שלום לכם אנשים יקרים אני חדש פה

• פותח הנושא ר ו
  • פורסם בתאריך

ר ו

New member
שלום לכם אנשים יקרים אני חדש פה

ורציתי לשאול אותכם שאלה : האם חיות הם לא יצורים אנושיים שמביעים אהבה האם אני יכול להיות מאוהב בכלבה שלי? האם אנשים נחשבים יותר מבעלי חיים? האם אסור לנו לעשות אותה הקבלה שאנו עושים לאנשים? אני שואל שאלה זו מפני שנחסמתי בפורום אהבה ורומנטיקה אחד האנשים רצה לדעת כיצד להציע הצעת אירוסין לחברתו ואני הבעתי את דעתי כלהלן: אני חושב שזה אינבידואלי לכל אחד אני היתי קונה לה זר של אירוסים חדר מלא של אירוסים הייתי קונה לה טבעת שבה רשום השם שלה יורד על בירכי ועונד את הטבעת על רגלה השמאלית אני לא חושב שצריך לומר להן כלום כי היא במלא לא מבינות ואתה לא תבין עם כל אהבה היא סהכ כלבה מה שנשאר לכם זה רק ההבנה הטבעית שבלב ההרגשה שבלב היא חסרת מילים היא ההבנה שבלב הנה אני עם הכלבה שלי כבר שבע שנים ואני אוהב אותה מאוד מאוד עכשיו אנשים רציתי לשאול אותכם שוב האם מותר לי להתיחס לכלבה שלי כך הרי זה מה שקרה באמת אני מאוהב בכלבה שלי ומנהל הפורום לקח זו בצורה שלילית ועכשיו אני שואל אותכם האם אני עד כדי כך טועה?

פשוט היתה כאן אי הבנה

משום מה אנשים מסויימים כשרוצים "לרדת" על מישהו/י מכנים אותו כלב/ה. ככה מעליבים את הכלבים המסכנים... אז הם פשוט הבינו את זה אחרת, קוצר בתקשורת קוראים לזה. אגב: אפשר לקבל הזמנה לחתונה?

dylan

New member
אתה מכיר את

sad lisa של קט סטיבנס? יש לי תחושה שתאהב אותו.. וגם את i love my dog

ר ו

New member
אולי קצר בתקשורת

אולי בורות ואם בורות קשה לי להסתתר כבר פעמים שאני מדבר שמה על בעלי חיים ופעמים חוסמים אותי מנהל הפורום שם לא מוכן להקשיב להסבריי אז אם יש מישהו שמביו יותר ממני ואולי יודע להסביר טוב יותר אנא הסבירו לו קצת על אהבה ועל בעלי חיים תנו לחיות לחיות

לילךLilach

New member
אני מכירה אחד שמאוהב ב...

חתולה שלו וזה סיפור אמיתי . ואיך זה נשמע לי? קצת מוזר - לעשות האנשה לבעל חיים. אולי לפסיכולוג יהיה הסבר טוב על התופעות האלה.

זה מנוגד לטבע לחלוטין.

בדיוק כמו שלא יכול להיווצר קשר בין נמר לכלבה. צריך תקשורת כלשהי, ואפשרות להביא ילדים. אחרי הכל הכל מבוסס על מין (עובדה שהומואים לא יכולים להתאהב באישה, אפילו שהם רק נמשכים לגברים מינית). וחוץ מזה, אתה לא יכול לדעת אם הכלבה מחזירה לך אהבה. אבל אם בכל זאת, אני אשמח להיות השושבין שלה

dylan

New member
אם אני לא טועה

הבנתי מההודעה שלך שאתה חושב שהומואים רק נמשכים לבני מינם מינית, בלי יכולת להתאהב.. אם לזה באמת התכוונת אז אתה טועה.

dylan

New member
אוף.. אוף.. תחביר..

רק נמשכים לבני מינם מינית=רק נמשכים מינית לבני מינם..

אני אישית עוד לא ראיתי

זוג רגיל (כלומר ממינים שונים) שאחד שם הומו\לסבית... מקסימום "ידידים"... אפשרות עקרונית יש, אבל זה לא מצב שקורה...

dylan

New member
רגע, רגע..

עכשיו אתה מדבר (כותב..) על זוג "רגיל" שאחד/ת מהם הומו/לסבית, לא לזה התכוונתי. מה שהובן מההודעה שעליה הגבתי, זה שהומואים/לסביות רק נמשכים מינית לבני מינם ולא יכולים להתאהב (בבני מינם)

Gal-Mo0D

New member
המממ... דור

הומואים לא רק נמשכים לבני מינם - הם גם מתאהבים בהם.

TheFinalCut

New member
אהה לא מדויק

תלוי למה אתה קורא "קשר". בביתם של רבים מאתנו מסתדרים נהדר, ואף באהבה גלויה, כלבים וחתולים. שמעתי על כלבות שגידלו גורי חתולים וחתולות שגידלו גורי כלבים ואף חזיתי במו עיני בכלב מגדל גור חתולים! (אמנם כאן לא היתה הנקה) נכון שלא צפוי לצאת מכך קשר מיני מפותח, אבל קשר רגשי יש, גם יש. בנוסף, מה שאמרת בנוגע להומוסקסואלים הוא כמובן שגוי, ומוזר שהסקת מסקנה כזו כשידוע שזה לא נכון. התאהבות, שהיא היתלות רגשית ביסודה, אפשרית באופן מעשי ותיאורטי גם עם חפצים דוממים, ויש על כך לא מעט חומר במחלקות השונות לפסיכולוגיה שאתה יכול להוציא ולקרוא.

שוב, זה מנוגד לטבע

הקשר בין כלבים לחתולים קורה "בחסות" האדם, ולא באופן טבעי. באופן טבעי הם יהיו יריבים. באופן תיאורטי מה שאתה אומר נכון, אבל כמו שאמרתי, נדיר למצוא זוגות ממינים שונים שאחד\אחת מהם הוא\היא הומו\לסבית, מכיוון שבדרך כלל מין הוא חלק ממערכת זוגית. עקרונית אפשר להתאהב בכל דבר, כולל במקלדת שאני כותב איתה את כל זה, אני מדבר על הרמה המעשית.

Snoop4Ever

New member
wow

I really enjoyed reading you comment, you sound like a real thinker . Hope to see u around more often! H. p.s- I´m having problems with with writing in hebrew at the moment- sorry! H

מור ד

New member
מה אמרת על הומואים?!

יש לי ידידה לסבית, אוקי! והיא מסוגלת להתאהב גם בבנים!, היא לא נמשכת אליהם שמעת פעם על אהבה אפלטונית?!!!.!.!? אני סטרייט אגב!

spoonboy

New member
זה ברור

הומואים יכולים לאהוב מישהי בתור ידידה ולא בתור מאהבת. אהבה רומנטית היא אהבה שכוללת משיכה מינית הדדית.

אהבה היא מושג הפכפך

אני גם יכול להתאהב במקלדת שלי. אבל לא תיווצר כאן זוגיות, כי בשביל זוגיות ואהבה רומנטית צריך גם משיכה מינית. כשלידידה הלסבית שלך יהיה חבר ולא חברה, אז תדברי. ואין לי שום דבר נגד הומואים\לסביות, זה אחד הדברים המגוחכים ביותר שאפשר לומר עלי.

למעלה