שלום לכם אנשים יקרים

שלום לכם אנשים יקרים

דבר ראשון אני שמחה להצטרף ולהכיר אתכם : ) כולם פה נראים לי אחלה אנשים
אני אציג קצת את עצמי : ) שמי הוא נינה אני בחורה בת 18 שמתגוררת לי בעכו והגעתי לפה כי ברצוני להתחיל חיים טובים יותר ממה שהיו לי עד כה. אתמול ראיתי את הסרט הסוד ונדהמתי,התפלאתי והתרגשתי כאחד והאמת? הרגשתי שכבר באותו הרגע משהו בחיים שלי השתנה מהקצה לקצה. אני בן אדם שעד לסרט הזה היה נורא שלישי וחסר אוטימיות ותמיד חשב על הרע שיקרה והרע אכן קרה. בהתחלה כעסתי על עצמי על זה שהבתי הרבה רע לחיים שלי ואז אחרי הכעס גלמה בי החלטה שמרגע זה אני משנה את כל החיים שלי מקצה לקצה. חוסר הצלחה בזוגיות,ריבים בילתי פוסקים עם ההורים,הפרעות אכילה,עצבנות,חוסר אמונה עצמית,חוסר בריאות. יודעים מה מאתמול אני מחליטה שאני אהיה נינה שמצליחה באהבה,מסתדרת טוב עם ההורים,אוכלת כמו שצריך,רגועה, מאמינה בעצמי ובריאה וגם הבנתי שאת כל זה אני יכולה ליצור לעצמי כמו שיצרתי לעצמי את ההפך. אבל יש עדיין דברים שלא כל כך ירדתי לסוף דעתם ומקווה שתוכלו לעזור לי. האם לסוד יש גבולות למה שהוא יכול לעשות? האם מה שביקשתי יקרה בידיוק פרט בפרט איך שביקשתי? במה תלוי הזמן שלוקח לרצון שלי להתגשם? האם כשאני מבקשת מהיקום אני חייבת לדייק בכל דבר קטנטן בבקשה? האם היקום יכול לשנות יחס של בן אדם מסוים אלי אם אני אבקש זאת מהיקום? איך אני יכולה לפתח אמונה מלא ובילתי מעורערת שמה שביקשתי אכן יקרה? האם הסוד פועל תמיד? האם מה שביקשנו ישאר שלנו בכל תנאי או שבכל זאת עלינו לעשות מאמצים להחזיק את מה שביקשנו בחיינו? זה פחות או יותר מה שרציתי לשאול כרגע יש לי עוד טובה קטנה לבקש ממכם אם מישהו יכול להוסיף אותי למסנג'ר שלו ולעזור לי ולהדריך אותי דרך שיחות אני אשמח נורא וזה נורא נורא יעזור לי כי את השיפור אני כבר החלטתי לעשות רק צריכה עזרה . המסנג'ר שלי נמצא אצלי בפרטים האישיים. בברכה נינה

MADRI

New member
נינה את הדבר החשוב ביותר כבר עשית

לקחת החלטה בכוונה לשפר את איכות חייך. מאחלת לך המון הצלחה, ואם יהיה לך פה ושם מכשולים תודי על כך ותלמדי מהם. אדריאנה

simon780

New member
בוכה הבאה נינה...

עשית צעד ראשון. ועכשיו יש לך אתגר בחיים וזה לשנות את הגרעונות .. כבר אחריי חודש של שינויי פנימי את תקבלי שפע של יחס אוהב ותתנתקי ממחשבות רעות. זה מהלך ראשון אחריי שינוי הפנימי. עצה שלי בלי אובססיביות אלא, לאט לאט

