שלום לכם אנשי הפורום החמוד ושוקק החיים הזה!!

30stm boo

New member
שלום לכם אנשי הפורום החמוד ושוקק החיים הזה!!

סתם לא... נו באמת שקט פה יותר מדיי בזמן האחרון..!!! יש פה הרבה תושבי דרום ,לא?? נו..אז אנחנו בסוג של חופש,תדברו ,תכתבו,תעשו משהו!!! טוב אז בתור התחלה (או אמצע..או סוף...מה שתירצו...
) אני מעלה תמונה ואני רוצה חוות דעת עליה...הרגע מצאתי אותה איכשהו באינטרנט... אז תהנו (ותתעוררו!!) לילה מעולה!

Rock Terri

New member
חחח חמוד!

באמת קצת שומם פה... צריך לעשות עם זה משהו! למישהו יש רעיון? קצת מאוחר מדי אבל אם המוח שלי יתעורר אני אחשוב על משהו... האמת אין על מה לגבר עכשיו ממש... יש עוד זמן עד האלבום החדש וזה בערך כל מה שהם עושים עכשיו אז ככה שאין יותר מדי נושאים.... אז בואו נדבר על מיחזור! XD סתם. אמרתי שהמוח שלי לא עובד... לילה טוב! ~ויקי

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|תומו../images/Emo99.gifמאוהב|

רק אותו עשו יפהה ^ ^ ><

היי בובות ../images/Emo9.gif

בדיוק באתי לכאן במחשבה לפתוח שרשור כדי לעלות את הפורום הזה קצת לחיים. אבל אני שמחה שמישהי חשבה על זה קצת לפני. . אפשר להפוך את זה פשוט לשרשור אוף? את מתגעגעת לכולכן.. איך עבר השבוע שלכן? אני סופכתי סופסוף לבסיס, והתחלתי את התפקיד שלי (אחלה תפקיד) ביחידה. ואפילו שאני עייפה טילים, אני עושה חיים ונהנית.. מה איתכן בנות? אני מקווה שהראש שלכן לא יותר מידיי בתוך המלחמה

tool2

New member
../images/Emo207.gifעדכון בנוגע לעצומה

בשעה טובה אני כבר בחצי הדף השישי מכל ה30 דפי עצומה שאני מתכננת למלא
רציתי לשאול רק כדי שאני אהיה בכיוון, 6 עמודים זה מעולה או שאני אחשיב את זה רק כסיפתח? בכל מקרה תדעו שזה הולך מצויין וכל יום אנשים מצטרפים לעצומה!!

וואו!

קודם כל 6 זה מעולה! זה אפילו מצויין.. רק תמשיכי ככה. אני מכריזה עלייך כעל ילדה נסגדת

DarkSecretLove

New member
ואו את מלכה !

כל הכבוד בננה !! איזה יופי.. באמת כל הכבוד! שישה דפים זה מעולה! שוב ישר כח!

למעלה