שלום לכם אנשים טובים!

shay or eli

New member
שלום לכם אנשים טובים!

שמי אור והגעתי עד הלום כדי להרחיב את ידיעותיי (המעטות מאוד) על מוסיקה שחורה. בכל הודעה שלי אני אשאל מספר שאלות אשר יעלו במוחי ואתם, אנשים טובים ונחמדים מאוד, תיהיו נחמדים ותענו לי. ובבקשה - אל תיצחקו אל בורותי בנושא המוסיקה השחורה. ועכשיו לשאלות הראשונות שלי: 1) מה ההבדל בין ראפ להיפ-הופ? תמיד אמרו לי שיש הבדל, אבל אף פעם לא הסבירו לי מהו. אני לא הבחנתי בשום הבדל בין שירי ראפ להיפ-הופ. 2)מזה ראגיי ומה ההבדל בין ראגיי פופ למשל (כמו שאגי) לבין פופ רגיל? 3) שמעתי שלג`אז יש היסטוריה מפוארת. מישהו פה יכול לספר לי את הסיפור שלו בקצרה? תודה! B-)

m@il-m@n

New member
לאור !~!!!!

תשמע אחי לכולם יש משהו שהם לא נבינים בו.... זה לא בושה היפ הופ זה מוזיקה יותר קיצבית יותר מוזיקה מימילים ובראפ זה הפןך יותר מילים ממוזיקה. m@il-m@n

D.O.D

New member
טעות חמורה ביותר! ההבדל:

אז אני מבין שהרבה שואלים מה ההבדל בין ראפ להיפ-הופ... ההבדל הוא כזה: היפ-הופ זה התרבות השלמה, זה הבגדים, המוזיקה, הגראפיטי וכל מה שקשור אליהם ראפ זה חלק מהתרבות, זה חלק מהמוזיקה שנכללת בתרבות ההיפ-הופ כמו גם רגאיי וסול וכל השאר... בקשר לסוגי הראגיי השונים זה ככה: הראגיי המקורי והנקי והנטו רגאיי זה בוב מארלי, יש אנשים כמו שאגי שמערבבים בו עוד איזה סגנון כדי לעשות שינוי כי יש אנשים שאוהבים אותו מקווה שעזרתי

למעלה