naty3

New member
היי נינה

אענה לך על חלק מהשאלות, כי לא לכולן אני יודעת את התשובה. "האם מה שביקשתי יקרה בידיוק פרט בפרט איך שביקשתי?" כן, כאשר את מאמינה, מדמיינת לפרטי פרטים ונטולת ספקות, מה שאת מבקשת אכן קורה. "האם כשאני מבקשת מהיקום אני חייבת לדייק בכל דבר קטנטן בבקשה?" כן, אם תגידי "אני רוצה מכונית" היקום לא ידע בדיוק מה להביא לך, אך אם תגידי לו "אני רוצה מכונית של יצרן X דגם Y"-תקבלי אותה. אפשר להוסיף שנתון והאם משומשת או יד ראשונה וכו'. ככל שאת מדייקת-כך את קרובה יותר להגשמה. אם לא תבקשי כמו שצריך, לא תקבלי כמו שאת רוצה וזה יכול לגרום לתסכול. אפשר להסביר את זה גם בצורה כזו: נניח שאת מנהלת בארגון כלשהוא ואת נותנת לעובד משימה. אם לא תסבירי לו מה לעשות כמו שצריך-הוא יבצע את המשימה לפי מה שהוא מבין, גם אם זה לא מתאים לך. "האם היקום יכול לשנות יחס של בן אדם מסוים אלי אם אני אבקש זאת מהיקום?" עד כמה שאני יודעת אי אפשר להשפיע על אנשים אחרים. נסי לשנות את הניסוח, כך שהמשפט שתגידי בהקשר זה יהיה טוב לשניכם. חשבי גם על האדם השני-האם הוא רוצה קשר כלשהוא? האם זה מתאים לו? וכו'. ובכלל-"כל המוסיף הרי זה משובח"...זה משפט שעכשיו עלה לי, הוא מאוד מתאים לתת מודע.

ע ו פ ר ה

New member
נינה יקרה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה שצפית בסרט והתרגשת. הוא בהחלט פותח את החיים לחשיבה אחרת. ראיתי שקיבלת פה תשובות ותגובות מחזקות. אתייחס למשפט אחד שלך: "האם מה שביקשנו ישאר שלנו בכל תנאי או שבכל זאת עלינו לעשות מאמצים להחזיק את מה שביקשנו בחיינו?" מה שביקשנו וקיבלנו ישאר איתנו כל עוד שנרצה בכך. אם החלפתי כרגע רכב לרכב שרציתי, אחרי מספר שנים מן הסתם ארצה להחליף אותו. ובאשר לשאלה אם צריך לעשות מאמצים להחזיק את מה שביקשנו - החיים אמורים לזרום בלי מאמצים. נראה לי חבל להשקיע אנרגיה בלהחזיק את הדברים. כשהדברים נכונים הם שם. כשהם לא נכונים יותר הם עוברים הלאה ולא צריך להחזיק בהם בכוח. רצוי לומר עליהם תודה וזהו. באהבה עופרה

תודה תודה תודה לכם אנשים מדהימים

באמת תודה לכם על כל התמיכה הזאת זה ממש מעלה חיןך על הפנים
כמו כן תודה לכם גם על התשובות אבל בידיוק כשעניתם לי צצו לי כמה חדשות ואני באמת מצטערת לשגע אבל לדעתי זה כמה שאלות נורא חיוניות ואני בטוחה שלא יהיה אכפת לכם לענות : ) אני יודעת שבשביל שהסוד יעבוד צריך להאמין אבל תסכימו איתי שקשה להאמין במשהו שלא מבינים עד הסוף הסוד באמת עבד אצלי על דברים קטנים אבל בכל מה שקשור לדברים גדולים? עדיין יש התלבטות נגיד יש לי בראש תמונה של הבחור שהיתי רוצה כבר תכננתי אותו בפרטי פרטים והרי קשה להאמין שפתעום אני אפגוש מישהו בדיוק כזה. מצד אחד אני יודעת שזה באמת עובד ושזה לא בולשיט אבל מצד שני קשה לי להאמין לזה כי זה לא מובן לי עד הסוף. איך אוכל לפתח אמונה בזה? יש לי המון נכונות ורצון לפתח אמונה מלאה. ושוב תודה על המיכה שלכם

MADRI

New member
התשובה היא בתוך השאלה

אני רוצה לשאול אותך משהו - מה ההבדל בין הדברים הקטנים לבין הדברים הגדולים? את מאמינה שה"גודל" קובע? (ולא מתכוונת להיות גסה)

אני לא באמת מאמינה שהגודל קובע

וזה הבעיה >< מה בידיוק לא בסדר אצלי אם ככה? ומה אני עושה עם זה?

