שלום לכם!אני חדשה כאן,מחפשת להחליף ילקוט

שלום לכם!אני חדשה כאן,מחפשת להחליף ילקוט

עם משפחה שרשומה בזהב"י ולה ילד העולה לא', באזור שלנו אמורים לקבל ילקוט קל-גב עם ציור של ספיידרמן, אך בני מעדיף דמות אחרת. יש מישהו? וחצמזה.... נעים לי מאוד

Jen74

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה אמא לארבעה מתוקים

מאמא לארבע מתוקות
אנחנו כבר לא נקבל את הילקוט של זהבי. למעשה לא קיבלנו בשנה שעברה כשהילדה נכנסה לכיתה א' כי בגלל בעיות טכניות לא היה לנו את אישור הכניסה של הילדה לכיתה א' בזמן שחילקו את הילקוטים ובלי האישור לא מוכנים לתת את הילקוט, למרות שבסניף שאני רשומה מכירים אותי כבר שנים ושלושת הגדולות שלי כן קיבלו דרכם תיקים.
לפני חודשיים הוצאתי מהבית שלושה ילקוטים במצב מעולה ושמתי ליד המתנ"ס, פשוט לא היה לי למי לתת. לא יודעת מאיפה קיבלתי אותם באיזה ערימת בגדים שהעבירו לי ולילדות שלי כבר היו ילקוטים. אם אני אשמע על מישהו/י שיש לו ילקוט עם ציור ספיידרמן של זהבי אשמח לקשר ביניכן. וחוץ מזה, השתלבות מהנה כאן בפורום

תודה ../images/Emo13.gif

רק תיקון קטן - אנחנו מקבלים ילקוט ספיידרמן אך מעונינים בילקוט אחר.. (לשם הבהרה לקוראים - הילקוט מותנה בתשלום של כ100 שח בכוללים דמיי חברות+תשלום לילקוט) תודה

../images/Emo20.gifברוכה המצטרפת../images/Emo20.gif

אנחנו קיבלנו השנה תיק מיקי מאוס כדורגל מזהב"י, הבן שלי לא רוצה אותו, אמא שלי תקנה לו תיק חדש של מכבי חיפה. אבל.....הבן שעולה לכתה ב' כנראה שיקח אותו. מה שכן, לפני שנתיים קיבלנו מזהב"י תיק של "אקשן מן" הוא עדיין בניילון, אם את רוצה, כי גם לבן השני קנו תיק אחר.

למעלה