שלום לכם אני חדש כאן

• פותח הנושא koth
  • פורסם בתאריך

koth

New member
שלום לכם אני חדש כאן

שלום לכם שמי הוא אדי אני בן עוד חודשיים חוגג 18 בזמן האחרון אני מאוד מתעניין במוזיקה אני מעוניין לדעת ולקבל מדריכים והמלצות היכן להתחיל ללמוד את אומנות הדי ג'ייז תנו לי מדריכים לתוכנות וכו' המלצות ושאר הירקות תודה רבה לכם

דור דקל

New member
היי אדי

האפשרויות העומדות בפניך הן ללכת ללמוד באחד מבתי הספר המתעסקים בעניין, או פשוט לקנות ציוד ולהתחיל להתאמן בבית. אני תמיד ממליץ - קח שיעור פרטי או שניים, תראה אם יש לך את זה, אם זה מעניין אותך, ואז תחליט. בהצלחה

לומדים לבד אח שלנו או עם חבר

כל הקורסים האלה באים לעשוק ןלעשות כסף קל מה שילמדו אותך ב 20 שיעורים תוכל ללמוד ב 10 דקות . אני למדתי לבד קניתי זוג 100 ועוד מיקסר פשוט הסבירו לי איך זה עובד כלומר את הבסיס וככה התחלתי . יש דברים שאפשר ללמוד לבד בלי לשלם עשרות אלפים כמו לשדר ברדיו הלכתי עשיתי קורס בגבע שילמתי הון ולא יצא לי כלום מזה . העובד שלי בתקליטייה אמר לי שהוא הולך לעשות קורס אמרתי לו בשביל הספורט תראה איך תוך 5 דקות אתה יודע לעשות מיקס וככה היה כל הזמן הוא מברך אותי. הכי טוב אחינו קנה ציוד שב בבית עד שתהיה תותח ככה אני וכל חברייי למדנו . שיהיה בהצלחה

DJ RICHTER

New member
מי אני שאתווכח איתך?

"מה שילמדו אותך ב 20 שיעורים תוכל ללמוד ב 10 דקות" יש לך טעות חמורה מאוד... אני גם לא אוהב לשבת וללמוד ובטוח שהלימודים הכי טובים הם מניסיון, אבל להתאים bpm בין שני שירים זה לא הדבר היחיד שדי ג'יי צריך לדעת. יש עוד הרבה דברים שדי ג'יי צריך לדעת, והוא כתב בהודעה שהוא מתחיל, אז ישר ללכת לקנות ציוד לפני שהוא החליט אם זה מתאים לו אני חושב שזה ממש לא נכון, שילך לכמה שיעורים פרטיים, יראה אם זה בכלל מתאים לו, ואחר כך יחליט אם מתאים לו להמשיך במקצוע הזה ולקנות ציוד בעשרות אלפי שקלים, עדיף לו לקחת שיעור או שניים שיעלו לו לא יותר מ 500 שח. אני ממליץ על שמוליק טיאר בגלל שאני גם הייתי אצלו, הוא נותן שיעורים פרטיים ואתה לא צריך להתחייב לתקופה מסויימת, אתה יכול לבוא לשיעור אחד או למאה שיעורים, הוא יסביר לך מה שאתה רוצה ומה שאתה צריך. "שילמד קודם הוא לתקלט ואחר כך יבוא ללמד . גם לו האמן לי יש מה ללמוד והרבה" - אם הוא לא יודע כלום והגיע לאיפה שהוא הגיע אז כל הכבוד לו. בכל מקרה, כשתגיע לאיפה שהוא הגיע,דבר איתי.

גבי FFF

New member
מצטער אבל הוא לא די ג'יי

אחלה שדרן אבל די ג'יי לא הייתי קורא לו

mb13

New member
מה הוא דיגיי?? בכלל לא ידעתי...אז

כנראה המצב במדינה קשה וכולם רוצים לעשות כסף....אז הסלבריטיים נהיים דיגיים... מי יודע אולי הבן שלי ילמד אצל נינט טייב קורס דיגיי.....

שמוליק לא יודע לתקלט

שמעתי אותו מספר פעמים ולא התלהבתי לא קרא את הקהל טכנית היה חלש מאוד . 2. לא מאמין בשיעורים פרטיים מדובר בגזילה ועבודה בעיניים חבל על הכסף כל המורים בכל בתי הספר מורחים את הזמן ומעבירים את השיעורים סתם מבזבזים שעה על כל שטות .אפילו המורים מסתלבטים כמה פראיירים התלמידים . שילמד מאיזה חבר שיש לו כבר ציוד . והאמן לי שהגעתי להרבה יותר משמוליק אני משדר בתחנה יותר מואזנת מ 103 ועושה הרבה יותר כסף ממנו כדי ג'י בחתונות יוקרה .

למעלה