MADRI

New member
קודם כל זה עניין של אמון ואמונה

לא נראה לי שמשהו לא בסדר אצלך.את נשמעת בחורה אינטליגנטית ועם המון רצון לשינוי וראש פתוח .אצל כולנו יש דברים גדולים וגם דברים קטנים שלא מגיעים בדיוק בזמן שאנו מבקשים. אבל אם מסתכלים על החיים בדיעבד הם בסוף מגיעים, אולי באריזה שונה אבל תמיד מגיע מה שביקשנו. לכן, חשוב לבקש דברים טובים ולדייק בבקשות כמה שיותר ועוד דבר, לשים לב לכל מילה שיוצאת מפינו גם אם זה בצחוק. מהיום תגידי שאת מאמינה גם אם בהתחלה זה ירגיש לך מלאכותי, תחזרי על זה בליבך וגם בכל רם. היקום יבוא לקראתך תמיד. בהצלחה חמודה אדריאנה

naty3

New member
נינה את סותרת את עצמך

"נגיד יש לי בראש תמונה של הבחור שהיתי רוצה, כבר תכננתי אותו בפרטי פרטים והרי קשה להאמין שפתאום אני אפגוש מישהו בדיוק כזה." איך תפגשי אותו אם את לא מאמינה? כדאי לך לקרוא כמה שיותר על הנושא, בין אם זה ספר (ממליצה על "כוחו של התת מודע" של ג'וזף מרפי) או לגלוש באינטרנט. עם הזמן תראי שאת נפתחת וזה בא מעצמו, כי את מוכנה לקבל את זה ("כשהתלמיד מוכן, המורה מופיע"). כל עוד את לא מוכנה, הדברים הגדולים יראו לך גדולים והקטנים-קטנים. ליקום זה לא משנה. זה תלוי בך, במה שאת מבקשת. "הסוד באמת עבד אצלי על דברים קטנים אבל בכל מה שקשור לדברים גדולים? עדיין יש התלבטות" ההתלבטות היא בגלל שאת לא מאמינה מספיק. כמו שמסע בן אלף צעדים מתחיל בצעד אחד, כך גם את. את מתחילה בדברים הקטנים ולאחר מכן עוברת לדברים הגדולים יותר. בהמשך כתבת: "מה בידיוק לא בסדר אצלי אם ככה?" מותק, הכל בסדר! אל תשווי את עצמך לאחרים, את לא בתחרות.

ע ו פ ר ה

New member
נתי יקירה

נגיד יש לי בראש תמונה של הבחור שהיתי רוצה, כבר תכננתי אותו בפרטי פרטים והרי קשה להאמין שפתאום אני אפגוש מישהו בדיוק כזה." פגשתי פעם אישה שסיפרה שהיא עבדה בשיטת הסוד והודתה ליקום על הבחור שהיא פוגשת. כשהיא הודתה היא בחרה תמונה של דוגמן מהעיתון. הוא היה המודל שלה לבן זוג שאותו היא רוצה. עבר זמן ויום אחד היא פגשה מישהו ונוצר בינהם קשר. היא הבינה שהוא ממש לא מתאים לה. זה היה אותו בחור מהמודעה. לעולם אין לדעת לאן הדברים יגיעו. במפגש הפורום אמרה רותי שכשאנחנו מבקשים בן זוג רצוי להשאיר כמה דברים פתוחים, כדי לאפשר ליקום לזמן לנו משהו שיתאים לנו באמת. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
ניפגש במפגש הבא

