שלום לכם. אני מפורום שכן. ורציתי לשאול אתכם..

nuky1

New member
שלום לכם. אני מפורום שכן. ורציתי לשאול אתכם..

בנינו בבית מרפסות ומאד מתחשק לי להושיב על הגג בובה (אנחנו קומה 8 אחרונה). ממה כדאי להכין אותה כדי שתהיה עמידה בתנאי מזג האויר?
תודה לעונים.

מנסה לעזור...

מאחר ואני לא מגיע מהצד של בניית ויצירת בובות, עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה שמצאתי:
מיחזור פלסטיק
איסוף בקבוקי פלסטיק למיחזור
תהליך של מיחזור פלסטיק משתנה על פי סוג הפלסטיק הממוחזר (יש 6 סוגי פלסטיק עיקריים). מיחזור פלסטיק בארץ כולל סוג פלסטיק הנקרא P.E.T (פוליאתילן טטרה-פתלט), המשמש לרוב בייצור גוף בקבוקי השתייה. במסגרת תהליך המיחזור, בקבוקי השתייה מפלסטיק נשטפים, נגרסים ועוברים עיבוד, עד שמתקבלים פתיתים (FLAKES). מפתיתים אלו מיוצרים מוצרים כגון סלסילות לפירות וירקות, תבניות לביצים, סרטי קשירה ומוצרי טקסטיל שונים (פליז, שטיחים, שמיכות ומעילים). מפלסטיק שאינו P.E.T (כמו הפקקים של בקבוקי השתייה, בקבוקי חלב, בקבוקי חומרי ניקוי וכדומה) מפיקים לוחות דמויי-עץ, מהם ניתן לייצר ריהוט רחוב (ספסלים, פחי אשפה, גדרות, אדניות, שולחנות פיקניק, פרגולות ומתקנים מיוחדים). יתרון הפרופילים בהיותם עמידים מאוד בתנאי מזג אויר משתנים, וכן שאינם דורשים תחזוקה לאורך זמן.
* מתוך ויקיפדיה

קישור לפיסול סביבתי + מרכיבי היצירה
דוגמאות ורעיונות נוספים תוכל\י למצוא תחת החיפוש בגוגל שאני עשיתי בנושא *ללחוץ על חפש בעמוד שאליו מוביל הקישור!!!!!
מקווה שעזרתי במעט

nuky1

New member
תודה על תשובתך. אחשוב על הכיוון הזה

אם יהיו תוצאות אעלה פה להראות.

למעלה