שלום לכם, אני דיי חדשה פה

שלום לכם, אני דיי חדשה פה

ואני אוהבת איפור...אני אוהבת להתאפר וכל העיניין הזה מושך אותי... כשאני מתאפרת אני משנה את כולי... מה שאני מביעה ומראה... יש לי מיליון ואחת תמונות וכל אחת פוזה ואיפור שונה...הרבה לא מאמינים שמדובר באותה אחת...אני שונה... הייתי רוצה לדעת, בתמונה שמצורפת התאפרתי דיי מוגזם, אחרי הכל אני רק בת 16! אבל זה היה הכי קרוב להיראות כמו בובה או פסל יפה בהצגה... אז לפני שיצאתי הייתי חייבת להצטלם...מה דעתכם? הצלחתי קצת?!
אני לרוב לא מתאפרת הרבה, אם זה ליום יום אז רק (צלילית בהירה לפעמים) ומסקרה וגלוס...וקצת סומק. ובערב צלילית ככה ותוחם. שלכם בת אל...מה דעתכם?

twigy

New member
היי ../images/Emo13.gif

את ממש יפה בתמונה ששלחת אבל עם זאת אני לא חושב שאת צריכה לכסות את המציאות בצבעים אני בטוח שאת יפה מאוד גם בלי למרוח את עצמך בשקרים.

היי בת אל ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif

קודם כל איך שהתאפרת לפי דעתי בכלל לא מוגזם ואפילו דיי עדין... אומנם ליומיום זה קצת יותר מידיי אבל ליציאה או בילוי זה ממש עדין ודיי נחמד..... אם רק היית יודעת כמה איפור שמים המאפרים המקצועיים.... בכל אופן גם אני בת 16 וחצי ולומדת איפור מקצועי... אשמח לעזור לך בכל מה שקשור בנושא... רעות

MaYo0sH

New member
ברוכה הבאה!

גם אני מאוד אוהבת איפור, ואולי אני ארצה לעסוק בזה בעתיד. האיפור נראה די יפה (למרות שקשה לראות דרך התמונה) אבל כמו שרעות אמרה יותר לערב ופחות ליום-יום.

אילונוש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני זוכרת אותך (לפי התמונה) מפורום דוגמנות לשעבר..
את נראית ממש חמודה!

למעלה