאוד, הן מבחינת המלון והן מבחינת החדרים.. וכמובן רצוי במרכז העיר.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gif

הרודס הכי טוב.. אבל הוא לא במרכז העיר. מלכת שבא גם ברמה מאוד גבוהה והוא יותר במרכז מהרודס..

subotaj

New member
דן ורואיל ביץ' הן ליגה אחרת לגמרה

מהשלושה הנותרים. ואם לבחור בין דן לרויאל ביץ' אז ללא ספק - דן.

havlaz

New member
למה ללא ספק?

רויאל ביץ נחשב ברוב הדירוגים כמלון יותר טוב. לדן יש אוכל מצויין והוא יותר מפואר בכללי, אבל הוא גם מוקד למשפחות. הרויאל ביץ זוכה לדירוג גבוה יותר לרוב.

subotaj

New member
מאז פתיחת מלון דן נשארו שם עד עכשיו

כ-40% מהעובדים שהתחילו לעבוד מהפתיחה. אומנם זה לא מדד אך זה אומר משהו לגבי המלון.

למעלה