שלום לכם אנשים יקרים

shely2

New member
שלום לכם אנשים יקרים../images/Emo140.gif

הבנתי שאתם עוזרים כאן הרבה לאנשים שמתלבטים. אז היכונו! כי לי יש בעיה קשה רצחחחחחחחחחח! טוב.. זה הולך ככה.. יש לי המון קשקשים. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה. הראש שלי ממש מתקלף מהם.. רואים את זה, זה אדום ומכוער. אז עכשיו. רציתי לדעת האם שמפו שהוא נגד קשקשים זה IN או שעליי להשאר עם השמפו הרגיל שלי ולהשאיר אתי את הקשקשים? ועוד שאלה. שמעתי שהיום לענוד קולרים זה נורא באופנה. למי שיש כלב, הוא ממש יכול להתחלף אתו מדי פעם ולשים על הצוואר. זה יפה, צבעוני ומיוחד. אצלנו בבית הספר כבר מתחילים ללכת עם זה. אז מה אתם אומרים על התופעה? אני אישית, מאוד אוהבת. זה מיוחד. וגם יש המון סגנונות וצבעים של קולרים.לפני כמה ימים, קניתי קולר מ-ד-ה-י-ם! בצבעים של כחול ותכלת. הרבה החמיאו לי עליו. חחח אפילו כמה כלבים נבחו עליי בדרך. חחח נראה לי התחילו אתי..:) . מה שיפה בזה, זה שגם בנים וגם בנות יכולים לענוד את זה. אז.. מה אתם אומרים? ותענו דחוףףףף כי זה חשוב!!!

וואלה? גם אני ראיתי

מוזר לאללה שאת מזכירה את זה כי גם אני ראיתי בבית ספר שלי אנשים שהולכים עם זה ולא הייתי בטוחה אם זה אין או שהם סתם מוזרים.. ובקשר לשמפו- אני מה זה לא יודעת.. כאילו פעם היו ממש הרבה פרסומות לזה ואני מכירה בנות שקנו את השמפו רק בגלל הפרסומת. היום כבר שכחו מזה אז זה בטח לא ממש אין.. אבל תעשי מה שבראש שלך... שמעתי עכשיו שקשקשים הולכים להכנס חזק לאופנה- כאילו המראה הזרוק והמוזנח.. אז אולי כדאי לך להשאיר. אם בא לך אפשר לדבר על זה באי סי קיו... ביי!

אורן love

New member
shely2 , רוצה להיפטר מקשקשים?....

שמעי, אני גם די סובל מזה אבל זה לא נורא אצלי, את יודעת , קשקשים מעידים על יובש בקרקפת בגלל השמש או גנטיקה ושטויות כאלה... קיצור, שום שמפו בחיים לא יפתור לך את הבעיות!!! ניסתי ואין מצב שזה יעזור... אז שאלתי והתעניינתי ואת יודעת, תקני בבית מרקחת שליד הבית שלך את "שמן עץ התה" , זה עולה בערך 20 שקל וזה בקבוק ממש קטן. מתי שתתקלחי קחי את השמפו שלך (רצוי שיהיה נגד קשקשים) ואז תקחי את "שמן עץ התה האוסטרלי " ותטפטפי 3 טיפות על השמפו ששמת על היד שלך ואז תעשי על השיער שלך בלאגן. תקחי את האצבעות שלך ותלחצי קצת על הקרקפת , תדאגי שהשמן יגיע לכל מקום בראש שלך, זה לוקח איזה 3 דקות, תעבדי ככה כל יום ותדאגי לשים קונדישנר ואז נשבע לך זה יוריד לך כמעט את הכל ואולי אפילו יצליח לנקות את הראש שלך מקשקשים 100%. קיצור, בהצלחה... אם זה עובד , שלחי לי מסר... ביי באהבה, שרון

lior297

New member
ממתי קשקשים אדומים?

טוב, אין לי קשקשים (טפו טפו) אז אני לא יודעת... אממ..... בקשר לקולר - לפי דעתי זה ממש ממש מגעיל, אני לא יכולה לסבול כאלה שהולכים עם קולרים (או ניטים), קודם כל קולרים - תזהרי שמישהו אל יחבר לך רצועה, בדוגרי קולר זה כאילו מי ששם את זה הוא כלב, אני לא יכולה לסבול את זה!

dark eyes

New member
מה את מפגרת

קשקשים אופנתי סטייל לא התקלחת ואת מוזנחת זה נראה לך אופנתי
זה נשמע לי מפגר אפילו לשאול תפטרי מהקשקשים ומהר כי אם רואים אותם זה כל כך מגעיל שאני לא הייתי מתקרב לעצמי במקומך

keren201

New member
אני בשוק....חחחח

קשקשים זה בעעעעעעעע......מראה זניח,מגעיל ביותר.... יש שמפו נגד קשקשים נורא טוב אבל הוא עולה 60 ש"ח, "ניזורל",בצבע אדום... נורא עוזר,וגם הריח טוב..... ובקשר לקולרים,מגעיל ביותר!!!!!!!!!!!!

adiko

New member
אז ככהההההההההה

קשקשים מה הקשר לאין אאוט כאילואת לא רוצה שיהיו לך נכון אז מה כאן לשאול האם זה אין פור גד סייק את חושבת לפעמים? וסבבה שאת חושבת להידמות לכלב נוטוב סבבה לך כל אחד והסטיות שלו יו נו אני חושב שזזה נחמד קצת SMD אבל נחמד בכללי

noa_a

New member
כינים..

כן כינים הם הפיתרון המומלץ ביותר פשוט לגדל אותם על הראש הם מתים על זה כמובן בתור מזון אני חושבת שזה יפתור לך בעיה נוספת

adiko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה