שלום לכם איזה יופי של אתר

maozeitan

New member
בדיחה לכבוד הפורום החדש

זוג הורים (חשוך ילדים) נכנס לחנות ומבקש לקנות ילד. אומר להם המוכר: יש לנו ערבי בעשרה שקלים רוסי ב-30 שקל מורקאי ב-50 שקל עיראקי ב-75 ואשכנזי ב-99 שקלים אומר הזוג למוכר: שמע זה הילד הראשון שלנו ולכן החלטנו להשקיע וניקח את האשכנזי ב-99 שקלים ומוסרים למוכר שטר של 100 ש"ח אומר המוכר: אתם תרצו את העודף או סלסלה של תימנים במקום???

שושי 13

New member
תודה קלאופטרה וברוכה הבאה לתימן../images/Emo140.gif

האתר שהבאת כבר קיים אצלי ברשימה, ברגע שכל הרשימה תהיה מוכנה אכניס הכל לקישורים. אם יש לך או לכל מישהוא אחר לינקים מעניינים, בבקשה להביא, בינתיים אני אוספת אותם.

יזמת 25

New member
אבנר כהן במקור מפ"ת או רה"ע?

מישהו יודע מה שם ההורים שלו? פשוט נראה לי שאנחנו משפחה...

y0el

New member
../images/Emo221.gif אבנר כהן מראש העין

לא יודע מה שם הוריו, אם זה חשוב לך אני יכול לברר

מי יושיע אותי?

שיממון איום מעיב על כוחותינו. עוד שלוש שעות מעייפות מחוסר מעש עד השיעור האחרון אני בערך (בערך אמרתי?) על סף חירפון... אז... משו מעניין ? בברכת "ברעב זנתני, בצמא כלכלתני, בשממה עניינתני..." נ.ב אמרתי שזה שלוש שעות עד תחילת (!!) השיעור האחרון ?

כי אני מתייבשת כאן יא שוש!!

יש לי עוד שעתיים בערך עד שיתחיל השיעור האחרון ואין לי מה לעשות!!!!

שושי 13

New member
אז תפתחי שירשור של סיפורים

ספרי לנו איזה סיפורון מצחיק ששייך לילדות, לבית אבא ואמא התימנים, אולי על סבתא או ג'אדה. זו הזדמנות לעלעל במוח ולמצוא איזה זכרון נחמד מבית אמא - משהו תימני אסלי. מה את אומרת? אני בטוחה שתמנצאי משהו נחמד.

המממממממממ...

בטוח יש לי מלא זכרונות. אבל זה כמו שתמיד כשבדיוק צריכים משהו הוא הולך לאיבוד ? אז זה מה יש לי עכשיו במח.. ספרי את משהו..

3 שעות עד השיעול האחרון ?

לא לחינם אמרו ``הכל בידי שמים חוץ מצינים פחים בדרך עיקש`` ואילו שתית תה עם קירפ`ה הלא אז היית מסיימת את השיעול האחרון בפחות ממחצית השנה. שנאמר ``וממחציתם תיקחו``

Sודית

New member
אהלן קליאו, סוף סוף הגעת לכאן?

איזה כייף שיש פורום ימאני, הא????

אהלן סודית נתתי למעלה אתר תימני

וכדאי לך להכנס לשם בעיקר יש שם שירים וברכות וסילסולים לחגים לערב שבת משהו נהדר...להגביר רמקולים ולהנות......

חדשדשה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אני עינב בת 14 וחצי מפ"ת וכמובן תימניה גאה!! מקווה להישתלב

שושי 13

New member
ברוכה הבאה עינבי לפורום התימני הגאה

חמודה, אני חושבת שאת הכי צעירה בפורום, כל הכבוד לך ושמחה לראותך כאן. אשמח אם תרשמי למעלה, בשירשור הראשון תאריך לידה שלך, שנוכל בבוא היום לחגוג גם לך.

the ror

New member
כבר התחלתי לקבל את הרושם שכמעט כולם

נשואים/נשואות...חח

למעלה