שלום לכם, אני מש"ק מתנדבים בחיל האוויר, אשמח לעזור לכם!

שלום לכם, אני מש"ק מתנדבים בחיל האוויר, אשמח לעזור לכם!

היי,
שמי עמית, מש"ק מתנדבים בחיל האוויר, אוכל לספר לכם על תפקידים מעניינים בחיל האוויר בתחומי המודיעין, המחשוב, הפיקוח, הבקרה וההדרכה, ועוד המון תפקידים נוספים. לכל שאלה/ בקשה תוכלו לפנות אליי גם כאן בפורום או במס' הטלפון שלי במשרד: 03-6065077 אני זמין בטלפון כל יום בין השעות 8 בבוקר עד 5 וחצי אחר הצהריים. תוכלו לקבל דרכי תשובות לשאלות ואוכל להדריך אתכם בנושא הגיוס.

נ ו ע ה 12

New member
המחליף של המחליף של המחליפה של תומר?

תודה עמית ובהצלחה בתפקיד :)
אני יכולה להגיד בלב שלם שבלי האחראים על המתנדבים בח"א אין לי מושג מה הייתי עושה...

אכן אני המחליף של המחליפה של תומר :)

כיף לשמוע שמש"קי המתנדבים של חיל האוויר לדורותיהם מוערכים על ידי המתנדבים. אנו עושים כל ניסיון כדי לאפשר לכל מתנדב ומתנדבת להגיע לתפקיד אותו הם רוצים, כמובן תחת המגבלות שלהם..

נ ו ע ה 12

New member
אין על תומר :) הוא מאוד מוערך פה בפורום.

ובכלל על הצוות שלכם, לפחות מי שהכרתי משם (מישהו אמר חוס"ן מתנדבים?
) ובטח כבר השתחרר. אותך אני לא מכירה, אבל אני מאמינה שגם אתה כזה

&nbsp

mvk1

New member
התפקידים שציינתה שאלה

התפקידים שציינתה פתוחים גם לכאלה שקיבלו פטור מלינה בבסיס?

mvk1

New member
וישנם תפקידים הפתוחים

יש תפקידים הפתוחים לכאלה עם פטור לינה בבסיס?אפילו אם רק חלק מהם? זה הפטור היחידי שלי חוץ מפטור מחשיפה קבועה לשמש שפחות מפריע...

יש לך פטור שמונע ממך לישון בבסיס?

במידה וכן, ניתן להתאים לך תפקיד שאפשר לעשות ביומיות או תפקיד שלא דורש קורס.

mvk1

New member
לגבי הקורס

הנתונים שלי הם קבא 54 דפר 70 אני אכן לא יכול לישון בבביס לצערי בגלל תרופא שאני לוקח והבנתי כך שרוב התפקידים דורשים קורס אבל הבנתי אל איזה שיטה שנקראת ojt אם אני לא טןעה שזה כאילו מעבירים את תכני הקורס באופן פרטני אל ידי אחד החיילים בתפקיד וזה כמו קורס רק לפעמים בלי הסיכה זה לא קיים אצלכם? כי אני לא מעוניין להיות פקיד אני רוצה תפקיד שלא ארגיש בו מבוזבז וירגיש שירות משמעותי..

כפי שהסברתי, קיימים תפקידים גם ללא קורס.

אני יכול לומר לך שיש המון תפקידים בתחום המודיעין והמחשוב בחיל האוויר שמצריכים קורס אבל ניתן לעשות ojt (הסמכה ביחידה) אין מה לחשוש מהפטור הזה. יש לך נתוני קבא ודפר מצוינים!! במידה ואתה מעוניין להתגייס לחיל האוויר תוכל להתקשר אליי לטלפון 03-6065077 בימי ראשון עד חמישי בשעות 8 עד חמש וחצי.

mvk1

New member
תודה תודה תודה!

בכל השבועיים האחרונים אני מלא בדאגות שאני לא אגיע למקום בו אני רוצה להיות בגלל הפטור הזה.. עשיתה לי את הסופש תודה רבה לך!

Nyan

New member
ולבעלי פטור על רקע נפשי?

עדיין לא הזמינו אותי לשום וועדות, אז אני לא יודעת כלום עדיין. בכל מקרה, יש לך משהו מעניין להציע לבעלי פטור על רקע נפשי עם נתונים לא רעים בכלל (קב״א 54 דפ״ר 80)?

למעלה