שלום לכם אנשים יקרים!

שלום לכם אנשים יקרים!

אני מגיעה לכאן בעקבות המילים המרגשות של דרורוש והקישור ששלח בפורום הליכוד. יישר כוח! אז ככה: לאור המגמה של הכחשת השואה בידי גורמים אנטישמיים בעולם, והאנשים המושפעים מכך, חשוב לחזק בכל מחיר את ההסברה הישראלית בנושא!! ואני מציעה לעשות זאת קודם כל ע"י איסוף חומר רב ככל האפשר על הנושא, כמובן לתעד, לקחת עדויות מניצולים, וכ"ו . אם יש חבר'ה צעירים שנמצאים בפורום, אז תשאלו את הסבים והסבתות על הנושא, תאספו חומר, תתעדו את האנשים היקרים הללו! זה מאוד חשוב! (אני חושבת שבעניין הזה אני לא מחדשת לחבר'ה היותר מבוגרים בפורום
). דבר שני, חשוב לא פחות, הוא לפרסם כמה שיותר תמונות בנושא השואה, כדי להגביר את המודעות בקרב הציבור לחשיבות הנצחת זיכרון השואה והגבורה, ואף לייעד התמונות לצורך הסברה ישראלית בעולם. משום שתמונה שווה אלף מילים, ואולי אף יותר. תתארו לעצמכם אילו רגשות ותחושות תמונה אחת כזו מעבירה לצופים.. ואלו הרי דברים שקרו באמת!! לצערנו הרב. אני חושבת שזו תהייה יוזמה יפה מאוד אם חברי הפורום יעלו תמונות בנושא השואה שיש ברשותם.

זה בדיוק מה שאנחנו עושים, ברוכה

הבאה אלינו, תסתכלי בשורה הכחולה בראש הפורום: ב"מאמרים" וב"אלבומים" אנחנו מתעדים את השואה, ואת יותר ממוזמנת להצטרף אלינו כחברת פורום! גם אני התרגשתי ממה שכתבת!

למעלה