שלום לכם אנשים מה המצב איתכם...

שלום לכם אנשים מה המצב איתכם...../images/Emo98.gif

רציתי להגיד שלום לכולכם ומזרחית לנצח תאמינו לי אין כמו המוזיקה הזו ומי שאומר שזה לא נכון יכול הוא יודע מהה

חימקו מאמי- כל מילה שלך אמת../images/Emo39.gif

כי גם כן אני חולה על המוסיקה המיזרחית- שתהייה לך שבת שלום- אגב אתה חדש כאן לא?<???? אם כן שיהיה לך בייף איתנו . שבת שלום >>>> ילדת חופים<<<<<<<<< אלין.

תודה רבה נשמה אצלי הכל טוסט ו..

וכן הייתי פה לפני המון זמן פשוט השתעממתי אבל עכשיו חזרתי ועם יש לך אי סי קיו אני אשמח לדבר איתך שלי הוא 137257086

חימקו נשמה-אין לי אי סי קיו אבל ../images/Emo36.gif

יש לי מסינג´ר - אם יש לך תתחבר אלי נשמה דרך הכתובת שבכרטיס אישי שלי ואם אין לך ואתה רו צה להוריד אז תגיד לי אני בכייף יעזור לך, חולון על המפה אה? סבבה. שמעתי שאתה כבאי - לפי הכרטיס שלך- טוב שיש חברים לשעת צרה- א אני ישרף בחוף הים בקיץ אני אקרא לך מיד, אז יש לך מסינג´ר או לא????? אוהבת תמיד ושבת שלום! >>> ילדת חופים<<<< ילדה שהים אוהב אותה!~ אלין

אלין מותק אין לי מסנג´ר וגם אני לא

יודע מזה אני ישמח אם תסבירי לי מזה ואני לא כבאי אני מתנדב במכבי אש של חולון

חימקו קבל הסבר מלא ומפורט../images/Emo92.gif

קודם כל מסינג´ר זו תוכנה של התכתבות- ושליחת קבצים- שם אפשר תמיד לראות מתי אתה מחובר מתי לא- להבדיל מהאי סי קיו אתה מחליט את מי להכניס אליך לשם בתור חבר ואת מי לא. זה הכל בעברית נוח וקל מאוד לשימוש. זה פרטי ואישי מאוד- אף חאד לא רואה את השיחות שלך שם וההורדה כמובן היא בחינם, אז קודם כל אתה צריך שיהיה לך הוטמייל- לא אי מייל רגיל אלא הוטמייל שזה ניתן להוריד כאן WWW.HOTMAIL.CO.IL - אחרי שיש לך הוטמייל ואולי כבר יש לך - אז אתה ניכנס לאתר של WWW.MSN.CO.IL ויש לך בצד ימין קצת למטה בדף אפשריות להוריד כל מניי תוכנות- מהן יש לך את המסינג´ר שככה הוא רשום-MESSENGER ואתה לוחץ על "הורדה" זה מוריד את זה בכמה דקות ואתה מ תקין את זה - ההתקנה היא בעברית והכל ממש פשוט אם תרצה להוריד ב יחד עם עזרה עיקבית בוא ניקבע לצאט ומשם אעזור לך רק תגיד לי אם אתה רוצה את זה בכלל או לא. "אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי" אגב- כל הכבוד לך שאתה מיתנדב - אם חסר עבודה אנ ייכולה לשרוף כאן איזה יער בחיה או משהו כזה רק תגיד או אולי להגיע לחולון ולעשות את זה בכייף-
ממתינה לתשובתך >>>>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין.

טוב אני מבין נשמה אבל ניראה ..

למה לי אין את ה הוטמייל ואחי סתם ישגע אותי אם אני ירצה לעשות את זה אבל אם אני יעשה את זה אני יגיד לך אבל בכל זאת תודה רבה לך מתוקה נ.ב אולי תתקיני אי סי קיו למחשב שלך זה יותר קל בתודה חיים

חימקו היה לי אי סי קיו ומחקתי נשמה../images/Emo140.gif

לא אוהבת את התוכנה הזאת בכלל היא מבלבלת לי אתכל המחשב כל הרעשים וההודעות האלו מספיק לי האודיגו שגם כן אותו אני לא סובלת החלפתי את השם שלי אגב מה דעתך עליו???? אוהבת ושבת שלום א םתרצה לבוא לצאט יותר מאוחר רק תגיד לי ביי נשמה < <<<<<<< זרוקה על החוף<<<<<<<<<ץ אלין

חימקו- כל פעם צאט אחר אבל בעיקר../images/Emo88.gif

של תפוז בכל החדרים שם - לפעמים במצלמה קצת יש לך מצלמה במחשב במיקרה? ובן כמה אתה??? אפילו לא אמרת לי אני עוד חודשיים אהייה בת 25 אוף באסה לגדול אבל איפושהו אני תמיד תמיד נשארת ילדה. >>>>> זרוקה על החוף<<<<<<<< אלין

אחלה מגניב מתי ניפגשים שם ?../images/Emo42.gif

במצלמה? רוצה לקבוע לצאט של תפוז? איזה חדר אתה רוצה? ואיזה שם תהייה שם ? תגיד לי שעה ואני באה - אבל לא עכשיו בערך מעוד שעה ומעלה. אוהבת ושבת שלום- >>>>> זרוקה על החוף<<<< אלין עפתי מיד למיקלחת---ב יייייייייייייייייייי

אלין עם זכור לי טוב דיברתי איתך ב..

צא´ט והתחלת לקלל אותי ואמרת לי לעזוב אותך ואם זכור לי טוב קראת לעצמך ילד החופים במצלמה

אולי נשמהואני מבקשת ../images/Emo52.gif

כי אני תמיד בחדר של המצלמות שם הייתי בשם ילדת החופים- עכשיו אני שיניתי לזרוקה על החוף , למה קיללתי אותך? אולי אמרת לי משהו על עירום? כי אני ממש לא בקטע וכולם שם בחדר יודעים שאני לא כזה ותמיד יש לי שם בעיות בגלל זה אולי קרה איזה עימות אני מאמינה אבל בכל אופן אני מבקשת המון המון סליחה במיוחד כשאתה עכשיו חבר שלנו כאן בפורום אז אתה סולח לי או לא? אגב- אולי תזכיר לי על מה רבנו שם בכלל? אני הולכת לשם עוד כמה דקות מקווה שתייה שם בצאט באותו חדר בשם חימקו מחולון וככה תזהה אותי אני תמיד יהיה מעכשיו זרוקה על החוף ששם - ילדת החופים כבר לא תהייה למרות זו בעצם אני - אז שוב סליחה עשינו דולחה או שאתה לא תסלח לי? ותזיכר לי למה קיללתי?סתם אני לא מקללת בחיים שלי חייבת להיות סיבה קשה מאוד לכך אוהבת ושבת שלום >>>>>>>> זרוקה על החוף>>>>>>>> אלין

בתיכנס לתפוס לצאט ותעשה בחיפוש

חיפוש חברים תלחץ שם - זרוקה על החוף ותראה באיזה חדר אני יהיה אני כל הזמן בחדר אחר - ורוב הזמן בחדר של המצלמות. שבת שלום <<<< זרוקה<<<<<<<<<אלין.

למעלה