עכשיו אחרי שנפגשנו פעם יהיה הרבה יותר קל להיפגש שוב. שבת שלום באהבה עופרה

kikona126

New member
נינה ברוכה הבאה

אני מעתיקה לפה את השאלות שלך, ואענה אליהם במרוכז ולא כל אחת ואחת בנפרד האם לסוד יש גבולות למה שהוא יכול לעשות? האם מה שביקשתי יקרה בידיוק פרט בפרט איך שביקשתי? במה תלוי הזמן שלוקח לרצון שלי להתגשם? האם כשאני מבקשת מהיקום אני חייבת לדייק בכל דבר קטנטן בבקשה? האם היקום יכול לשנות יחס של בן אדם מסוים אלי אם אני אבקש זאת מהיקום? איך אני יכולה לפתח אמונה מלא ובילתי מעורערת שמה שביקשתי אכן יקרה? האם הסוד פועל תמיד? האם מה שביקשנו ישאר שלנו בכל תנאי או שבכל זאת עלינו לעשות מאמצים להחזיק את מה שביקשנו בחיינו? לסוד אין גבולות, שכן את כמו האלוהים נחנת ביכולת ליצור ולברוא. אולם, באם אנחנו רוצים שהיצירה שלנו תהיה מדויקת, עלינו לדעת לדייק, לא רק בהגדרת היצירה אלא גם בחיים - לדעת לא להתפזר להרבה מקומות בו זמנית, אלא לדעת שכרגע, אנחנו נמצאים פה ועכשיו, מחוברים לעצמנו. הסוד אכן תמיד פועל, אולם יש לשים לב שהחיים שלנו בנויים מתהליכים. ולפעמים עלינו להשלים תהליך על מנת להגיע למטרה שלנו. לדוגמא, זוגיות הינה תהליך, גם תחילה של תהליך חדש, וגם סופו של תהליך אחר. ולכן, הבקשה לזוגיות הינה בקשה יפה, אבל יש לזכור ולדעת שיש תהליך שאותו אנו צריכים לעבור קודם לכן. ואני אסביר, הזוגיות בנוייה על אהבה ועל הדדיות, אבל האם קשר עם בן זוג יכול להיות קשר טוב, כאשר לי קשה לקבל את עצמי? או כאשר אני לא אוהבת את עצמי? איזה מן אהבה אדע לתת לבן הזוג? אחרי הכל אנחנו נשליך עליו את הרגשות שקיימות בנו כרגע, שאינם בשלים עדיין. ולכן, לפני כניסה לזוגיות אנו עוברים תהליך של אהבה עצמית - שלפי ההודעה שלך, זהו התהליך שאת מתחילה לעבור כרגע. בקשר לשאלתך האחרונה, האם מה שביקשנו ישאר שלנו בכל תנאי או שבכל זאת עלינו לעשות מאמצים להחזיק את מה שביקשנו בחיינו? החיים שלנו הם צבעוניים, וכל יום הוא יום חדש, אם נאחוז במה שיש עכשיו כיצד נבעיר ונצבע את המחר? ושוב, אני אדגים את זה עם האהבה - אנחנו רוצים להשאיר את הקשר, אבל תמיד יש את הרצון להעשיר אותו ולהפוך אותו למשהו שהוא יותר ממה שיש היום. ולכן איננו אוחזים במה שיש, אלא יודעים לשחרר כשצריך. אני

Purple Mushroom

New member
ברוכה הבאה לפורום,נינה ../images/Emo140.gif

טוב שעשית את השינוי המחשבתי הזה, לחיוב. ועוד יחסית בגיל צעיר. חשובה גם ההתמדה, וגם ההתמודדות עם הסביבה. הרבה בהצלחה
.

למעלה