שלום לכם אנשים... נראה לי שמעניין כאן..מה מהות הפורום הזה?
M magenta73 New member 4/3/06 #2 מהות? אין ממש. מדברים על הכל. בינו לבינה לבינינו... נשים גברים ומה שבניהם. מה את חושבת? מה יש בניהם?
צ צאצי New member 5/3/06 #4 אני חושבת .... יש דברים שאת לא יכולה לדבר עליהם בפורום של ילדים קטנים (12-16) ולא פורום של הורים עם ילדים/ גרושים/ בני 30 ומעלה זהו פורום של גיל 20 + שבו הכל פתוח הרי זה הגיל שבו תאכלס הכל מתחיל נגמר הצבא ומתחילים החיים
אני חושבת .... יש דברים שאת לא יכולה לדבר עליהם בפורום של ילדים קטנים (12-16) ולא פורום של הורים עם ילדים/ גרושים/ בני 30 ומעלה זהו פורום של גיל 20 + שבו הכל פתוח הרי זה הגיל שבו תאכלס הכל מתחיל נגמר הצבא ומתחילים החיים
M magenta73 New member 5/3/06 #5 חחחחחחחח מבחינתך אני על כל 32 שנות חיי צריכה כבר לקנות לי חדר בבית אבות, או מה? חחח... מה שכן. כן. הכל פתוח.
חחחחחחחח מבחינתך אני על כל 32 שנות חיי צריכה כבר לקנות לי חדר בבית אבות, או מה? חחח... מה שכן. כן. הכל פתוח.
ד דולפין סגול New member 5/3/06 #6 מורני-לאהבה וליחסים אין גיל והם מלויים אותנו לכל התבגרותנו-בגילך רק תשכילי . נגמר הצבא מתחיל מהות האושר האהבה הזוגיות האכזבות המסלול הכי קשה . מסלול החיים
מורני-לאהבה וליחסים אין גיל והם מלויים אותנו לכל התבגרותנו-בגילך רק תשכילי . נגמר הצבא מתחיל מהות האושר האהבה הזוגיות האכזבות המסלול הכי קשה . מסלול החיים
ד דולפין סגול New member 6/3/06 #9 ramuna-את לא מיותרת ואני חושב עליך חיובי -גם אחותי בגילך ולא אחרי צבא. אל תסיקי מסקנות מסגנון כתיבתי .
ramuna-את לא מיותרת ואני חושב עליך חיובי -גם אחותי בגילך ולא אחרי צבא. אל תסיקי מסקנות מסגנון כתיבתי .
נ נושי אחת New member 6/3/06 #7 תגלו לה את האמת.. מהות הפורום שהבנים כאן מציקים לבנות וההיפך. ולמרות הכל אנחנו דוגמא שאפשר לחיות בהרמוניה, למרות ההכללות. עכשיו אמדוד לי יהרוג אותי,חחחחחחחחח
תגלו לה את האמת.. מהות הפורום שהבנים כאן מציקים לבנות וההיפך. ולמרות הכל אנחנו דוגמא שאפשר לחיות בהרמוניה, למרות ההכללות. עכשיו אמדוד לי יהרוג אותי,חחחחחחחחח