שלום לכם,אני עובדת בסוג של עבודה

aadmt

New member
שלום לכם,אני עובדת בסוג של עבודה

שכל סןפ חודש יוני אני מפוטרת ומחזירים אותי לעבודה בתחילת חודש אוקטובר, רציתי לדעת מאיזה גיל מגיע לי לקבל דמי אבטלה על החודשים הללו שאני בבית "מאונס" תודה

דמי אבטלה-זכאות לקצבת אבטלה

מתקיימת כאשר מקבלים מכתב פיטורין, ועבדת לפחות 360 יום מתוך 540 ימים אחרונים. לפעם הראשונה,יש ודאי 360 יום גם אם אינם רצופים. בפעם הנוספת,צריך שוב תקופת אכשרה כרשום לעיל, אולם הזכאות היא ל-%80 מדמי האבטלה. להלן הלינק http://www.btl.gov.il/NR/exeres/4E51199B-288E-412D-BAD6-021029296889.htm על מנת לקבל פירוט נוסף, להקליק על "למידע נוסף" המופיע בצד שמאל בכל סעיף וסעיף.

aadmt

New member
לא לזה התכוונתי,

היות ואני עובדת בעבודה זו כל שנה ומכורח הנסיבות מפטרים אותי כל סופ שנה בשביל לא לתת לי קביעות אך מחזירים אותי לעבודה כל שנה באוקטובר השאלה שלי מאיזה גיל אני זכאית לקבל אבטלה על ה3 חודשים הללו שאני בבית ולא מרצוני אני יודעת שיש כזה דבר רק ברצוני לדעת מאיזה גיל זה תקף

haimra

New member
רצוי שתקראי את הכתוב ממה שהעתקתי

מאתר המל"ל: אבטלה - תביעה חוזרת לדמי אבטלה תביעה חוזרת לדמי אבטלה אפשר להגיש רק לאחר שחלפו 12 חודשים מתחילת הזכאות הקודמת. על פי הוראות החוק, מופחתים תקופת תשלום דמי אבטלה וסכומי דמי האבטלה למובטלים, שעדין לא מלאו להם 40 שנה, והם מגישים יותר מתביעה אחת לדמי אבטלה בתוך 4 שנים: 1. תקופת תשלום דמי האבטלה - התקופה המקסימלית בעד כל תביעותיו לדמי אבטלה לא תעלה על 180% ימים ממניין הימים המרביים. כלומר מי שקיבל דמי אבטלה בעד כל הימים המרביים,ולאחר מכן הגיש בקשה נוספת לדמי אבטלה, ולא חלפו 4 שנים מיום תחילת הזכאות הקודמת, יקבל בפעם השנייה דמי אבטלה רק בעד 80% ממניין הימים שמגיעים לו. לאחר מכן לא יהיה זכאי יותר לדמי אבטלה עד לתום 4 השנים. 2. סכום דמי האבטלה בתקופה הנוספת יופחת ויהיה בשיעור של 85% מדמי האבטלה. הוראות אלה יחולו גם על מובטל, שמקבל דמי אבטלה בעבור תקופת השתתפות בהכשרה מקצועית. באם קראת את שכתוב באתר המל"ל,אני מקווה שאת מבינה שאת יכולה לקבל רק עבור שנתיים אבטלה,כאשר בשנה השניה הקצבה נמוכה 20% מהשנה השניה ולאחר את לא יכולה לקבל דמי אבטלה עד שיעברו 4 שנים,את חייבת להגיע להסדר אחר עם מעסיקייך,לגבי הגיל להבנתי בין הגילאים 25--35, ואני מעביר לך קישור לגבי הזכאות והגילאים: http://www.btl.gov.il/NR/exeres/B8AAF62A-5DF6-4A90-B26C-41880641FF07.htm

למעלה