שלום לכם אנשים ואנשות...

joe_schmo

New member
שלום לכם אנשים ואנשות...

לאחר שביקרתי בכמעט כל פורום ב``תפוז`` (איפה יותר, איפה פחות) וגם גיחה קצרה פה בפורום הכי חם (תרתי משמע), אני חוזר... :) אל תדאגו, גם עכשיו כנראה שלא תשימו לב שאני פה... :) אבל עיני תמיד פקוחה עליכם. שוטרת במיוחד, מה שלומך? מזל טוב לקראת מחר!!!

shoteret

New member
לג`ו

היי סקסי, תודה על המחמאה בפורום הזה אנחנו מן משפחה כולם מכירים את כולם בוא תצטרף אלינו וספר מעט על עצמך ומחר אל תשכח תצטרף לחגיגה נוריתי

joe_schmo

New member
שלומלום... :)

אני יודע שפה זה משפחה... :) הקדשתי לך את הפיסקה ההיא כי איתך כבר יצא לי לדבר. ברור שמחר אני פה (אם לא יהיה איזה מקרה משמיים) :). תודה על הקבלת פנים. נראה אתכם בסביבה מה?!? :) :) :)

xXxCrystalxXx

New member
I LOVE YOU

I pay attention that you are here amd I am here for you. Tell me a little bite about yourself? And what is your most favorite fantisy? xXxCrystalxXx = יהלום

joe_schmo

New member
אני נרגש... :)

מישהו שם לב שאני פה ושהייתי פה... וואו. טוב יהלום, אם את מכירה אותי אני מניח שאת קראת את התאור שלי על עצמי... ממש לא בא לי לספר לכולם עוד פעם... :) בכל מקרה, תודה ששמים לב אליי, חבר`ה אתם 10. ובשביל כולכם, אם מישהו רוצה לדבר איתי ב-4 אצבעות מקשים :), לבד יענו... :) אז הנה... ICQ:67675984.

למעלה