שלום לכם, אני חדשה פה ואני רוצה

aanii

New member
שלום לכם, אני חדשה פה ואני רוצה

לשתף אתכם בדעתי על התכנית: לדעתי התכנית הזו דבילית ואין בה שום דבר תועלתי - כל אישה יש לה את האישיות שלה וחיה בתוך המסגרת הטבעית שלה שזה המשפחה שלה - מה פתאום להכניס הביתה אישה זרה לחלוטין לשבוע שכביכול אמורה "לעלות" על החוסרים או החסכים או כל בולשיט אחר של האישה השניה . לדעתי הכל כאן דבילי ואין לי מושג איך בכלל האנשים משתתפים בליצנות הזו

את רוצה תשובה או לעורר פרובוקציות?

אם ראית את פרק הסיכום, ראית כיצד ה"ליצנות" הזו שינתה ממש את חייהם של כמה זוגות. צריך המון אומץ כדי להיחשך כך בפני כולם, ואני חושבת שהמשפחות ראויות להעאכה ולא לבוז.

ShukyDD

New member
אהההההה

איזה חיוך יש לך סולח לך על הכל אל תדאגי

הגדולה...

של אדם היא לדעת לקבל דעות רעיונות וביקורת בכל גיל ולהיות פתוחים לשינויים או לדעות ואנשים שונים....וזה חלק מהרעיון...

../images/Emo31.gif

לא מסכימה איתך בכלל, אני חושבת שזו תוכנית נהדרת ולהפך, יש משפחות שהתוכנית תרמה להן בהרבה, ולפי הסיכום משפחות השתנו בעקבות התוכנית. וחוץ מזה, לא יזיק לך קצת לכבד אנשים אחרים. ואם את לא אוהבת את התוכנית אני לא מבינה למה את מבזבזת את זמנך ורואה אותה בכלל.

kiti3

New member
אני גם לא מסכימה עם דבריך...

אומנם כל אחד עם הדעה שלו אך הדעה שלי אחרת מהדעה שלך. אני חושבת שהתוכנית הזו תורמת למשפחות. המשפחות לוקחות רעיונות משמפחה השניה וזה עוזר להם ומשפר את אורח החיים שלהם
התוכנית הזו מציבה משפחות שונות לחלוטין וזה האתגר בתוכנית. שאפשר ללמוד דברים חדשים מהמשפחה השניה
אם ראית את פרק הסיכום את יכולה לדעת במה עזרה התוכנית למשפחות
ואם לא ..אז חבל. לא צריך לפתוח הודעה חדשה על דברים כאלה.. ובכלל את לא צריכה לכתוב את זה כאן
תשמרי את זה לעצמך... מיכל

דעה לגיטימית.

תמיד להדחיק מה ששונה מאיתנו, טבעי. בכל אופן, לדעתי להראות 30 דקות [השאר זה פרסומות] מתוך 8 ימים זה כלום. לא רואים כלום ולא לומדים כלום. אני מניחה שלמשפחות עצמן ההשתפות והראייה שונה לחלוטין מזו שהצופים רואים. מה רע בלהתנסות וללמוד דברים חדשים

זה 16 יום

כי זה שתי משפחות והתוכנית היא נטו בלי פרסומות 50 דקות.....המון דברים הם לא מראים הם מחליטים איזה חלק מאפיונה של המשפחה או האמא מתאים להם ואת זה הם לוקחים מה ימים שצולמו....זה משקף 80 אחוז לדעתי....

liat love yaniv

New member
ממ...

אז ככה- זאת הודעה סתומה! קודם כל תחשבי טוב טוב לפני שאת כותבת את הערות שלך! כי בכל הקטע הזה של החינוך של כל אם,יש משהו יתרוני ומשהו חסרוני והיא צריכה ללמוד את הטעויות בחינוך שלה מהאם השניה..לפי צורת ההתנהגות.או.קיי...אז זה די מבלבל.. נגיד יש את ר' ויש את ש'...OK? ר' היא אמא שממש אכפת לה מהחינוך,ללכת לישון מוקדם,לא לאחר לביהס להכין שיעורים לאכול טוב,ממש חינוך...ואת תראי שיש לה בית יפיפה...והילדים שלה לא עצלניים...ממש עתיד טוב! יש את ש'-לא 'כפת לה כמה הילדים שלה יאכלו..יראו טלוויזיה יהיו במחשב כמה זמן שבאלהם הכל-זכותם! ש'-מגיעה לבית של ר'-רואה סדר..משעמת..חינוך..חושבת טוב טוב...ובמשך 8 הימים היא רואה את צורת ההתנהגות מנסה לראות את הצד החיובי ואת הצד השלילי..מהצד החיובי היא לומדת ולוקחת איתה...וזה טוב!,טוב מאוד,הייתי אומרת.. מבינה!? כל אחד לומדת משהו חיובי אחר...ובסוף הם נפגשים ומסבירים...

למעלה