שלום לכם אני חדשה כאן

1חווה

New member
שלום לכם אני חדשה כאן

הייתי חרדית הדוקה כל ימיי ולפני שנה עזבתי הכל כיום אני גרושה צעירה בת24 מנותקת מכל המשפחה והחברה החרדית הסיפור שלי כואב לא נעים אולי אספר אותו בעתיד לכשארגיש בנוח אולם במילה אחת הם בגדו בי לא מן הסיבות האלו עזבתי הכל פשוט זו החוליה הראשונה בשרשרת היום אני לא מאמינה בכלום זרקתי הכל לפח כולל את המשפחה והחברה החרדית תודה לכם על ההקשבה

taxi555

New member
חייקה וחנה../images/Emo24.gifברוכים הבאים

לחייקה וחנה ברוכים הבאים אני מקווה שאני יוכל לעזור לכם בכל דרך שתצטרכו אני חוזר בשאלה 12 שנה אבל תזכרו שהחיים זה לא פיקניק ולא תמיד הדשא אצל השכן ירוק יותר פשוט תצטרכו להתרגל לשינוי אצל חלקנו השינוי היה לטובה ואצל החלק השני זה לא פתר תבעיות. אז בהצלוח´ה ונשתמע

ברוך הבא

יש הרבה נפשות פועלות, כל אחד מהם נשמה בפני עצמה. הבעייה היא שבכל יום מצטרפים חדשים, והופכים מיד לבני בית. אולי באמת צריך לעשות רשימה. >ספל חמאה לא רוצה להסתבך בכך שהיא תשכח מישהו<

אלי פלס

New member
שלום חווה...

ברוכה הבאה. אבידדון קצת מפשל היום בכל הקשור להכנת קפה אבל אני מאמין שמתישהו במשך היום כל החדשים יזכו לכוס קפה מידו הקדושה של כבוד האבי... סתם תהייה: את חווה שאני מכיר?

1חווה

New member
אני לא יודעת את מי אתה מכיר

אבל אני יודעת שבינתיים חוץ מכמה נשים חילוניות שנקשרתי איתן לאחרונה אני לא מכירה אף אדם בעולם החילוני אני יודעת גם שביום שיוודע הסיפור שלי זה יהיה הסוף לחברה החרדית ומה שקורה שם בפנים עמוק

אלי פלס

New member
אז כנראה שזו לא את...

הסוף של החברה החרדית לא יגיע כל כך מהר... אני לא חושב שיהיה לה סוף בטווח הקרוב.. שום דבר לא מאיים עליהם. בנתיים (מעבר ליציאה המונית של צעירים - בשאלה). בכל מקרה, אני ממש שמח שהגעת לכאן.. תתרווחי לך ותשתדלי ליהנות מאיתנו...

ברוכה הבאה

וכאן המקום לרכוש חברים אוהדים, אנחנו (אני) מקווים שיהיה לך כמובן נוח... מה קורה עם עבודה? מגורים? בגדים? (פשוט חתכת את החצאיות?) ומאיזה זרם? חסידי? ליטאי? ש"ס? כאן אצלנו נמחקים ההבדלים האלו... בכל אופן הקפה הראשון עלי... >אתאיסט מעיר שחרדית הדוקה זה יפה<

ברוכה הבאה חוה היקרה

כל מצטרף חדש יקר לנו אבל מכיוון שיש מעט מאד בנות שהעיזו לצאת מהעולם החרדי, הריני מצדיע לך. אני מאד ממליץ לך לפנות לאגודת הלל טל´ 1700707073 ושם תקבלי חיבוק גדול, סיוע בייעוץ והכוונה, והכי חשוב, אם תגיעי למפגשי סוף השבוע שלנו (שיש לי העונג להיות שותף לאירגונם) תוכלי לפגוש עשרות רבות של חילונים וחילוניות, חלקם יוצאים בשאלה וחלקם מתנדבים. בהצלחה בדרכך החדשה, גם אם תחליטי לשמור על אנונימיות ולא תגיעי אלינו. בני

מטאור38

New member
ברוכים הבאים

דעי לך בת ישראל היקרה שברוכה את בתוכנו. >מטאור מתרגש כל פעם מחדש<

זה כבר ממש ליקוי חמה ../images/Emo11.gif

כל כך הרבה יוצאים, כל יום מצטרפ/ת חדש/ה. וואי וואי אני לא עומד בקצב. ברוכים הבאים למועדון האנשים האוהבים שלי מכל את מוזמנת לבייגלה עם דג מלוח
המשך יבוא

יצא לי קקמיקה

התכוונתי למועדון האנשים האהובים שלי מכל, וכל מי שאומר אחרת - שיאמר אחרת.

מצא את ההבדלים

המוצא הישר מתבקש להודיע לבעלייהם הדואגים ויזכה בתולשי הנחה לחנות ספרים יד שנייה בסך 21 שקלים. >ספל חמאה גאה להיות חברת מועדון< אה, כמעט שכחתי.
ברוכה הבאה. ברוכים הבאים כל מי שהגיע ולא הספקתי להגיב אילו אישית!

שלום לך חווה!../images/Emo140.gif

מכיוון שאבי נתן לך רק קפה, אכבד אותך גם ב
. ברוכה הבאה גם בשם ועדת ארועים בע"מ
(שחף-בת,אתאיסט עם ציציות ומחפשת דרך) שימי לב גם לועדות הבאות:
אבי דדון אחראי על קבלת האורחים.
ענת80 אחראית על ימי הולדת ותאריכים.
אלי וחנה-הם סתם אחראים על הפורום (ולמחוק אותנו כשאנחנו מקללים...סתם...)

למעלה