שלום לכם אנשים שאוהבים דגים

שלום לכם אנשים שאוהבים דגים

קוראים לי אביב ואני מכתה ד' 2. בסוף השנה שעברה קיבלתי מאבא שלי מתנה על התעודה הטובה שלי ארנב ושרקן ועכשב גם קנו לי אקוריום עם שני דגים זהב. עם הארנב אני מאוד אוהב לשחרר אותו בגינה וללטף אותו ואני אפילו אושה לו אמבטיה. הבעיה היא שהדגים מאוד משאממים אותי כי אי אפשר לעשות להם אמבטיה ולא לתת להם לרוץ בגינה. חה חה חה. אז עלה לי רעיון ואמא שלי המעצבנת הזאת לא מרשה לי. אני רוצה לשחרר אותם באמבטיה ואפילו להכנס לשחות ביחד עם הדג, הבן לא הבת. אני מאוד יזהר לא לדרוך עליו. נכון שזה מותר? אולי אתם תשכנעו את אמא שלי להרשות לי. תודה רבה רבה לכם.

erreway2003

New member
זה עושה לי בחילה! חחחח

לשחות עם דגי זהב באמבטיה?!?! בעעעעעע אייככססס והם כזה יקפצו עלי! אבל הם בטוח יפחדו מאוד! הרי עצם ענקי עומד לידם בתוך המים ועוד שזז... הדגים הם בדרך כלל לנוי... אתה יכול להוסיף להם דברים שווים כמו מערות צמחים ולגוון בדגים כי דג זהב אני חושב זה בין הכי משעממים... אני חושב שהכי שווה בדגים זה כל העיינין של ההשרצות! אז אני לא הייתי נכנס לאמבטיה עם דגי זהב...!

OZEEVI

New member
אביב זה מאוד מאוד לא מומלץ

דגי זהב יכולים למות מזה שאתה תהיה במגע איתם, חוץ מזה הם יכנסו לסטרס רציני, וגם מתנועת המים החזקה הם ימותו, אם אתה רוצה לשים את דגי הזהב במקלחת ולא להתקלח איתם אז זה בסדר אבל תדע שזה יהיה מאוד מגעיל אבל הם יגדלו מהר. אם אתה סתם טרול קטן ומעצבן אתה מוזמן לעוף תקן אותי אם אני טועה

סימסית

New member
טרול בכיתה ד'?

כבר בגיל כזה אתה לומד לעשות פשע הא? נו נו נו...אבאל'ה יחטיף לך מכות...טחחחחח..... ת'חפף!!!

אורי-

New member
חלק מהרעיון של "טרול" זה להציק

ןלקשקש... בין היתר הוא ממציא דמות ונכנס אליה - כנראה שזה לא ממש ילד בכיתה ד'.

אורי-

New member
טוב , תשובות לשואל

קודם כל , בהנחה וזה באמת ילדון - אל תחשוב על זה אפילו. בהנחה וזה סתם ליצן - יש מקום למחוק את ההודעה , כי זה אפילו לא מצחיק כמו השרשור "ההוא". אני מציע ללכת להשתזף בערום עם הארנבת , ואולי היא תאכל לך את הגזר. למה לשחות ביחד עם הדג הבן? אם כבר לשחות עם הבת. בעצם , כתבת שאתה רוחץ את הארנב , תכנס איתו לאמבטיה , עוד הזדמנות לארנב לנשוך לך את הגזר. ואני באמת רואה מקום למחוק את הההודעה הזו.

אני חושב שהבנתי שאסור

לא הבנתי את כל התשובות שלכם אבל אני חשבתי על זה שוב וגם אמרתי לאמא שלי שאני לא אעשה את זה. תודה לכם ואני יכנס לפה עוד כמה פעמים כדי ללמוד עוד איך לטפל בדגים שלי. ביי

למעלה